0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Teszteltünk

Prologic C2 botcsalád bemutatása

Prologic C2 Natura pontyozó botok

A nagy sikerű Prologic C2 pontyozó bot sorozat megújult a 2015-ös évben! Két új, végig parafával borított nyelű sorozat készült az új C2-ből, a Natura és a Celebration széria.
A C2 Natura botok nyele végig kitűnő minőségű parafával borított, rendkívül kényelmes, kellemes fogású. A blank magas modulusú, 24 tonnás karbonból készült, aminek köszönhetően a C2 Naturának egészen kitűnőek a dobási tulajdonságai: a 2014. áprilisában végzett utolsó teszten a 360 cm-es, 3 librás változattal, 0,33 főzsinór, 100 grammos ólom használatával 139 m-t dobtak!
A bot anyagának köszönhetően rendkívül érzékeny, progresszív teljes parabola akcióval rendelkezik. A C2 Natura alkotórészei kiváló minőségűek, fém végdugóval, HD orsótartóval és prémium minőségű SIC gyűrűkkel van szerelve.
A Naturák 7 különböző méretben és dobósúlyban készülnek, 300-390 cm és 2,75-3,5 lbs közötti tartományban, kettő, háromrészes és teleszkópos kivitelben is kaphatók.

Prologic C2 Celebration pontyozó botok

A Prologic C2 Celebration széria a Natura botokéval megegyező 24 tonnás HM karbon blankra épül, de attól eltérő kónuszossággal és hosszban, a lágyabb akció érdekében. A Celebration botok 9 darab prémium minőségű SIC gyűrűvel vannak szerelve, ami fantasztikus ívet biztosít a bot számára, hihetetlenül jó fárasztási élményt biztosít. A Celebration a régi stílusú, „old school” pontyozóbotok igazi képviselője, a tökéletes választás azon pontyhorgászoknak, akik szeretnék a fárasztás minden egyes pillanatát kiélvezni, különösen fonott főzsinór használata esetén.

Prologic C2 Carp pontyozó botok

A Prologic C2 Carp pontyozó bot sorozata a magyar pontyhorgászok nagy kedvence, könnyűségével, rugalmasságával, remek akciójával, hihetetlen jó dobási tulajdonságaival és utolérhetetlen ár-érték arányával kiemelkedik a pontyozó botok kínálatából.
A C2 botok karcsú, könnyű HM karbon bottestre épültek, prémium SIC gyűrűkkel, luxuskivitelű DPS orsótartóval, zsinórakasztó klipsszel ellátva. A Prologic 2015-ös kínálatában már nem szerepelnek ezek a modellek, de kifejezetten a magyar piacra még elkészül egy limitált széria a legkedveltebb három hosszban és dobósúlyban.

Prologic C2 Float pontyozó botok

A C2 botcsalád negyedik tagja a C2 Float sorozat, amelyet a felszíni pontyhorgászat kedvelőinek igényeire alakították ki. Két kivitelben készülnek, 2 és 2,5 lbs dobósúlyban, végig AAA kategóriás parafával borított nyéllel. Progresszív parabolikus akciójú 30 tonnás karbon blankra épültek, prémium minőségű Fuji „Deep Press” SIC gyűrűkkel. Rendkívül kis súlyú, könnyen kezelhető botok, amelyekkel élvezet a horgászat!



   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk