0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Őszi akciók Crazy camping akciók
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2017.11.10.

  Nógrád vizei 1.rész

  Horgászataim alkalmával sokat tűnődöm azon, hogy kedvenc horgászvizeimet miért nem ismerik és látogatják idegen horgászok. A vizek minősége kis túlzással tökéletes, halállományuk bőséges, a táj ahol elhelyezkednek pedig mesébe illő. Akkor mégis mi lehet a probléma amiért a vizek nem ismertek? A válasz nem más mint az, hogy sajnos az Észak-Magyarországon elhelyezkedő Nógrád-megye nagy távolságra van sok horgásztársnak, így inkább előnyben részesítik a Közép-Magyarországon elterülő, könnyebben megközelíthető horgászvizeket.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2017.07.10.

  BUGASZEGI HORGÁSZTÓ

  Somogyi paradicsom. Így is hívják a horgászok egymás közt a Somogy megyében, Balatonboglár határában található gyönyörű, 25 hektáros vadregényes horgászvizet. A tó kiemelkedő ragadozó hal álománnyal bír, melyet a Dél-Balatoni Sporthorgász egyesület folyamatos telepítésekkel pótol is.Az idelátogató horgász aki a ragadozó halak, illetve a pergetés szerelmese, biztosan nem távozik üres kézzel, illetve maradandó élmények nélkül.
 • Xfish.hu  Horgászvíz 2017.05.08.

  Abonyi Egyesületi Horgászvíz

  Pest megye és Jász-Nagykun-Szolnok megye hátárán helyezkedik el Abony városa és az Abonyi Egyesületi Horgászvíz. Régi múltra visszatekintő vízrendszer számos halfajtának ad otthont. A tó környezete rendezett és folyamatosan folynak rajta az infrastrukturális fejlesztések.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2017.03.28.

  Megújul a tó környéke

  Csepreg - A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége csaknem 110 millió forintot nyert egy pályázaton. Ebből az összegből a megyében nyolc tó környezete újul meg, köztük a csepregi Téglagyári-tóé is.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2017.03.20.

  HAZÁNK LEGJOBB HORGÁSZHELYEI!

  Lássunk néhány igazi horgászparadicsomot, ahol biztosan görbül a bot!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2016.12.28.

  PROFESSZIONÁLIS HORGÁSZTATÁS A BALATONON. SZENVEDÉLY, KALAND, HALAK

  Balaton Fishing Kft. Magyarországon elsőként adott lehetőséget azon szigetszerűen működő horgásztatással foglalkozó embereknek, akik professzionálisabb háttérrel szerették volna folytatni azt a lelkiismeretes munkát, amit már évtizedek óta eredményesen végeznek.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2016.08.23.

  BEMUTATJUK A BÁLINT TAVAT, AMI SZERBIÁBAN TALÁLHATÓ

  Bene Gábor rövid írásában bemutatja a Bálint tavat.
  A Bálint tó Jezero a magyar-szerb határtól mindössze pár kilométerre fekszik. Csendes és nyugodt környezetben horgászhattok itt. A tó végleges formáját és nagyságát 2010-ben érte el. Akik kedvelik az angol típusú tavakat, azoknak a pecásoknak különösen ajánljuk. A víz egy 3,7 hektáros területen fekszik, amiből 2,8 hektár a vízfelület. Az átlagmélység 2,5 méter, a vízmélység 1,5 és 3,5 között mozog.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Horgászvíz 2016.02.01.

  A VELENCEI-TÓ HORGÁSZATI JELENE

  A Velencei-tó a Balaton és a Tisza-tó után Magyarország harmadik legnagyobb tava, melynek 23 km2-es területéből 10 km2-t borítanak nádasok. A tó hossza 10 km, legnagyobb szélessége 3,5 km, átlagos vízmélysége 1,6 méter, partvonalának hossza 28,5 km.
  A tó természetes halprodukciója gazdagabb, mint a Balatoné, ennek következtében rövid időn belül jó horgászvízzé vált, amikor 1974-ben a korábbi halászati hasznosítás megszűnt, és a tó hasznosítói a horgászok lettek...
 • Atesz Attila Koczka  Horgászvíz 2014.03.02.

  Eldorádó Horgásztó Jásztelek

  2013.as évemben nagyon sokszor ellátogattam erre a varázslatos környezetben lévő kis tóra,engedjétek meg hogy nektek is bemutassam néhány mondatban!
 • Xfish.hu  Horgászvíz 2014.01.28.

  Csépai Bojlis Pálya

  A Kinizsi Horgász Egyesület 2006 március 15-től megnyitotta bojlis vizét.
  A Csépai bojlis pálya Csongrád megyében található.
  Megközelítés Csongrád felől a fahídon keresztül, vagy 44-es útról Csépa felé.
  Jellege:
  -Ősi Tisza-holtág.
  -Mérete:8-10ha
  -Szélessége:kb 100-120 méter vízállástól függően.
 • xfish Magazin  Horgászvíz 2013.10.08.

  Bemutatkozik a Fish Aréna horgásztó!

  A tavalyi évben nyitotta meg kapuit a Lajosmizse mellett található Fish Aréna horgásztó. A Budapesttől 70 km-re fekvő tavat az M5 autópályán tudjuk legkönnyebben elérni. Kecskemét előtt a 73-as km. kőnél kell lejönni az autópályáról, majd Lajosmizse felé fordulva kell tovább haladni. Kb. 1 km után az út jobb oldalán elhelyezkedő Csordás közértnél jobra fordulunk. Innen megyünk egészen, míg meg nem látjuk bal oldalt a Haldorádó tavat. Itt jobra fordulva pár 100 méter után a bal oldalon pillantjuk meg a körbekerített Fish Aréna tavat.
 • xfish Magazin  Horgászvíz 2013.10.08.

  Halas vizeink

  Magyarországon mintegy 140 000 hektárnyi természetes és egyéb vízterület áll a horgászok rendelkezésére. Ezek közül a legnagyobb a Balaton „a magyar tenger”, míg a legkisebb a Jász-Nagykun-Szolnok megyében lévő 0,3 hektáros „gödör”.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk