0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.03.11.

    Eső és napsütés = Szivárványos napok

    Március közepét írva örömmel vettem fel a telefont, amikor a Zabos Géza Horgász Egyesület Halászati és Horgászati Ellenőrének, Márton Károlynak a nevét írta ki csörgéskor a készülék, hisz bíztam benne: megérkeztek a pisztrángok.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.02.26.

    Úszós szerelékek kötése

    Az utóbbi években a téli hónapokban igen kegyes volt hozzánk az időjárás. Végighorgásztuk ezt az időszakot, de most ez változott idén és mindenki döntse el magában, hogy sajnos, vagy nem sajnos, talán kell egy kis pihenő a természetnek is. Vastag jég takarja vizeinket és előtérbe kerül a szezonra való felkészülés. A gondolataim persze nekem is a peca körül forognak, ezért kötözgettem pár létrára való úszós „szerkót”.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2024.01.06.

    Küszök ütemre

    A küszök létezéséről minden pecás tud, de valahogy mindig csak akkor kerülnek előtérbe amikor csalihalakat akarunk fogni, de van amikor ez is nehézséget okoz. Valahogy akkor sosem akad a horgunkra, amikor szükség lenne rá. Ebben szeretnék egy kis segítséget nyújtani.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.11.29.

    Dunai gondolatok methoddal

    Egész éves dunai ténykedésemet meghatározta a szelektív horgászat. Minden általam űzött módszernél a nagyok megfogására helyeztem a hangsúlyt, bolós és feederes pecáim mindegyikénél a mennyiségre való törekvés csak másodlagos volt. Kezdődött ez azzal, hogy az etetőanyagot fokozatosan durvább szemcsésre cseréltem, jött több angolmorzsa és mikropellet a mag-mixekkel együtt, aztán októbertől a márnaszezon legjavára már ott tartottam, hogy a kosaraimba a pelleten kívül nem is került más.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.11.21.

    Kisgyalánban jártunk

    A kedvenc vizeim közé tartoznak a tőzegbánya tavak. A haleltartó képességük átlagon felüli, kiváló életteret nyújtanak a vízivilág számára.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.09.25.

    Feederezés Max2 botokkal

    A pergető horgászat talán legínségesebb időszaka április közepén köszönt be, ugyanis ekkortól két hétig gyakorlatilag csak csukára és harcsára lehet dobálni. Bár egyes keszegfélék tavaszi étvágyát is ki lehet használni és meg lehet próbálni őket becsapni műcsalikkal én mégis egy közeli kis horgásztó partján töltöttem az időt főként azzal a céllal, hogy kipróbáljam a télen hozzám került új CARP EXPERT MAX2 PICKER horgászbotokat...
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.08.30.

    Alapkészségek

    Az idei télen több időt szántam a felszerelésem meg újítására, mint általában szoktam. A sokéve halogatott zsinór cseréken túl a régebbi, ritkán használt botjaimat is lecseréltem Koósra. A húszévesnél idősebb Banax orsóimmal nem kellett sokat babrálnom.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.07.31.

    Tisza-tavi kitekintő

    A Tisza-tó Kisköre-Abádszalók környékén elterülő területe és környezete megannyi horgász, de akár pihenési lehetőséggel is kecsegtet. Ebben a beszámolóban egy rövid kitekintőt mutatok azon horgászoknak, akik régóta tervezik ezen rész megismerését.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.07.24.

    Örömpeca a Dunán

    Soha nem titkoltam, hogy melyik vízen szeretek horgászni a legjobban, hiszen gyerekkorom óta horgászom a Dunán és ez a fajta peca áll a szívemhez legközelebb. Egyik nap gondoltam egyet és kora délután el is látogattam az öreg folyóra, bízva abba, hogy esetleg az estébe bele próbálva sikerül majd egy-egy termetesebb halat is szákba terelni.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.05.08.

    Folyó helyett állóvízre

    A tél végét jelző időjárás nem tudja otthon tartani a horgászat iránt érdeklődőket, jó magam is így voltam ezzel. A vizek nagy része már felkúszott 8 Celsius-fok fölé, ami azt jelenti, hogy a halak étvágya egyre nagyobb napról napra. Igazán vágytam már kemény fárasztásokra a tél alatt kicsit azt éreztem berozsdásodtam, amikor lehetett ugyan vízparton voltam, de a keszegek nem hajtották karikába a botokat.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.05.02.

    Rakós botos kikacsintás

    Már régóta készültünk Varsányi Miklóssal, az Energofish Feeder Team versenyzőjével egy közös horgászatra, ám most, amikor végre összejött, azzal kellett szembesülnöm, és tett különösen kíváncsivá, hogy nem feederbottal, hanem rakóssal fogunk horgászni. Ráadásul nem is akármilyen apropóból kaptam a meghívást a kiskunhalasi Ezüst-tóra, hiszen Miklós a megrögzött feederes arra adta a fejét, hogy részt vesz az első ízben kiírt Free Style Rakós botos OB egyik elődöntőjén. Tette ezt annak ellenére, hogy számára továbbra is a feeder a fő csapásirány, arra teszi a nagyobb tétet, arra koncentrál.
  • Xfish.hu - A Horgász Portál  Élménybeszámolók 2023.03.14.

    A végső teszt – januári pontyok az RSD-ből

    Az idei, szokatlanul enyhe január lehetőséget adott arra, hogy szinte minden héten, illetve hétvégén horgásszunk, gyakoroljunk, valamint igen szélsőséges körülmények között is bevessük a napokon belül forgalomba kerülő, 2023-as Benzár újdonságokat. Ennek megfelelően igyekeztünk sokféle vízre ellátogatni és olyan hideg vízi információkra szert tenni, amelyeket a közelgő horgászkiállítások alkalmával meg tudunk osztani majd az érdeklődőkkel. A legizgalmasabb víz, ahol be tudtuk vetni új termékeinket, kétségkívül a Ráckevei Soroksári Duna, egy 57 km hosszú vadvíz, amely nagyon szép halállománnyal rendelkezik, ugyanakkor rendkívül szeszélyes és kiszámíthatatlan.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk