0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok

Xfish Pontgyűjtő Akció

Szeretsz a megszokottnál nagyobb kedvezményeket kapni, vagy akár ingyen hozzájutni a hőn áhított termékhez? Ha igen, akkor regisztrálj!

Online horgász közösségünk, az XFISH Horgász Portál újabb elemmel bővült. Ez nem más, mint a Pontgyűjtő rendszerünk, ahol a regisztrált felhasználók vásárlásaik után pontokat gyűjthetnek, amelyeket a webshopban történő vásárláskor Forintra válthatnak. Használata egyszerű, csupán regisztrálni kell az oldalunkra, amit akár saját Facebook fiókoddal is összeköthetsz. Vásárlások után pontot írunk jóvá, melyet beválthatsz következő rendelésedkor!

Hogyan működik az XFISH Horgász Portál pontgyűjtése?

Nagyon egyszerűen! Először is regisztrálni kell. A regisztrációs felület az Xfish.hu címlapjáról a Fishbook fülre kattintva érhető el https://www.xfish.hu.  A szükséges adatok kitöltése és elküldése után azonnal használatba is vehető a saját Fishbook profil. Fishbook profilodat össze tudod kötni saját Facebook profiloddal is, ami megkönnyíti a belépést.

A vásárlások után pontot írunk jóvá, mégpedig a vásárlási összeg 1% értékben!
Csak lépj be a fiókodba, tedd a kosárba a megvásárolni kívánt termékeket, add le a rendelést. A rendelés kifizetése, majd a csomag átvételét követően jóváírjuk a pontokat, melyeket már a következő vásárláskor felhasználhatsz, így ennyivel kevesebbet kell fizetned.

FELHÍVJUK MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓNK FIGYELMÉT, HOGY CSAK REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓ GYŰJTHET PONTOKAT ÉS CSAK ABBAN AZ ESETBEN KERÜL JÓVÁÍRÁSRA, AMENNYIBEN FIÓKJÁBA BELÉPVE ADJA LE RENDELÉSÉT!

Mennyit ér 1 Pont?

Minden Pont 1 Ft-ot ér! Tehát ha 1000 Pontot gyűjtesz, az 1000 Ft kedvezményt jelent számodra az Xfish webshopban történő vásárlásod alkalmával.

Hogyan válthatók be a Pontok?

A Pontok az Xfish webshopban történő vásárlásod alkalmával beválthatók a pénztárban található felület segítségével. Te döntöd el, mikor és mire váltod be. Aktuális pontjaidat láthatod a webáruház kategória listájának tetején.

Mi honorálni szeretnénk vásárlásaidat, amit könnyen és gyorsan fel is használhatsz.
Minél többet vásárolsz, annál több pénzt keresel és annál kedvezőbben vásárolhatsz webáruházunkban, ennyire egyszerű.
Reméljük kedvet kaptál, és hamarosan téged is az Xfish regisztrált vásárlói között üdvözölhetünk!
Forrás: www.xfish.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk