0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.02.23.

    Pergető előkék, máshogyan!

    Ha azt mondom hogy pergető előke, akkor nagyon sokan gondolnak a különböző harapásálló előkékre, amelyek, elsősorban a csukafogak elleni védelmet szolgálják. Vannak azonban olyan előkék melyek, egy komplett rendszert alkotnak, vagyis, speciális helyzeteket oldhatunk meg velük.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.02.16.

    A lehűlő víz ragadozói

    A lehűlő vizekre várnak a pergető horgászok igazán a szezon alatt, de sajnos idén úgy tűnik nagyon későn fog bekövetkezni nem is igazán emlékszem, olyan évre amikor október végén 15 Celsius fokos volt a Tisza. Az esték kezdtek hidegek lenni, ezért tettem egy próbát az emelgetésre.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.02.07.

    Bottól a műcsaliig

    Egy-két hónapja immár, hogy kézbe kaphattam a Wizard pergetőbot család Edge Spin sorozatának darabjait. A különféle pálcák, amint egyre inkább magam is tapasztaltam, sokféle pergetésre, többféle halra megfelelőek. Átnézegetve a modelleket, láttam, hogy folyó vagy állóvízen egyaránt rablóhalazhatok, pergethetek velük. Mindig szívesen veszem az ilyen feladatokat, mert ez is garantálja, „kötelezővé” teszi a sok pergetést. Több okból is kellemes ez a feladat. Egyrészt mert az ősz, a tél nagyon jó időszaka a különféle pergetéseknek, másrészről, ami fontos, a régi kedvenc gumikkal, wobblerekkel, eredményes műcsalikkal próbálom munkára fogni az új botokat. Az általam megjelenésük óta kedvelt Mann’s plasztikok, és az egyéb kedvenc műcsalik a pergetőtáskában mindig ugrásra készek.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2024.01.25.

    Domolykózás

    Még nyílnak a parton a sárga virágok, még ott a domi a nádfal előtt. Sehol nem látom a téli világot, horgász használd ki a jó időt! - fogalmazódott meg bennem egy kicsit más formátumban Petőfi Sándor híres versének bevezetője, miközben pólóban és rövidnadrágban indultam ki kedvenc folyómra egy szeptember végi pergetésre...
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.12.04.

    Wizard orsó egyensúly

    Leesett az első hó! Azaz havacska, hisz azért a hólapátot nem kellett hadrendbe állítanom. Mégis már megvan az az érzés, hogy igazi téli pecára indulok, hisz a fagyott kavicsok és a finom porhó roppanását hallom a lépteim alatt.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.11.14.

    Wizard Edge és a fényváltás rablói

    Azt mondják, hogy a jó alváshoz három dolog kell: a hűvös, a csend és a sötét. Ezzel tökéletesen egyetértek, azonban nekem nyáridőtájt szükségem van egy negyedikre is. Ez pedig nem más, mint az, hogy az esti ragadozós portyáimon ne maradjak kapás nélkül. Az éjszakai pergetés bizony fárasztó tud lenni, de engem annyira felvillanyoz egy-egy süllős, harcsás akció, hogy utána hazatérve mosollyal az arcomon szédülök ágyba.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.10.30.

    Megérkezett a Wizard Edge Spin

    Számtalan alkalommal futottam bele a már sok-sok fülnek ismerősen csengő kérdésbe: létezik-e jó pergető bot húszezer forint alatt? A választ, ami csak elsőre tűnhet egyszerűnek, biztosan sokan fújnák csípőből egyszerre, ha nem lennénk éppen túl a mögöttünk lévő időszak drasztikus áremelkedése okozta agyvérzésen. Nekem is volt belőle néhány higgyétek el, amikor sokkot kaptam a termékek árcímkéiről ordító számjegyektől. Viszont azt kell mondanom a fenti kérdésre, még így a drágulások után is, hogy igen, bizony van jó pergető bot, amiért nem kell húsz darab ezrest (sem) leszurkolnunk!
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.10.16.

    Sebes-körösi kaland

    Számomra a legkedvesebb horgászvíz a Sebes-Körös, mely Körösszeg és Körösnagyharsány közt lép Magyarország területére. Igen változatos mederviszonyok jellemzik, gazdag élővilággal. Egy, a folyó melletti kis faluban nőttem fel, azonban felnőttként kénytelen voltam elköltözni onnan, de amint lehetőségem akad, visszatérek, hogy az igazán vad halakat kergessem. Így tettem egy nyári hétvégén is, amely beszámolóját most olvashatjátok.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.08.21.

    Baller brekkencsre

    Megragadva a nyár első napsugarait, Hejőkeresztúr és Nyékládháza között elhelyezkedő bányató partjára érkeztünk Molnár Zoltán operatőr kollégámmal egy rapid felszíni pergetésre. Mint már korábbi írásaimban említettem ez egy több mint 300 hektáros vízfelület, amihez átlag 10 méteres mélység párosul. A 20 méternél mélyebb gödrök sem ritkák, így egy óriási vízfelület, ami lassan melegszik fel.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.08.17.

    Wizard Paddle Minnow - UL fegyver a kövesek ellen!

    A kősüllő horgászata megosztó a pergetők körében. Vannak, akik nem szeretnek rá horgászni, mivel pergetve nem egyszerű kifogni őket, és a végletekig le kell finomítani hozzá a felszerelést és van a másik tábor, aki emiatt perget rá! Én szerencsére a második tábort erősítem, mivel egy kiváltképp szép halfajról van szó, és sokszor agyalós rá pergetni, nem adja könnyen magát. Ebben a cikkben pár tippet adok kősüllő pergetéshez.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.07.17.

    RD Legenda

    A pergető horgászok döntő többségének biztosan lapul a dobozaiban egy- két olyan műcsali, ami különösen nagy tisztelet, bizalom és eredményesség övez. Akár egyedi darabról, akár tömeggyártott termékről van szó, mindig velünk van még akkor is, ha nem akasztjuk fel a kapocsba, sőt gyakran már fel sem merjük kötni, nehogy véletlenül egy csúnya akadóban érjen véget páratlan karrierje. Ismerek egy olyan wobblert, ami már oly sok mindent megélt, hogy egy könyvet lehetne írni a vele kapcsolatos történetekről. Elérkezett az idő, hogy én is tovább fűzzem ezeket a legendákat...
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Pergetés 2023.07.11.

    Körös, B terv - Balinok!

    A Körös vízállásának és színezetének normalizálódásának hála, újra rápróbáltam a tüskéshátúakra, de sajnos a csíkosabb süllők nem mutatták még most sem magukat. Viszont, az elmúlt héttől eltérően rengeteg rablás volt, aminek hála sikerült elcsípni néhány szebb balint. Ebben az írásban pár balinos csalit ajánlok, amivel a Körösön is érdemes kergetni a ragadozó önöket!
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk