0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Év eleji akcióink Kuponok
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 20 órája

  Cserkelő pergető horgászat ködös időben

  Napok óta reggelente kinézve az ablakon szinte a szemben álló házat sem látom akkora köd fogad. Sokaknak ilyenkor eszébe sem jut kimozdulni, pedig érdemes.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.01.17.

  Műcsali választás: mit, miért, mikor válasszunk!

  A műcsalik méretének kiválasztásánál legtöbbször mindenki a célul kitűzött ragadozókhoz méri a választott wobblert vagy plasztikot, ami rendszerint meg is állja a helyét, viszont vannak olyan helyzetek és szituációk, mikor meg kell fordítani a gondolatot, és nekünk kell reagálni az adott helyzetekre és vízterületi adottságokra.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2022.01.12.

  A plasztik csalis pergetés titkai csatornákon

  A csatornák, a kisebb folyók rejtett világa mindig vonzott. Legjobban az őszt vártam és várom évről évre, hiszen a lehűlt vizekben bátran kapó ragadozók megannyi élménnyel ajándékoznak meg. A melegebb hónapokban gyakran használt domolykós wobblereinek helyére a Manns plasztikcsalik süllős és csukás változatai kerültek most is a novemberi pergetéseim alkalmával. Sügérben, süllőkben és csukában szerencsére nem volt hiány, adakozó kedvükben voltak a közeli patakok és csatornák, csupán a twisterek, gumihalak méretét és színét kellett eltalálni, igazodva velük pár olyan fontos körülményhez, mint például az aktuális fényviszonyok.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Rablóhalas 2022.01.03.

  iBite úszós ragadozó halas horgászat

  Az iBite termékcsalád a ragadozós úszózás szerelmeseinek is nyújt alternatív megoldást, hogy a hozzám hasonló 1-2 órás rapid horgászok is hatékonyan úszózhassanak fényváltás után.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2021.12.17.

  Őszi plasztikos balinozás

  Ha balinozásról esik szó, úgy gondolom, hogy a legtöbb pergető horgásznak csaliként valamilyen hosszúkás testű wobbler ugrik be elsőnek. Legtöbbször én is ezekkel próbálom becsapni az ezüst nyilakat, azonban vannak olyan szituációk, amikor egyáltalán nem reagálnak a fából készült halakra. Ilyenkor kerülnek elő a táskából a plasztik csalik…
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Bojlis 2021.12.11.

  Prémium pontyhorgászat: Ha többre vágysz!

  Immár második éve van szerencsém együtt dolgozni az Energofish csapatával és tapasztalataimat írások illetve videók formájában megosztani a horgász közösséggel. Ez a második év azonban egy jelentős fordulópontot jelentett az életemben, ugyanis lehetőséget kaptam, hogy a remek minőségű és mindenki számára elérhető Carp Expert márka mellett, az Energofish Kft. által forgalmazott prémium minőségű termékeket is kézbe vegyem és kipróbáljam őket!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2021.12.08.

  Pergetés egyszerűen Wizard csalikkal

  Vége a heti 2-3 alkalmas fényváltásos pergetésnek, hisz eljöttek a hideg őszi esték és csípős téli hajnalok. Korán sötétedik, későn világosodik, így itt az ideje minden nap kimenni és ütni a vizet! Biztos sokan ismerik a horgász becsület monológját: „A horgász ha süt pecázik, ha fúj pecázik, ha meleg van pecázik, hideg van pecázik, rá a természeti erők nem hatnak.”
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2021.12.02.

  Téli feederezés lépésről lépésre

  Egyre többen horgászunk télen, a feederes technika fejlődése, a finomra hangolt felszerelések, a remek etetőanyagok meghozzák a sikert, este egy meleg tea mellett örömmel gondolunk vissza a horgászattal töltött órákra, feltöltődve mehetünk másnap munkahelyünkre.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2021.11.26.

  Vertikális pergetés ultralight felszerelésekkel

  Ha a vertikális pergetés kerül szóba, sokaknál stílszerűen a harcsázás vagy süllőzés lehet az első gondolatat, viszont a módszer rengeteg lehetőséget rejt, így érdemes tovább gondolni alkalmazhatóságát és megismerkedni a finomabb változataival is.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2021.11.24.

  Őszi csapók a csatornából

  A kellemes hőmérsékletű indián nyár után október elejére visszatért az évszaknak megfelelő időjárás. Bár a Mátrában már megjelentek az eslő hópelyhek is, az Alföldön azért még nem kellett tartani a téltől, viszont a vizek hirtelen annyira lehűltek, hogy az eredményesség szempontjából újra fel kellett keresnem a szeretett csatornám azon részeit, ahol a csapósügerek nagy számban szoktak összeállni a leghidegebb időszakokban. A megérzésem pedig jónak bizonyult...
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2021.11.12.

  Balinok KiCC-ezve

  A címből adódóan, bizton állíthatom, hogy sokan egyből asszociálni tudnak a Lurefans egyik legegyedibb és szerintem egyben legsikeresebb csalijára, a Cunning Cub szériára. Azoknak, akik eddig nem ismerték, jelen írással ajánlom és bemutatom ezt az igazán univerzális, sokoldalú műcsalit.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2021.11.11.

  Őszi patakos balinozás

  Iskolás koromban a hideg futott végig a hátamon, amikor valaki az őszt emlegette. A nyári szünet vége és a szürke iskolai hétköznapok közeledte nem sok örömre adtak okot azokban az időkben. Viszont mióta dolgozom (és pergetek) az ősz az egyik kedvenc időszakom. A növényzet színei és a ragadozó halak étvágya ekkor csúcsosodik ki, így én is igyekszem ilyenkor minél többet a vizek partjain lenni. Ebben az írásban egy őszi patakos balinozást szeretnék bemutatni.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk