0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
2023-as akcióink Kuponok
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 7 órája

  Nagykunsági villanások

  Előző sügeres-plasztikos horgászatom és annak tapasztalatai után elterveztem, hogy a Nagykunsági csatornára biztosan visszatérek még. A UL pergetés közben már érződött, hogy szép csuka állománya van a víznek, így egy kicsit erősebb felszereléssel és másabb csalikkal, a csukás oldalát is leteszteltem a területnek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.03.14.

  A végső teszt – januári pontyok az RSD-ből

  Az idei, szokatlanul enyhe január lehetőséget adott arra, hogy szinte minden héten, illetve hétvégén horgásszunk, gyakoroljunk, valamint igen szélsőséges körülmények között is bevessük a napokon belül forgalomba kerülő, 2023-as Benzár újdonságokat. Ennek megfelelően igyekeztünk sokféle vízre ellátogatni és olyan hideg vízi információkra szert tenni, amelyeket a közelgő horgászkiállítások alkalmával meg tudunk osztani majd az érdeklődőkkel. A legizgalmasabb víz, ahol be tudtuk vetni új termékeinket, kétségkívül a Ráckevei Soroksári Duna, egy 57 km hosszú vadvíz, amely nagyon szép halállománnyal rendelkezik, ugyanakkor rendkívül szeszélyes és kiszámíthatatlan.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2023.03.06.

  Tavaszi methodozás Törökbálinton

  Végre megérkezett a várva várt tavasz, éppen ezért nem tétlenkedtem sokat, megragadtam az alkalmat és a szép napsütéses időben az első utam a vízpartra vezetett. A kedvenc horgászvizemre látogattam el, ami nem más, mint a Törökbálinti Horgászpark, amit azért is kedvelek, mert itt kis túlzással bármilyen halra lehet eredményesen horgászni.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2023.02.14.

  Horgásszunk gyorsan és egyszerűen!

  Biztos nem vagyok egyedül, azzal kapcsolatban, hogy bizony még télen is rendszeresen járok a vízpartra és nem teszem el a feeder botjaimat pihenni, hanem igyekszem ilyenkor is a békés halakat megfogni, annak ellenére, hogy a tél már nem a legbiztosabb évszak, ha ezeknek a halaknak a horgászatáról van szó.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.02.08.

  Téli pergetett domolykók

  Úgy, mint a melegebb évszakokban, a hideg téli hónapokban is két módszert űzök megállás nélkül. Hol bolognai bottal, hol pedig UL pergető pálcáim valamelyikével a kezemben portyázok legkedvesebb csatornám partján. A célhalak ilyenkor a sügérek és a domolykók, melyekből a lehűlt vizekben szép példányokat foghatunk még akkor is, ha a hőmérő higanyszála jócskán nulla fok alá csúszik a pergetésre kijelölt napunk reggelén.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.02.01.

  Rózsa-szigeti élménybeszámoló – Kora őszi RSD peca

  Tavasszal egy horgászatom során szóba elegyedtem egy kedves idős úrral, akitől életemben először hallottam a Tass-Makád között fekvő Rózsa-szigetről. Az úr állítása szerint fantasztikus horgászparadicsom kora tavasztól – késő őszig, így mindenféleképpen ajánlotta, hogy ha több napos pecát tervezek társasággal, akkor érdemes ellátogatnunk a Rózsa-szigetre. Az úr lelkesedése felkeltette a figyelmem, és elkezdtem információkat gyűjteni a Rózsa-szigeten való horgászatról.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2023.01.26.

  Feeder horgászat: Helycserés pontyozás

  A szerencsés, de még inkább a személyes tapasztalatokon, helyismereten, valamint a pontos információkon alapuló helyválasztás nyáron is fontos a horgászataink sikerességét illetően, de az aktív időszakban azért kicsi az esélye, hogy teljes kudarc lesz egy elhibázott helyfoglalásból. Ám, télen az erősen lehűlt vizek esetén még a legjobban halasított horgásztavakon is, legalább felerészben azon múlik, hogy fogunk-e halat vagy sem, hogy hol alakítottuk ki horgászállásunkat. S ilyenkor bizony, ha órák múlnak el kapás nélkül, érdemes elgondolkodni, hogy kimerítettünk-e minden lehetőséget az adott helyen, és akár a helyváltoztatást is meg lehet kockáztatni. És akkor a dolog másik feléről még nem is beszéltünk.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.01.18.

  Legyünk zöldebbek!

  Bemutatom a WIZARD GO GREEN twisterfejeket

  A modern emberiség egyik legnagyobb kihívása lesz a közeljövőben a természetes élővilág megóvása. Szerencsére sokan felismerik ennek fontosságát és egyre környzettudatosabban élnek: szelektíven gyűjtik a hulladékot, csomagolásmentes boltban vásárolnak, tömegközlekedést használnak és még sorolhatnám. Nekünk horgászoknak különösen fontos ez a téma, hiszen kedvenceink, a halak is veszélynek vannak kitéve, így ahol csak lehet segítenünk kell a környezetvédelmet. Ehhez járul hozzá a WIZARD újdonsága, a GO GREEN twisterfejek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2023.01.09.

  Pontyok éjszaka az esőben

  Kevés olyan elvetemült horgász van, aki a téli hónapok során is az éjszakákat választja a halfogáshoz optimális időpontnak, hiszen a hideg, nyirkos, csapadékos időben vannak azért kellemesebb helyek is a vízpartnál. A fanatizmus azonban nagy úr, illetve sokaknak csak a munkaidő végeztével jut ideje hódolni a horgászat jelentette szenvedélynek, ami bizony az őszi óraátállítást követően már jó eséllyel a naplemente utáni időszakot jelenti. Közülük is főként a rezgőspicces technikákat kedvelők számára jelentenek az éjszakai horgászatot nagymértékben megkönnyítő segítséget az iBite eszközök, melyek közül most a feeder spiccgyűrű szettet vittük magunkkal a vízpartra.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.01.04.

  Pickerrel a kikötőben

  A téli rövid nappalok miatt, a horgászatra szánt időt még jobban kell kihasználni, ezért mindig az autómban van a felszerelés, bekevert etetőanyag, csali. Bármikor bedobhatok néhány órára. Ilyenkor az etetőanyag a hidegben akár egész héten használható marad, a csali is jól bírja. Ezekhez a horgászatokhoz olyan botot kerestem, amely sokoldalúan használható, ki se kell venni a csomagtartóból, hogy másikra cseréljem egy-egy pecához.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2022.12.23.

  ŐSZI HORGÁSZATOK

  Szeptember közepén látogattam el a Látóképi-víztározóra két éjszakára, és úgy döntöttem, hogy a Hortobágyi ágban próbálok szerencsét. Az volt a tervem, hogy végig PVA bag-es technikával fogok horgászni, mert nem bánnám, ha kisebb méretű pontyok is meglátogatnak. Kétféle pelletet használtam. A Premium pelletek közül, az M1 és C2 volt a legsikeresebb. A nyerő csalikombinációnak kettő szem C2-es Wafters miniboji, és egy szem ananászos HI VIS Fluro Pop Ups bizonyult.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Feeder 2022.12.13.

  Téli feederezés lépésről lépésre

  Egyre többen horgászunk télen, a feederes technika fejlődése, a finomra hangolt felszerelések, a remek etetőanyagok meghozzák a sikert, este egy meleg tea mellett örömmel gondolunk vissza a horgászattal töltött órákra, feltöltődve mehetünk másnap munkahelyünkre.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk