0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Bojlis 6 órája

  Rod Pod, a stabil bottartó

  Ha a nagyobb halakat célozod meg a horgászat során, és fontos a stabilitás, akkor a megfelelő felszerelés elengedhetetlen a sikerhez. Azonban nemcsak a horgászbotok és a csalik fontosak, hanem a megfelelő bottartó is. A rod pod egy olyan praktikus horgászeszköz, amely kifejezetten a nagyobb halak horgászatához lett tervezve, botjainkat egy helyen tudhatjuk, nem akadály a nehéz terep, egyenetlen talaj és megkönnyítik a horgászat minden pillanatát.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.04.12.

  Kényelem a vízparton

  Régen elég volt egy kis sámlin, vagy akár egy vödör is, hogy kényelmesen üljünk és élvezzük a horgászat nyugalmát. Egyszerű volt, jó volt. De ahogy haladunk az idővel és fejlődik a technológia, úgy nőnek az elvárásaink is. A mai modern horgászoknak már nem csupán a halak fogása a fontos, hanem az élmény teljes körű élvezete is. És ebben a nagyobb kényelem és kényelmes ülési pozíció elengedhetetlen.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2024.04.11.

  A pazar SCOBAR

  A spiccbotos horgászat mindig is a legkedveltebb módszereim közé tartozott. Gyermekkoromban (sokakhoz hasonlóan) ezzel az úszós módszerrel fogtam meg az első halaimat és mind a mai napig szívesen nyúlok az orsó nélküli botokhoz. A FeHoVa kiállításon találkoztam először a CARP EXPERT új spiccbotjaival és a SCOBAR névre keresztelt típust kézbe véve egyből éreztem, hogy egy pazar eszközről van szó...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.04.06.

  A modern horgászat, avagy az elektromos kapásjelzők előnye

  Ahogy a horgászat átalakul, új eszközök és technológiák nyílnak meg előttünk, hogy segítsenek egyre több halat fogni. Az elektromos kapásjelzők és szettek egyike ennek a forradalomnak, amelyek megkönnyítik és még élvezetesebbé teszik a horgászatot. Merüljünk el ezeknek az innovatív eszközöknek az előnyeiben és a horgászat új dimenzióiban!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.04.02.

  Az etetés művészete

  A horgászat több mint egyszerű időtöltés – ez egy életforma. Ahogy ülünk a parton, a víz szépségét figyelve, szinte együtt lélegezve a természettel, megérezzük a nyugalmat és az izgalmat, ami a horgászatot jellemzi. De mitől válik igazán emlékezetessé ez a tevékenység? Mi az, ami eldöntheti a sikert vagy a kudarcot? Az etetőanyagok és az etetés technikája.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2024.03.25.

  Megújultak a Carp Expert zsinórok!

  Megújult külsővel és minőségben kerültek forgalomba a Carp Expert márka zsinórjai. A tetszetős piros csomagolás messziről megismerhető, de természetesen nem csak ezért érdemes kézbe venni őket. A Specialist és Power család 4-4 tagja között mindenki megtalálja a számára megfelelőt.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.03.11.

  Eső és napsütés = Szivárványos napok

  Március közepét írva örömmel vettem fel a telefont, amikor a Zabos Géza Horgász Egyesület Halászati és Horgászati Ellenőrének, Márton Károlynak a nevét írta ki csörgéskor a készülék, hisz bíztam benne: megérkeztek a pisztrángok.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.02.26.

  Úszós szerelékek kötése

  Az utóbbi években a téli hónapokban igen kegyes volt hozzánk az időjárás. Végighorgásztuk ezt az időszakot, de most ez változott idén és mindenki döntse el magában, hogy sajnos, vagy nem sajnos, talán kell egy kis pihenő a természetnek is. Vastag jég takarja vizeinket és előtérbe kerül a szezonra való felkészülés. A gondolataim persze nekem is a peca körül forognak, ezért kötözgettem pár létrára való úszós „szerkót”.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.02.23.

  Pergető előkék, máshogyan!

  Ha azt mondom hogy pergető előke, akkor nagyon sokan gondolnak a különböző harapásálló előkékre, amelyek, elsősorban a csukafogak elleni védelmet szolgálják. Vannak azonban olyan előkék melyek, egy komplett rendszert alkotnak, vagyis, speciális helyzeteket oldhatunk meg velük.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.02.16.

  A lehűlő víz ragadozói

  A lehűlő vizekre várnak a pergető horgászok igazán a szezon alatt, de sajnos idén úgy tűnik nagyon későn fog bekövetkezni nem is igazán emlékszem, olyan évre amikor október végén 15 Celsius fokos volt a Tisza. Az esték kezdtek hidegek lenni, ezért tettem egy próbát az emelgetésre.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.02.07.

  Bottól a műcsaliig

  Egy-két hónapja immár, hogy kézbe kaphattam a Wizard pergetőbot család Edge Spin sorozatának darabjait. A különféle pálcák, amint egyre inkább magam is tapasztaltam, sokféle pergetésre, többféle halra megfelelőek. Átnézegetve a modelleket, láttam, hogy folyó vagy állóvízen egyaránt rablóhalazhatok, pergethetek velük. Mindig szívesen veszem az ilyen feladatokat, mert ez is garantálja, „kötelezővé” teszi a sok pergetést. Több okból is kellemes ez a feladat. Egyrészt mert az ősz, a tél nagyon jó időszaka a különféle pergetéseknek, másrészről, ami fontos, a régi kedvenc gumikkal, wobblerekkel, eredményes műcsalikkal próbálom munkára fogni az új botokat. Az általam megjelenésük óta kedvelt Mann’s plasztikok, és az egyéb kedvenc műcsalik a pergetőtáskában mindig ugrásra készek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.01.25.

  Domolykózás

  Még nyílnak a parton a sárga virágok, még ott a domi a nádfal előtt. Sehol nem látom a téli világot, horgász használd ki a jó időt! - fogalmazódott meg bennem egy kicsit más formátumban Petőfi Sándor híres versének bevezetője, miközben pólóban és rövidnadrágban indultam ki kedvenc folyómra egy szeptember végi pergetésre...
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk