0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Egyéb

Prologic Commander pontybölcső és mérőzsák limited edition

Egy-egy horgászat során a legfelemelőbb érzés, ha egy igazán szép példányt sikerül megakasztanunk. Ám, ami ezután jön, arra is figyelni kell! Szerencsére Magyarországon egyre terjed a halvédelem, a halak tisztelete, ezáltal egyre keresettebbek a halak sérülését minimalizáló termékek, mint például a pontybölcsők is.
Örömmel tudatjuk, hogy újra kapható a méltán népszerű Prologic Commander pontybölcső és mérőzsák.
Limitált darabszám áll a rendelkezésre.



Prologic Commander pontybölcső és mérőzsák leírása:

A COMMANDER PONTYBÖLCSŐ ÉS MÉRŐZSÁK rendkívül praktikusan használható, ugyanis az előzőéhez hasonlóan masszív, állítható lábú fémszerkezeten egy gumis hálórész tartja a párnázott felső részt. Ez a felső rész tulajdonképpen mérőzsákként és matracként funkcionál, tépőzárral rögzíthető a bölcső keretén, onnan könnyen levehető. A matrac szegélyén úszó habszivacs testek találhatók, vizet tehetünk bele, becipzárazhatjuk, ideiglenes haltartóként is használhatjuk, a halat mérlegelés után a vízen lebegve kicsit pihenni hagyhatjuk, hogy élénken, jó állapotban tudjon elúszni.
A matracon található fülek segítségével a halat meg is tudjuk mérni, így egy nagyon sokoldalúan használható, egyszerre több feladatot is ellátó halkímélő eszközt alkotott a Prologic!
Természetesen hordozótáskával és térdeplőmatraccal együtt kapható ez a pontybölcső is!
A mellékelt videóból további információkat is kaphatnak erről a remek találmányról:



A terméket itt tudod megrendelni (kattints a linkre):

PROLOGIC COMMANDER HAMMOCK PONTYBÖLCSŐ ÉS MÉRLEGELŐ (120CM X 90CM)

Forrás: lanitex.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk