0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2023-as akcióink Kuponok
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder kedd 14:18

  Fókuszban a sajtos íz!

  A vadvízi horgászat szerelmeseként, már alig vártam, hogy a nyárfa pihe lehetővé tegye a horgászatot. Kicsit túlzás, hogy lehetővé tette jól ismerve a szőke folyót van egy két hely, ahol kevésbé rakja ezt az „áldást” a zsinórra, de ez is a természet része. Ahhoz nem fér kétség, hogy a Tisza a kedvenc horgász vizem megannyi kihívást, de legalább ugyanannyi lehetőséget rejt magában. Azt gondolom az igazi horgászatok ezeken a vizeken zajlanak és az ehhez hasonló vad környezetben.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2023.09.11.

  Nagyponty horgászat method módszerrel!

  Amikor a pörgős, sűrített tempóban zajló versenyszezonból ki szeretnék egy kicsit szakadni, akkor általában a Dunára vagy pedig egy nagyhalas tóra megyek.

  Jelen esetben a Fehérvárcsurgói víztározóra látogattam el, hiszen a tározóban nagy számban megtalálhatóak, akár 15-20kg feletti pontyok is, és bíztam benne, hogy sikerül majd ezekből is egyet partra segíteni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.08.30.

  Alapkészségek

  Az idei télen több időt szántam a felszerelésem meg újítására, mint általában szoktam. A sokéve halogatott zsinór cseréken túl a régebbi, ritkán használt botjaimat is lecseréltem Koósra. A húszévesnél idősebb Banax orsóimmal nem kellett sokat babrálnom.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.08.21.

  Baller brekkencsre

  Megragadva a nyár első napsugarait, Hejőkeresztúr és Nyékládháza között elhelyezkedő bányató partjára érkeztünk Molnár Zoltán operatőr kollégámmal egy rapid felszíni pergetésre. Mint már korábbi írásaimban említettem ez egy több mint 300 hektáros vízfelület, amihez átlag 10 méteres mélység párosul. A 20 méternél mélyebb gödrök sem ritkák, így egy óriási vízfelület, ami lassan melegszik fel.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.08.17.

  Wizard Paddle Minnow - UL fegyver a kövesek ellen!

  A kősüllő horgászata megosztó a pergetők körében. Vannak, akik nem szeretnek rá horgászni, mivel pergetve nem egyszerű kifogni őket, és a végletekig le kell finomítani hozzá a felszerelést és van a másik tábor, aki emiatt perget rá! Én szerencsére a második tábort erősítem, mivel egy kiváltképp szép halfajról van szó, és sokszor agyalós rá pergetni, nem adja könnyen magát. Ebben a cikkben pár tippet adok kősüllő pergetéshez.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.07.31.

  Tisza-tavi kitekintő

  A Tisza-tó Kisköre-Abádszalók környékén elterülő területe és környezete megannyi horgász, de akár pihenési lehetőséggel is kecsegtet. Ebben a beszámolóban egy rövid kitekintőt mutatok azon horgászoknak, akik régóta tervezik ezen rész megismerését.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.07.24.

  Örömpeca a Dunán

  Soha nem titkoltam, hogy melyik vízen szeretek horgászni a legjobban, hiszen gyerekkorom óta horgászom a Dunán és ez a fajta peca áll a szívemhez legközelebb. Egyik nap gondoltam egyet és kora délután el is látogattam az öreg folyóra, bízva abba, hogy esetleg az estébe bele próbálva sikerül majd egy-egy termetesebb halat is szákba terelni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.07.17.

  RD Legenda

  A pergető horgászok döntő többségének biztosan lapul a dobozaiban egy- két olyan műcsali, ami különösen nagy tisztelet, bizalom és eredményesség övez. Akár egyedi darabról, akár tömeggyártott termékről van szó, mindig velünk van még akkor is, ha nem akasztjuk fel a kapocsba, sőt gyakran már fel sem merjük kötni, nehogy véletlenül egy csúnya akadóban érjen véget páratlan karrierje. Ismerek egy olyan wobblert, ami már oly sok mindent megélt, hogy egy könyvet lehetne írni a vele kapcsolatos történetekről. Elérkezett az idő, hogy én is tovább fűzzem ezeket a legendákat...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.07.11.

  Körös, B terv - Balinok!

  A Körös vízállásának és színezetének normalizálódásának hála, újra rápróbáltam a tüskéshátúakra, de sajnos a csíkosabb süllők nem mutatták még most sem magukat. Viszont, az elmúlt héttől eltérően rengeteg rablás volt, aminek hála sikerült elcsípni néhány szebb balint. Ebben az írásban pár balinos csalit ajánlok, amivel a Körösön is érdemes kergetni a ragadozó önöket!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2023.07.03.

  Amurparádé Kápolnásnyéken

  Ha nyár, akkor, úgy gondolom, hogy a legtöbb horgásztársamnak az amurozás jut eszébe, nem is véletlenül, hiszen ez a torpedók kedvenc időszaka! Bevallom, hogy nekem az amur a kedvenc halam, éppen, ezért fokozott izgalommal várom minden évben az amuros horgászatokat.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.06.26.

  Kősüllős TOP3 műcsali

  A nyári pergetések során sokak népszerű célhala lehet a kősüllő, a tilalom végeztével. Ha sikerül megtalálni a kövesek tartózkodási helyét, akkor bizonyosan kapásra is lehet bírni őket, de hogy mivel? A cikkben bemutatom a 3 kedvenc műcsalimat, ami mindig előkerül kősüllőzés során.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2023.06.19.

  Megérkeztek az új pellet bokszok

  Úgy gondolom, hogy erre a termékre már nagy szükség volt a Benzár Mix palettáján, hiszen egy rendkívül praktikus, fogós csalogatóanyagról van szó, aminek elkészítése végtelenül egyszerű és talán ez a három legfontosabb tulajdonsága teszi ennyire meggyőzővé.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk