0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Év eleji akciók Horgászruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók tegnap 15:47

  Interjú Gyimesi Bencével, a Kis-Blerón rendezett évadnyitó verseny nyomán

  Évadnyitó versenyre érkeztünk a Kis-Bleró horgásztóra az Xfish csapatával a nemzeti ünnepen. Néhányan már rutinosnak mondhatják magukat az angolos, törésekkel tagolt kis tavacska kapcsán, azonban Bence nem horgászott eddig a tavon. A versenyt Ő nyerte meg szoros küzdelemben, több, mint 30 kg halat kivarázsolva a vízből. A képzeletbeli dobogó legfelső fokán álló fiatal csapattársunkat kérdeztem a versenyen szerzett tapasztalatokról, taktikáról.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók kedd 08:21

  Viszlát február

  Jó szokásához híven az utolsó téli hónap telt el ismét a leglassabban, már-már fizikai fájdalmat okozva a márciusi enyhülésre áhítozóknak. A jégvesztét követően a tartós fagyok elmúltával a jelentős csapadékmennyiség jelentkezett nehezítő körülményként, ám a hozzám hasonló finomszerelékes megszállottaknak már semmi sem jelenthetett akadályt ahhoz, hogy az év első, no a nyárihoz nem hasonlítható, de azért szerény kilókban mérhető keszeg, kárász és bodorka fogását élvezzük végre, könnyű botokkal, leheletfinom végszerelékkel.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2019.02.26.

  Szezonkezdés

  Lassan átengedi a tél a tavasznak a teret, nincsennek nappali mínuszok és éjjel sem megy -1 -3 fok alá
  a hőmérő higanyszála. A tavakon a téli jégpáncél feledésbe merült, így úgy döntöttem, hogy az idei év
  első horgászatát egyik számomra kedvenc tavon véghez viszem.
 • Imperial Baits Hungary  Élménybeszámolók 2019.02.25.

  Szezonkezdés

  Lassan átengedi a tél a tavasznak a teret, nincsennek nappali mínuszok és éjjel sem megy -1 -3 fok alá a hőmérő higanyszála. A tavakon a téli jégpáncél feledésbe merült, így úgy döntöttem, hogy az idei év első horgászatát egyik számomra kedvenc tavon véghez viszem. Megérkezésemkor gyönyörű napsütéses idő fogadott gyenge délkeleti széllel, igy a tó sekélyebb részén kerestem halakra utaló jeleket.
  Választásom egy nyílt víz területre esett, amit egy sziget választott egy a többi részétől, Míg a tábort építettem 3-4 fürdést véltem felfedezni dobótávon belül. Míg a felszerelésemet összeállítottam kialakult fejemben a megfelelőnek vélt taktika.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2019.02.08.

  A nagy csalikhoz különleges kosár dukál!

  Gyakran előfordul, hogy olyan helyzetben találjuk magunkat, amilyenre előzetesen nem számítunk. Jó példa erre az, amikor egy methodos peca során a megszokott és általánosságban jól működő pici, 7-10 mm-es csalik valamiért csődöt mondanak. Ennek oka lehet, hogy a meghorgászott vízterületen a nagy mennyiségben jelen lévő fehérhalak ellehetetlenítik pontyfogást, hiszen minden apró pelletet vagy bojlit gyorsan a magukévá tesznek. Ilyen esetben egyetlen megoldás marad, a csali méretének a drasztikus növelése.
 • Pandy Ákos  Élménybeszámolók 2019.02.06.

  Egy délután Pródon Zsoltival

  Július közepén kimentem barátommal Zsoltival a közelben (40km-re) található Pródi horgásztóra. Zsolti egy komoly térd műtéten esett át pár héttel ezelőtt, ezért úgy gondoltam, hogy boldog lenne ha kint lehetne a levegőn.Hisz a sok ágyban fekvést, azért hamar meglehet unni.

 • Pandy Ákos  Élménybeszámolók 2019.02.06.

  A csoda ,ami 24 óráig tart

  Hosszas egyeztetés után barátommal Petőcz Tamással és édesapámmal összehoztunk egy 24 órás horgászatot augusztus közepén a méltán híres Székely Őzetanyán. Sajnos előre foglalásunk nem volt, így horgászat előtti nap tudtunk csak a meglévő helyek között variálni. Végül a tó 17es helyét tartottuk le. Mindenki izgatottan várta az indulás pillanatát.

 • Pandy Ákos  Élménybeszámolók 2019.02.06.

  Egy hobbi, amit sosem késő elkezdeni

  A mostani írásom kicsit eltér az eddigiektől. Most nem egyedül, illetve nem egy horgásztársammal vágtam neki a rövidnek mondható délutáni horgászatnak. Erre a horgászatra barátnőm családját, rokonságát hívtam meg.

 • Pandy Ákos  Élménybeszámolók 2019.02.06.

  Készüljünk a tavaszra !

  Sajnos a tél közepét tapossuk. A kedvező időjárásnak köszönhetően vannak tavak, ahol még lehet horgászni, de igazából a horgászok nagy része félre rakta a peca cuccait. Így vagyok ezzel én is, de nagyon várom a tavaszt, ami új esélyt ad nekünk horgászoknak. Egy új esélyt ad, hogy megdöntsük pontyrekordunkat esetleg az összfogásunkat, vagy csak egy új alkalom arra, hogy kedvenc hobbinknak szenteljük az időnket.
 • Pandy Ákos  Élménybeszámolók 2019.02.06.

  Szelektálás nagy halsűrűségű tavon

  Ebben az írásomban szeretnék pár tippet, javaslatot, tapasztalatot megosztani veletek. Szeretném bemutatni ,hogy én hogyan oldom meg a halak szelektálását egy nagy halsűrűségű tavon, ahol a halak átlagsúlya 3kg körül mozog.
 • Pandy Ákos  Élménybeszámolók 2019.02.06.

  Kora tavaszi tippek Tippek, trükkök

  A várva várt 2018-as szezonkezdő horgászatomat csak március végén sikerült összehoznom. Az előző szép napsütéses hetekhez képest , mire vízpartra jutottam újra a hideg téli idő várt engem. De nem bántam, úgyéreztem van keresni valóm a tavon.
 • Pandy Ákos  Élménybeszámolók 2019.02.06.

  Amikor minden összejön

  Augusztus végén Őzetanyán töltöttem el 72 órát,ahol júliusban jártam és felejthetetlen élményekkel gazdagodtam. A horgászhelyem megegyezett, bóják szinte ugyanarra a helyre kerültek vissza, ahol előző alkalommal eredményesen zártam a túrát. Viszont a két túra teljesen eltért egymástól. Míg a júliusi horgászatot megúsztam törpeharcsa nélkül, addig az augusztusi pecán küzdöttem, agyaltam, hogy sikerüljön kikerülni a nemkívánatos halakat.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk