0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
2022-es akcióink Kuponok
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder hétfő 09:33

  Mini method lehűlt vizeken

  A hideg vízi horgászatoknak megvan a maga szépsége, a nyáron zsúfolt tópartok elcsendesednek, a legkitartóbb horgászok maradnak csak. Nem véletlenül, ők már tudják tapasztalatból, eredményes időszak ez is, de megvannak a saját szabályai. Gyakran horgászom method módszerrel ebben az időszakban. Kellően lefinomítható, az etető és csalizó pelletek, különféle aromák minden helyzetet képesek megoldani.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.11.21.

  Pergetés gébre

  Akik rendszeresen követik írásaimat, már sokszor láthatták, hogy nagy megszállottja vagyok az Ultra Light pergetésnek Olyannyira kedvelem ezt a módszert, hogy gyakran kerülnek olyan fajok is a célhalaim közé, amelyek nem kifejezetten ragadozó életmódot élnek és nem ezzel a technikával lehet őket a leghatékonyabban horogra csalni. A nyári ínséges rakparti horgászatok alkalmával sokszor úgy lefinomítottam a felszerelést, hogy egyszer csak azon vettem észre magam, hogy már tudatosan a kövek között bujkáló gébekre horgászom....
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.11.18.

  Light Guide – Zagyvai UL sügerek

  Egy régóta várt, új L&K UL pergetőbot érkezett meg nemrég újdonságként és ennek kipróbálása végett látogattam el a szolnoki Zagyva részre, 1-2 domolykó, sügér vagy egyéb ragadozó megfogása végett. Bár az alacsony vízállás és a rendkívül sűrű növényzet nem tartogatott számomra egyszerű pályát, de azért 1-2 halat sikerült elcsípni az új bottal.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.11.02.

  Jighorog kisokos - horogválasztás

  A plasztik csali népszerűségnek növekedésével az alkalmazott horgok vagy szerelékek száma is megnőtt. Manapság hihetetlen variációs számot tudunk kihozni az ólom, horog plasztikcsali hármasból. Ha csak a horgot nézzük sok szempontból lényeges annak a milyensége.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2022.10.24.

  Bolognai horgászat a Tiszán

  „A nagyhal megeszi a kishalat”- szoktuk gyakran használni ezt a mondást. Nekem legutóbb akkor jutott eszembe, amikor úsztatni voltam a Tiszán és a bedobott etetőanyag gombócokból leváló szemcsékre tömegével gyűltek össze a snecik. A lakomát egyszer csak egy hatalmas rablás szakította félbe, amelyet több hasonló követett. Ekkor jött az ötlet, hogy miért ne lehetne a keszegezés közben pergetni is…
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2022.10.17.

  Olaszosan a Tiszán: bolognai horgászat

  A nyaralások során nálam a horgászat csak mellékes dolog, viszont mivel általában valamilyen vízparton töltjük a szabadságot, így mindig hagyok helyet a bőröndben a halfogásra alkalmas eszközök számára. Idén Olaszország volt a célpont, ahol bizony még a tengerparti városokban is bolognai bottal kergetik a halakat a helyiek. Látva őket nekem is nagyon megjött a kedvem egy kis úsztatós horgászathoz a Tiszán, amire nem is kellett sokat várnom…
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Teszteltünk 2022.10.10.

  Profi Rodpod, profi pontyhorgászoknak: Sonik Stanz

  Ha végignézzük a Sonik folyamatosan bővülő termékválasztékát, egy dologban mindig biztosak lehetünk, hogy minden egyes terméket a horgászok számára gyártanak, és a fő hangsúly azon van, hogy a vásárlóknak minden termékkel teljes elégedettséget biztosítsanak.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.10.03.

  Márnák a sóderpadon: ultralight pergetés a Dunán

  A Duna bőséges halfaunája miatt a pergetőket is sokszor meg tudja lepni 1-1 beugró jobb hal, ami akár balinozás vagy simán jászos partdobálás közben vág rá a csalinkra. Egy ilyen halfaj a márna is, mely utóbbi időben többször is horogra akadt, a dunai szituációkban. Ezen rövid cikkben adok pár csali tippet, azon horgászoknak, akik hasonló márna fogásokat szeretnének magukénak tudni, pergetve.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Bojlis 2022.09.26.

  Profi Rodpod, profi pontyhorgászoknak: Sonik Stanz

  Ha végignézzük a Sonik folyamatosan bővülő termékválasztékát, egy dologban mindig biztosak lehetünk, hogy minden egyes terméket a horgászok számára gyártanak, és a fő hangsúly azon van, hogy a vásárlóknak minden termékkel teljes elégedettséget biztosítsanak.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.09.19.

  Pergess finomabban! - Pergető bot teszt

  A horgászatban már a különböző módszereken belül is vannak módszerek illetve finomságok, amelyek között egy laikus számára nehéz eligazodni. Ezekhez különböző felszerelések kellenek. Most a legfinomabb vagy leglájtosabb módszer felé kacsingatunk. Közben bemutatok egy nagyszerű botot is, amellyel a legapróbb súlyok is eldobhatóak és vezethetőek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.09.12.

  Vertix Clonk – Új harcsás kiegészítő a fedélzeten

  A kuttyogatás, az egyik legősibb horgászmódszerünk, melyet sokféle misztikum övez, annak kapcsán, hogy mi is pontosan az az érdekes hang, ami a harcsákat táplálkozásra ingerli, a kuttyogató fa megszólalása után. Ez a hang az alapja ugyan a módszernek, de a többi kellék kellően egyszerű és elérhető, melynek szerelékigényét bemutatom ebben a cikkben.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.09.05.

  A bűvös 100 méter most már elérhető

  Balinokat rendszeresen cserkelő pergető horgászok bizonyára találkoztak már azzal a problémával, amikor a kiszemelt halak dobó távolságon túl vadásznak. Nálam ez rendszeresen előfordul. 50-60 méterig eljuttatott balinos műcsalim nem bizonyul elegendőnek, hisz 10-20 méterrel bentebb óriási rablások igazolják a ragadozók jelenlétét.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk