0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Őszi akciók Kuponok
 • Lepés Gabriella  Hírek csütörtök 08:17

  Ilyen is van? Reklamációkezelés és visszáru XFISH módra

  Volt már kellemetlen tapasztalatod másik webáruházból vásárolt termék reklamációjával kapcsolatban?
  Drágán és a Te költségeden kellet visszaküldeni a hibás terméket?
  Macerás volt futárt találni? Vagy esetleg a postán kellet sorban állni?
  Most megmutatom Nektek, hogy miért más az Xfish.hu-n vásárolni!
  Itt a vevő a király!
 • Lepés Gabriella  Hírek szerda 13:35

  XFISH Akciós kuponok

  Kedves Vásárlóink!

  Azzal az örömteli hírrel jelentkezünk, hogy webáruházunkban új akciós kuponokat jelentek meg!
  Fontos, hogy a kuponok által elérhető kedvezményeket csak a regisztrált vásárlók tudják igénybe venni!
  Olvasd el a részleteket és ne hagyd ki a lehetőséget!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2021.10.15.

  Go Green: Egyszerűen, hatékonyan, környezettudatosan

  Időnként kihasználva a második bot lehetőségét egy úgymond „kishalas” pálcát is magammal viszek. Ezen módszerrel élő vagy elhullot csalihalat kínálok fel. Sajnos ezesetben benne van a pakliban a szerelékünk elakadása, hisz mind folyó mind álló vizeken az akadók, kövezések, bedőlt fák és törések mellé igyekszünk bejutattotni a felkínált csalinkat. Úgy gondolom a napi életünk része kell, hogy legyen környezetünk megóvása és védelme, így ezt én a lentebbi módszerekkel Go green termékekkel oldom meg.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2021.10.14.

  Erdei domolykók

  A kabátos május után nem mertem volna egy fillérrel sem fogadni arra, hogy a nyáron ilyen kemény és tartós hőség lesz. Bevallom őszintén ebben a kánikulában számomra is jobban esett a strand, mintsem a cserkelős pergetés, de az erdő kellemes klímája egyre inkább csábított. Főleg úgy, hogy ott folyik kedvenc folyócskám, melyben nagy élet zajlik ilyenkor, így dacolva a meleggel és a szúnyogokkal az erdei domolykók nyomába eredtem…
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Egyéb 2021.10.08.

  Kuponok használata

  Készültünk Nektek egy újabb meglepetéssel! Szeretnétek még olcsóbban vásárolni? Mai naptól bevezetésre kerültek a KUPONOK, melyekkel további kedvezményekkel vásárolhattok nálunk!
  Regisztrált vásárlóként, a Fiókom menüben találod az aktív kuponokat, illetve fizetéskor, így tudod, hogy mely termékekre, kategóriákra, márkákra kapsz még további kedvezményeket. Ha még nem regisztráltál, épp itt az ideje, hogy csatlakozz hozzánk, mert számos előnnyel jár!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2021.10.04.

  Feederezés a Maroson

  A Maroson a feederes horgászatnak két útja van, az egyik a finom, kishorgos, élő csalis horgászat, ami sok kapást ad, de leginkább sok aprót. Tenyérnyi keszegek, kicsi márnák előzik meg a jobb halakat. A másik út egy szelektívebb, nagyobb horgos, vastagabb előkés nagyhalas horgászat, amivel a márnák, paducok, dévérek, jászok nagyjai és pontyok, amurok foghatók kitartó, türelmes pecával.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2021.09.27.

  iBite MS Light – Modern, okos eszköz az éjszakai horgászatokhoz

  Az iBite termékcsaládot aligha kell bemutatni bárkinek is, hiszen a márka okos eszközei és komplex megoldásai évek óta megkönnyítik az éjszakai feeder horgászat szerelmeseinek dolgát. Nem véletlen, hogy az iBite termékszortiment fejlődése töretlen! Az elmúlt hetekben az eddigi legösszetettebb fejlesztést igénylő iBite kapásjelző, az MS Light is megérkezett, melyről az elkövetkező sorokban minden információt megtudhatnak az érdeklődők.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2021.09.23.

  Mezei domolykók

  A kabátos május után nem mertem volna egy fillérrel sem fogadni arra, hogy a nyáron ilyen kemény és tartós hőség lesz. Bevallom őszintén ebben a kánikulában számomra is jobban esett a strand, mintsem a cserkelős pergetés, de az esti mező látványa egyre inkább csábított. Főleg úgy, hogy ott folyik kedvenc folyócskám, melyben nagy élet zajlik ilyenkor, így dacolva a meleggel és a nyakig érő gazzal a mezei domolykók nyomába eredtem…
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2021.09.17.

  Szúrós találkozások!

  Még kezdő horgászként, kaptam némi instrukciót idősebb horgászoktól, hogy van egy bizonyos halfaj, amelynek ha a hátára csapok, akkor visítani fog. Manapság már tudom, hogy ez bizony a sügér volt, amelyet spiccbottal is meglehetett fogni, és bizony lett volna visítás, ha valaki a hátára csapott volna. Azóta persze eltelt némi idő így néha véletlenül belenyúltam a sügér tüskéibe, persze most már nem spiccbottal, hanem pergetve fogom meg őket.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2021.09.13.

  Nyárvégi Topwater

  Sokaknál háttérbe szorulnak, szélsőségesebb esetben sose kerülnek elő a felszíni topwater műcsalik, pedig a pergetési módszerek között nyáron, illetve az őszi időszak kezdetén az egyik legélvezetesebb és leglátványosabb módszerek egyike a vízfelszíni pergetés, főleg ha olyan szerencsénk vagy szituációnk van, hogy letisztult vízben horgászhatunk. Ekkor igazán látványos és emlékezetes kapások részese lehet bárki.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2021.09.10.

  Partszéli pontyok hosszú előkével

  Mivel az elmúlt hetekben jelentősen felmelegedett az idő, ezért úgy gondoltam itt az ideje egy rövid botos, partközeli horgászatnak. Sokat nem is tétlenkedtem, úgyhogy már azon gondolkodtam, hogy melyik tóra essen a választásom. Hamar eldöntöttem, hogy a nem régen nyílt, Délegyházán található Majosligeti-tó lesz a megfelelő helyszín, erre a horgászatra.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2021.09.06.

  A kevesebb néha több

  A műcsalik terén manapság már zavarba ejtően sok méret, forma, szín- és íz áll a rendelkezésünkre, amiből nem egyszerű kiválasztani azt az egyet, amelyet végül a horogra tűzünk. Vannak olyan horgászatok, amikor jómagam is szinte dobásonként váltogatom őket keresve azt, amely az adott körülmények között működhet. Május végi kalandozásaim a szegedi rakparton azonban rávilágítottak arra, hogy gyakran a „leghagyományosabb” plasztik csali a legfogósabb, avagy a kevesebb néha több…
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk