0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók szerda 10:04

  Az Ideális Horgász Sátor: Kényelem és Védelem a Természetben

  A horgászat nemcsak a halak fogásáról szól, hanem a természet közelségéről és a nyugalom élvezetéről is. Azonban az időjárás szeszélyei és a hosszan tartó horgásztúrák kihívásai megkövetelik, hogy a horgászok megfelelő felszereléssel készüljenek. Egy jó sátor nemcsak védelmet nyújt, hanem kényelmet és otthonosságot is biztosít a vízparti kalandok során. Lépjünk be a horgász sátrak világába, és fedezzük fel, hogyan tehetik ezek az eszközök még élvezetesebbé a horgászatot.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2024.06.28.

  Kis csali, nagy hal – avagy tévhitek eloszlatása a csaliválasztásról

  Az utóbbi hetekben a természet elkezdett éledezni és a tavaszi időjárás is már megmutatta magát. Ennek köszönhetően a körülmények ideálissá váltak ahhoz, hogy elkezdjem a 2024-es horgász szezont. A Törökbálinti Horgászparkot vettem célba azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nagy testű halakat is eredményesen horogra lehet csalni kifejezetten kisméretű csalikkal.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.06.21.

  Csukák spinnerekkel

  A korábbi évek jól bevált tendenciáját követve a csukatilalom végeztével ismét a spinnerbait műcsalik kerültek nálam főszerepbe. Eredményességüket vizsgálva több szempont is felsorakozott mellettük. A Wizard spinnerek 7-10 grammos változataival tökéletesen meg tudtam horgászni a sekély csatornákat, a szinte napról napra magasabb-hosszabb növényszálak felett gond nélkül tudtam vezetni a kínálat legkönnyebb típusait.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.06.12.

  A Horgászat Innovációja: A Halradarok Világa

  A horgászat folyamatosan fejlődik, és az innovációk új lehetőségeket nyitnak meg a horgászok előtt. Az egyik legizgalmasabb technológiai előrelépés a halradarok használata, melyek jelentősen növelhetik a kapások számát és javíthatják a horgászat élményét. Lépjünk be együtt a halradarok világába, és fedezzük fel, hogyan segíthetnek ezek az eszközök a sikeresebb horgászatban.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.06.06.

  A Csaba-tavon tigrisekkel

  Hogy van-e új a nap alatt? Azt gondolom, hogy a method feeder horgászokat ez a kérdés nagyon is foglalkoztatja, hiszen manapság olyan sok csali és etetőanyag áll már rendelkezésre, hogy ezek között választani szinte képtelenség – mégis mindenki az újat, a még jobbat keresi. Természetesen mi is folyamatosan dolgozunk azon, hogy még újabb, még innovatívabb termékekkel álljunk elő, amelyeket használva a horgászok még eredményesebbek lehetnek. Ebben az írásban egy három éve tartó fejlesztési folyamat eredményének, a TigAir Nut csaliknak a bemutatásával szeretnék foglalkozni, melyeket legutóbb egy nagy, egyesületi vízen használtam sikeresen.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.06.03.

  A Kis Horgászok Nagy Kalandjai: A gyerekek bevezetése a horgászat világába

  A nap sugarai aranysárgára festik a víz felszínét, a madarak dala a természet szépségét hirdeti, és a csendes tó partján egy apró kis horgász ül, kezében egy spiccbot, tekintete a vízre szegezve. A horgászat nem csupán egy hobbi, hanem egy életre szóló szenvedély, amit érdemes már gyerekkorban megismertetni a legfiatalabbakkal.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.05.21.

  Keszegek rakóval

  A hajnalok még igazán hidegek ilyenkor, de nem nagyon tudok én sem otthon ülni. Reggel, mikor felkeltem, három fokot mutatott a hőmérő, de nem tántorított el az időjárás, pattantam az autóba és irány a holtág. A holtág halállománya rendkívül jó, de javában pontyok teszik ki, vegyes méretben, de sokan nem tudják milyen szép keszegek és kárászok lakják, Mindenki előtt a bajszosok lebegnek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.05.09.

  Az etetés mestere: Az Etetőhajók Varázsa

  A víz csendje, a nap sugarai, és a remény, ami a horizonton csillog – mindez összefonódik, amikor a horgászbotot kézbe vesszük. De mi az, ami valóban meghatározza a sikerünket? A titok a részletekben rejlik, ahol az etetés új dimenziója, az etetőhajók világa kel életre.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.05.07.

  Csömöri peca

  A hosszú hétvégére nem terveztem pecát, de 16-án mégis úgy adódott, hogy a család nélkülözni tudott néhány órára. Emiatt hirtelen felindulásból „reggel”, 08:30 körül úgy döntöttem, hogy kilátogatok a lakóhelyemhez közeli Csömöri Horgásztóra.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.04.26.

  Polarizált lencséjű napszmüvegek

  Képzeld el, hogy a napsugarak éppen a víz tükröződésében táncolnak, és te ott állsz a parton, készen arra, hogy belevágj a horgászat izgalmas világába. De ahogy próbálod szemügyre venni a vízfelszínt, illetve a víz alatti mozgást, vakító fényben keresed a halakat, és a víz felszínén táncoló csillogás teljesen elhomályosítja a látásodat.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.04.22.

  Kis csali, nagy hal – avagy tévhitek eloszlatása a csaliválasztásról

  Az utóbbi hetekben a természet elkezdett éledezni és a tavaszi időjárás is már megmutatta magát. Ennek köszönhetően a körülmények ideálissá váltak ahhoz, hogy elkezdjem a 2024-es horgász szezont. A Törökbálinti Horgászparkot vettem célba azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nagy testű halakat is eredményesen horogra lehet csalni kifejezetten kisméretű csalikkal.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Bojlis 2024.04.19.

  Rod Pod, a stabil bottartó

  Ha a nagyobb halakat célozod meg a horgászat során, és fontos a stabilitás, akkor a megfelelő felszerelés elengedhetetlen a sikerhez. Azonban nemcsak a horgászbotok és a csalik fontosak, hanem a megfelelő bottartó is. A rod pod egy olyan praktikus horgászeszköz, amely kifejezetten a nagyobb halak horgászatához lett tervezve, botjainkat egy helyen tudhatjuk, nem akadály a nehéz terep, egyenetlen talaj és megkönnyítik a horgászat minden pillanatát.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk