0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Év eleji akciók

Nyitólap KategóriákBojlik és csalik Bojli

A megnövekedett rendelési számaink miatt a megadott szállítási határidő megnövekedhet 3-5 nappal.
Megértésüket köszönjük!

Imperial Baits Elite STRAWBERRY Bojli 1 kg / 16mm

Imperial BaitsImperial Baits
Cikkszám:BO00007IMP
Most csak:
(14.3 EUR)
régi ár: 4 799 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
1 év garancia
Készleten
A megnövekedett rendelési számaink miatt a megadott szállítási határidő megnövekedhet 3-5 nappal. Megértésüket köszönjük!

Hosszas várakozás után megérkezett a hazai piacra is ez a fantasztikus csali. Híre megelőzte, mert fantasztikus fogások és pontyok kísérték útját. Egy olyan fantasztikus egységet sikerült megalkotnia Max Nollertnek és csapatának, ami méltán számíthat Magyarországon is fantasztikus sikerekre és fogásokra. Az ELITE mix karakteres büdös, kagylós illatát nagyon fogékonnyá és csodálatos csalivá emeli az eper zamata és illata, íze. Ki kell próbálni, mert a "döglött" vizek is megnyílnak ezen csali hatására. Próbáljátok ki és reméljük, hogy ti is fantasztikus fogásokkal gazdagodtok. Dip, pordip és mix, valamint half & half is tartozik a családhoz.

A Carptrack Elite Strawberry Bojli magas minőségű hallisztből és vízben oldódó adalékokból készült, mint a Carptrack inP, valódi zöldakjú kagyló (GLM) kivonat, Carptrack Protein koncentrátum és természetesen a Strawberry Power Powder. A bojli tartalmaz még Carptrack NHDC - édesítőt (5ml/kg), Carptrack Liquid Amino-t (18ml/kg), Carptrack inL-t (18ml/kg) és Carptrack Elite Strawberry aromát (5ml/kg).
Ki kell próbálni, mert a „döglött“ vizek is megnyílnak ezen csalik hatására!

Kiszerelés: 1kg/16mm

Imperial Baits Elite STRAWBERRY Bojli 1 kg / 16mm
Ajánlott keresési kifejezések