0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Egyéb

Ingyenes termékvisszaküldés

Kedves Vásárlóink!

Ez itt most egy nagy bejelentés! Mondhatni BREAKING van!
A mai naptól indulóan az Xfish teljesen INGYEN szállítja vissza azokat a termékeket, amelyeknél úgy döntötök, hogy nem felel meg Nektek!
Tehát, ha rossz a méret, nem jó a szín vagy éppen „nem ilyenre gondoltam” terméket sikerült rendelned, 30 napon belül vagy, és úgy döntesz, hogy nem szeretnéd megtartani az árut, akkor nincs más dolgod, mint az hogy :

1. Feltöltöd az Xfish.hu reklamációs felületére a terméket és rákattintasz a "Szerződéstől történő elállás / Ingyenes visszaküldés" gombra: REKLAMÁCIÓ
2. Ezek után felvesszük veled a kapcsolatot.
3. Rövid időn belül küldjük a visszaszállítandó portékáért a futárt.

Nincs többé az a sokat hangoztatott probléma, hogy a weben azért nem jó rendelni, mert nekem kell visszaküldeni drága pénzért, meg, hogy tök macera futárt intézni, vagy bármi hasonló történet.
Itt mindent mi intézünk! Nincs semmilyen rejtett költséged!
A szállítási költségeket az Xfish vállalja, csak annyi a teendőd, hogy becsomagolod a terméket és odaadod a futárnak.
Ezzel az új, a horgász piacon egyedülálló szolgáltatással szeretnénk megköszönni Nektek azt a bizalmat, ami kialakult vásárló és kereskedő között és, hogy évről-évre egyre többen választjátok horgászboltosotoknak az Xfish-t.
2020-ban minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy Ti kedves Vásárlóink, szeretitek az Xfish-t, amiért igazán hálásak vagyunk Nektek!
Köszönjük azt a rengeteg pozitív üzenetet, amit kaptunk, és persze a kritikát is, mert nagyon jól megmutatja azokat a pontokat ahol javítani szükséges a folyamatainkat.
Abban továbbra is biztosak lehettek, hogy az Xfish-nél a VEVŐ A KIRÁLY!

Baráti üdvözlettel:
Az Xfish csapata
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk