0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció

Nyitólap Kategóriák WebáruházHorgászbot Match Nevis Patriot Telematch Bot 20-80G 4M (1639-400)

Nevis Patriot Telematch Bot 20-80G 4M (1639-400)

Nevis Patriot Telematch Bot 20-80G 4M (1639-400)
Kategória: Horgászbot > Match
Cikkszám:1639400
(46.9 EUR)
1 év garancia
Népszerű termék
Elfogyott
A Nevis Patriot Telematch Bot 20-80G 4M (1639-400) készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
Nagy használati értékű, de mégis kedvező árú IM6-os carbon anyagból és keresztszál erősítéssel készül a Nevis Patriot Tele Match 4 m. Rendkívül széleskörű a felhasználhatósága ennek a típusnak. A versenyhorgászoktól a rablóhal horgászokig, mindenki hasznát tudja venni egy ilyen botnak. A 4 méteres hossznak és 20-80 grammos dobósúlynak köszönhetően, soha nem látott távolságra lehet bevetni a nagy (20-30 grammos) önsúlyos úszókat. Az eddig elérhetetlen (60-80 méteres) távolságok könnyedén megdobhatók vele! Ez a bot a rablóhalra való mártogatás és az akadós terepen való úszózás nélkülözhetetlen kelléke. Rugalmassága és remek terhelhetősége révén pillanatok alatt felőrli még a termetes halak erejét is. Rengeteg rejtett erőtartalék van ebben a szépen felépített botban, amelyet tényleg csak a legnagyobb halak fárasztása során fogunk megtapasztalni. További óriási előnye, hogy a teleszkópos felépítésnek köszönhetően kicsi a szállítási hosszuk, mindössze 120 cm. Ráadásul szállítás közben nem kell a végszereléket megbontani, a bottal együtt összecsukott állapotban is szállítható. Így rendkívül gyorsan harcra kész vagy szállításra alkalmas állapotba hozható.
Hossz (m): 4
Dobósúly: 20-80 g
Anyag: IM-6 carbon keresztszál erősítéssel
Akció: B
Gyűrűk száma: 9
Gyűrű típus: SIC
Nyélborítás: parafa
Nyéltag átmérő (mm): 19
Tagok száma (db): 4
Orsótartó típusa: csavaros
Szállítási hossz (cm): 120
Tömeg (g): 290
Nevis Patriot Telematch Bot 20-80G 4M (1639-400)

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk