0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Év eleji akcióink Kuponok
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder hétfő 13:45

  Feeder horgászat: Minden horgásznap más

  A két energós method feederes horgász, Raffer Kristóf és Szabó Bence szeretik a kihívásokat, legyen szó akár a télvíz idei horgászatokról is, ezért nem okozott túl nagy meglepetést, amikor kiderült, hogy a legutóbbi, forgatással is egybekötött közös horgászatunkat egy csak hírből ismert vízre szervezték, mégpedig kétnaposra. S milyen jól tették. Leginkább azért, mert a Baja határában található Tíztó bojlis taván úgy beleszaladtak a kihívásba, ahogy még talán sosem. Az első napot ugyanis helyváltoztatással együtt is megúszták egyetlen kapás nélkül, miközben botjaik spicce még egy beleúszás gyanús helyzettől sem mozdult. És erre mi történik? Másnap reggel, ha némi tanakodás után is, de ott folytatták, ahol előző nap abbahagyták. Mit mondjak, voltak bennem kétségek, ám én is ott voltam.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.06.21.

  Belvárosi balinok

  Május elsejével számomra új időszak kezdődik a pergető horgászatban, ugyanis jó pár ragadozó halfaj újra foghatóvá válik, illetve a nyári vízálláshoz közelítve és a vízhőfok növekedésével a szegedi Tisza szakaszt valósággal elöntik az íváshoz készülő keszegek. Nászuk nem zavartalan, ugyanis a hazai vizek leggyorsabb ragadozói követik őket, én pedig ilyenkor minden szabadidőmet arra szánom, hogy megpróbáljam becsapni a belvárosi balinokat…
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.06.13.

  A vertikális csalik sokoldalúsága

  Tőlem nem megszokott módon ebben az írásban kifejezetten egy típusú csalira fogok fókuszálni és három féle vezetési technikával leírni miért is van helye minden pergető horgász táskájában pár darabnak.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.06.10.

  Tiszaparti pergetés: Rakparti villanások

  Amíg gyermekkoromban a pergetéshez használt műcsali kizárólag villantó volt, manapság (főként a plasztikok miatt) nagyon a háttérbe szorultak a dobozomban. Viszont a Tisza áradása olyan szituációkat teremtett, amikor érdemes volt elővenni a vasakat. A sekély, éppen elöntött rakparti füves területen jól jött a villogás…
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.05.30.

  Patkós Csukák: nem tudtak ellenállni a Wizard Spinnerbait csalinak

  Egy gyönyörű tavaszi napon történt amikor a csípős hajnal már a bányató partján talált. Félnapos pergetésre készültem az egyesületünk két legnagyobb bányataván. Célhalak a domolykók voltak így finom pálcákkal és kis csalikkal készültem. Zoltán az operatőr már úton, minden készen áll. Épp a szerelésem ellenőriztem.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2022.05.23.

  Csalizási lehetőségek kapástalan időkre

  Bizonyára sokan kerültetek már olyan helyzetbe, amikor a jól bevált, megszokott csalikombinációk eredménytelennek bizonyultak. Akár a legjobb minőségű, leginkább favorizált golyók sem hozzák a hozzájuk fűzött reményeket.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.05.19.

  Sügérlesen a Malom csatornán

  A Duna és Tisza mellett, a kisebb csatornák és patakok is megannyi lehetőséget és egyediséget kínálnak a horgászok számára, főleg, ha sügérek pergetéséről van szó. Utóbbi célhalat kitűzve, ez a horgászat a Fejér megyében található Malom csatornáról szólt, mely számomra ezidáig ismeretlen terület volt.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2022.05.11.

  „Nagydévéres” feederezés

  A nagyhalas pontyhorgászatra berendezkedett tavak között jó néhány olyat találunk, ahol a pontyok mellett, élvezve a sporthorgászat védelmét, szép dévér állomány alakult ki. Ezeken a vizeken érdemes a nagyobb dévérekre céltudatosan horgászni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.05.03.

  A pergető tilalom utáni első apróságok

  Az idei süllőző szezon sajnos nem úgy alakult, ahogy terveztem. A csapadékszegény időjárás és a kemény fagyok miatt a kedvenc helyeim télen teljesen üresek voltak a korábbi évekhez képest. Közeledett a márciusban kezdődő tilalmi időszak és aggódtam, hogy süllők nélkül maradok. Februárban azonban melegedés érkezett, ami meghozta a kapókedvet, viszont ennek ellenére nem voltam benne biztos, hogy elcsípek egy jó halat. Hogy sikerrel jártam-e, az kiderül a cikk végén.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.04.20.

  Pergető trükkök: mit kezdhetünk a süllyedő wobblerrel

  A süllyedő wobblerekől sokan félnek, mondván az könnyen beakad, és persze beszakad . Azonban nem kell félni, mert ez egy lehetőség, mellyel plusz trükköket vethetünk be a pergetés során.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.04.04.

  Az apró Floating Shad

  Akik rendszeresen követik írásaimat, azok már megszokhatták, hogy a horgászataim döntő többségében a kis csalikkal történő pergetést részesítem előnyben. Ebből kifolyólag nagyon vártam már, hogy a jól bevált ultra light L&K plasztikok (FLOATING LONG FLY és a KICK) mellett az új 4,5 cm-es FLOATING SHAD gumihalat is kipróbálhassam. Szerencsére a februári melegedés hatására ismét nyitottá váltak a csatornák felszíne, így közvetlenül a jégolvadás után tesztelhettem az apróságokat…
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2022.03.31.

  Téli karikázás bolognai bottal

  A téli bolós peca legszebb percei közé tartozik a nagyobb testű karikakeszegek horogra csalása. A jól küzdő, a melegebb hónapokban vehemens kapással jelentkező karikáinak megfogása most is igazi élmény az érzékeny gyűrűs botokkal. Téli úszós horgászatukhoz ne csak az előkét, de a főzsinórt és a horog méretét is finomítsuk le, meglátjátok, sokkal több kapásban lesz mérhető a jutalmatok!
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk