0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Karácsonyi akciók Horgászruha akció

Xfish Pontgyűjtő Akció

Szeretsz a megszokottnál nagyobb kedvezményeket kapni, vagy akár ingyen hozzájutni a hőn áhított termékhez? Ha igen, akkor regisztrálj!

Te sem akarsz kimaradni a legújabb pontgyűjtő őrületből?

Tedd fel a kérdést magadnak! Az alábbiakért kapsz bármit is az interneten?

Apróhirdetés feladásért, fogási napló használatért, blog írásért, stb?

Igen, máshol semmit, de nálunk ez más!

Miközben használod ingyenes oldalunkat, mint közösségi alkalmazásokat, pontokat írunk jóvá és természetesen a vásárlásaid után is kapod pluszban bónuszként.
Ezeket a pontokat kapod, ha kéred, ha nem!
Az így összegyűjtött pontokat részben vagy egészben, saját döntésed alapján beválthatod a webshopban fizetőeszközként.


Online horgász közösségünk, az XFISH Horgász Portál újabb elemmel bővült. Ez nem más, mint a Pontgyűjtő rendszerünk, ahol a regisztrált felhasználók aktivitásukkal pontokat gyűjthetnek, amelyeket a webshopban történő vásárláskor Forintra válthatnak. Használata egyszerű, csupán regisztrálni kell az oldalunkra, amit akár saját Facebook fiókoddal is összeköthetsz, és aktívnak kell lenned. Minél több kommentet írsz, minél több képet töltesz fel, az automatikus számláló annál több pontot ír jóvá a profilodon látható Pontok számlálóban. 1Pont = 1 Forint.

Kezdjük a legelején!


Mi is az oldalunk?

Az Xfish Horgász Portál egyfajta horgász Facebook, a reklámok, idegesítő és sokszor ismétlődő haszontalan bejegyzések nélkül. Itt csakis horgászokat találsz és csakis horgászattal kapcsolatos témákat, tömény dózisban.

Hogyan használható az XFISH Horgász Portál?

Nagyon egyszerűen! Először is regisztrálni kell. A regisztrációs felület az Xfish.hu címlapjáról a Fishbook fülre kattintva érhető el https://www.xfish.hu.  A szükséges adatok kitöltése és elküldése után azonnal használatba is vehető a saját Fishbook profil. Fishbook profilodat össze tudod kötni saját Facebook profiloddal is, ami megkönnyíti a belépést, és minden szimpatikus tartalmat, amit a Fishbook-on találsz, közzétehetsz a Facebook-on is pár kattintással.

Pontgyűjtő akció:

Az Xfish.hu-nál arra törekszünk, hogy minél szélesebb körben érjük el azokat a horgászokat, akik tapasztalatukkal, élményeikkel, képeikkel és beszámolóikkal, valamint egyéb tevékenységeikkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a portálunk minden nap újabb és újabb tartalmakkal frissüljön. Mi ezt a tevékenységet szeretnénk valamiképp honorálni. Így kitaláltuk, a Magyarországon egyedülálló, és sehol máshol nem megtalálható Pontgyűjtő akciónkat.

Miben egyedi a mi Pontgyűjtő akciónk?

-Nincs elővásárláshoz kötve.
-A pontokat nem csak az elköltött forintjaid mennyisége után kapod, hanem a közösségi aktivitásod után.
-Amennyiben aktív felhasználó vagy, több tevékenységed után pontokat kapsz.

Milyen tevékenységért kapsz pontot?

-Blog írás
-Fórum hozzászólások
-Fogási naplóba való feltöltés
-Apróhirdetés feladás

Úgy döntöttünk, hogy a pontgyűjtő akciónkat kibővítjük, így az aktivitáson túl immáron a vásárlások után is pontot írunk jóvá, mégpedig a vásárlási összeg 1% értékben!

FELHÍVJUK MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓNK FIGYELMÉT, HOGY CSAK REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓ GYŰJTHET PONTOKAT ÉS CSAK ABBAN AZ ESETBEN KERÜL JÓVÁÍRÁSRA, AMENNYIBEN FIÓKJÁBA BELÉPVE ADJA LE RENDELÉSÉT!

Mennyit ér 1 Pont?

Minden Pont, amit portálunkon aktivitásoddal gyűjtesz, 1 Ft-ot ér! Tehát ha 1000 Pontot gyűjtesz, az 1000 Ft kedvezményt jelent számodra az Xfish webshopban történő vásárlásod alkalmával.

Hogyan válthatók be a Pontok?

A Pontok bármelyik Xfish webshopban történő vásárlásod alkalmával beválthatók a pénztárban található felület segítségével. Te döntöd el, mikor és mire váltod be. Aktuális pontjaidat láthatod a webáruház kategória listájának tetején.

Szimplán azzal, hogy kedvenc hobbiddal kapcsolatosan aktív vagy az Xfish Horgász Portál-on, pénzt keresel! Ezt máshol nem találod meg! Ezt a kedvezményt csakis az Xfish Horgász Portál-on érheted el. Ezért is egyedi ez az ajánlat. Mi honorálni szeretnénk fáradozásaidat, amit könnyen és gyorsan fel is használhatsz.
Reméljük kedvet kaptál, és hamarosan téged is egy újabb Xfish felhasználóként üdvözölhetünk!

És ne felejtsd.: Xfish - ahol az élmény számít!

Forrás: www.xfish.hu
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk