0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Nyárutó, őszi akciók Szúnyogriasztó

Nyitólap Kategóriák WebáruházMerítő - halkímélők Pontybölcső Nash Air Cradle Monster pontybölcső

Nash Air Cradle Monster pontybölcső

Nash Air Cradle Monster pontybölcső
Cikkszám:t0167_nash
(172.5 EUR)
1 év garancia
Elfogyott
A Nash Air Cradle Monster pontybölcső készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Termékismertető Értékelés
Megóvja a legnagyobb ellenfeleinket is.
Szabadalmaztatás alatt.Egy új innovatív megoldás a pontybölcsők területén, az eredetifeltalálótól Kevin Nash-től. Az Air Cradle bölcsők tökéletes védelmetnyújtanak, praktikusak és még könnyűek is – ez egy minden szempontbólgyőztes tervezés.
Kevin eredeti koncepciója - miszerint emeljük fel a matracokat a földről,ezzel is csökkentve a sérülés veszélyét a horog kiszabadítása közben- az Air Cradle bölcsőkkel most új fejezethez érkezett. A bölcsőboltíve egyenletesen osztja el a ponty súlyát, aminek köszönhetőena halat 50 kg-ig távol tartja a földtől. A formája és a súlyelosztásabiztosítja, hogy a ponty ne sérülhessen meg az Air Cradle-ben. Még alegnehezebb hal is, ami ugrál a horogszabadítás vagy fotózás közbenis biztonságban van egész idő alatt.Az Air Cradle bölcsők három strapabíró felfújható részből állnak. Kettőazért felelős, hogy az alapot távoltartsa a földtől, a harmadik részpedig biztosítja azt, hogy a hal ne tudjon lecsúszni, vagy kiugrani abölcsőből és biztonságban megszabadítsuk a horogtól majd szép képekettudjunk róla készíteni. A felfújható részek, gyosan felfújhatóak ahozzá tartozó pumpával. Valamint kisebbre lehet elcsomagolni, mint ahagyományos fémvázas bölcsőket. Egyszerűen zseniális!

Termék információ
-- Háromrészes, gyorsan felfújható megerősítettbölcső dizájn-- Két modell, a Standard és a Monster, mindkettőbe50 kg-os méretig tehetünk halat-- Az alap még a legnehezebb pontyot is egyenletesentartja, így biztonságban van egész idő alatt-- Gyorsan felfújható a hozzá tartozó pumpával-- Kisebbre csomagolható össze, mint a hagyományosfémkeretes bölcsők-- A könnyű súlya lehetővé teszi, hogy a pontyotvisszavigyük a vízhez és erről engedjük vissza avízbe vagy a vízben fotózzuk-- Pontybarát belső nylon alap-- Tépőzáras takaró, hogy a ponty biztonságbanlegyen-- Megerősített 210D nylon külső rész-- Nagy strapabíró PVC vízálló alj, ami megvédi akavicsos talajon-- Iker rögzítő pontok-- Megerősített hordozó fogantyúk-- Zsinórós tároló táskával
Air CradleBelső: 100 cm x 55 cm Súlya: 3 kgÖsszecsomagolva: 42 cm x 45 cm x 30 cm
Air Cradle MonsterBelső: 125 cm x 58 cm Súlya: 3,4 kgÖsszecsomagolva: 52 cm x 36 cm x 18 cm
Nash Air Cradle Monster pontybölcső

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más Xfish látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Videók

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk