0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Rablóhalas 2019.04.08.

  OKUMA HARCSÁZÓ ORSÓK

  ITT A TAVASZ, A FŰZFÁK ÁGA HAMAROSAN ZÖLDÜL, A HARCSAHORGÁSZOK SZÁMÁRA ELJÖN AZ ELSŐ BEVETÉSEK IDEJE. AZ OKUMA KÍNÁLATÁBAN SZÁMOS KIVÁLÓ ORSÓT TALÁLNAK A HARCSÁZÁS SZERELMESEI. A KIMONDOTTAN NAGYHALAS VAGY TENGERI HORGÁSZATRA KÉSZÜLT ORSÓK, MINT PL. AZ AZORES, VAGY A VILÁG LEGJOBB NAGYHALAS TENGERI ORSÓJÁNAK NYILVÁNÍTOTT MAKAIRA SPIN MELLETT AZ OKUMA NYELETŐFÉKESEI KÖZT IS VANNAK OLYAN MODELLEK, AMELYEK NAGYOBB MÉRETEI MASSZIVITÁSUK MIATT TÖKÉLETESEN ALKALMASAK A HARCSÁZÁSRA, ELÉG CSAK A LONGBOW ORSÓKKAL FOGOTT SZÁMTALAN KAPITÁLIS HARCSÁRA GONDOLNI, DE AZ ÚJABB SZÉRIÁKBÓL AZ AVENTÁK NAGYOBB MÉRETEI IS BEVÁLTAK A HARCSÁZÁSRA.
  Nézd végig az Okuma harcsázó orsókat bemutató oldalunkat!
 • Xfish.hu  Rablóhalas 2018.07.06.

  Beszámoló a napfényes Spanyolországból

  Június 22.-én este 8 kor indultunk Budapestről egy szűk baráti társasággal Barcelona repterére, ahonnan autóval indultunk tovább Mequinenza városába, mely a híres Ebro folyó partján fekszik!

  Immáron 8 éve járunk ki az év szinte minden szakában üldözve a folyó lakóit.
  Hol a süllő a célhal, hol a sügér, de most kifejezetten a nagybajszúak becserkészése volt a cél az előttünk álló közel 8 napos túrán!
  Kora hajnal volt, amikor megérkeztünk a Cseh tulajdonban lévő kempingbe, így a szombati napot pihenéssel és a készleteink feltöltésével kezdtük!
  Kora délután megérkezett a magyar küldöttség másik része akik 23 óra autóút után futottak be a kempingbe, magukkal hozva a mi horgász felszereléseinket is! Nem bírtunk tovább várni, ezért gyors szerelést követően célba vettük a közeli nádasokat, amiket apró csalikkal dobáltunk süllő illetve sügér reményében!
  Mivel sajnos az Ebro sem egy csoda víz és mivel itt sincs halból a kerítés így 2 óra sikertelen dobálás után visszamentünk a szállásra és a vacsora után a másnapi nagybetűs horgászatra készültünk!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Rablóhalas 2017.11.13.

  VELENCEI-TAVI STORM TESZT

  STORM So-Run Makan Minnow
  A felhasznált szilikon a piacon fellelhető legjobb minőségű alapanyag, így kiemelkedő lágyságának, illetve magas “szakítószilárdságának” hála a prémium kategóriába sorolja ezeket a plasztikokat. Elérhető színválasztékuk lefedi a különböző napszakokhoz illő összes szituációt. Alakja hosszúkás
  és kisebb koronggal van ellátva a farokrész a gyorsabb vezetés érdekében.
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Rablóhalas 2017.08.07.

  Szürke álmok és becsapott harcsák

  Talán az egyik legnehezebb horgászfeladat pergetve becsapni ezeket az szürke óriásokat.
  Azért nem kell mindjárt az elején feladni a küzdelmet, mert nehéz ugyan, de nem lehetetlen!
  Szeretnék pár támpontot adni és segítséget nyújtani azoknak, akik most kezdték ezt a műfajt.
  Annak a pergető horgásznak, aki azt a célt tűzi ki maga elé, hogy harcsát fogjon, le kell
  mondani a halfogás élményéről!
 • Xfish.hu - A Horgász Portál  Rablóhalas 2016.09.01.

  Egy wobbler a csúcson: Salmo Sparky Shad

  A Salmo legújabb négy centis felúszó csalijának érkezését jómagam is türelmetlenül vártam már. Talán soha nem bíztam még úgy egy wobblerben, mint benne, a képek és a leírások alapján előzetesen és látatlanban is nagyon komoly jövőt jósoltam neki. Most, hogy túl vagyok az első felejthetetlenné érett pergetéseken, elmondhatom, hogy a Sparky Shad körül kialakult tömeges igény bizony nem volt alaptalan. Hihetetlen, de még a mai napig nem fogtam fel, hogy mekkora élményt adott, s milyen csodának lehettem a részese általa. A Sparky tehát még szorosabbá fűzte azt az amúgy is elszakíthatatlanul erős érzelmi szálat, amellyel eddig kötődtem a világ talán legszerethetőbb wobblereihez, a Salmo-hoz. Az elfogultságomat nézzétek el nekem, hamarosan megtudjátok az okát.
 • xfish.hu  Rablóhalas 2016.03.07.

  Okuma pergető orsók tavaszra

  Pergető orsókból is hatalmas választék van a horgászpiacon, mindig nehéz döntés előtt állunk, ha választani kell. A saját igényeink felmérése után, letisztázott kritériumokkal könnyebb a választás. Lássunk néhányat az OKUMA idei kínálatából...
 • Hamar Sándor  Rablóhalas 2016.03.04.

  MAD CAT Harcsa specialitások

  A Mad Cat a német DAM cég speciálisan harcsahorgászok számára készült márkája. A német és nyugat-európai horgászok közt egyre népszerűbb a harcsa horgászata és a hagyományos módszerek mellett új, nálunk még ismeretlen eszközöket is használnak, amelyeket a Mad Cat termékpalettáján a hagyományos harcsázó eszközök mellett megtalálhatók.
 • Xfish.hu  Rablóhalas 2014.12.10.

  A CSUKA

  Teste hosszúkás, oldalt kissé lapított. Feje lapos, kacsacsőrre emlékeztető. Szája hatalmasra tátható és tele van tűéles fogakkal. Az alsó állkapcsa kissé túlér a felsőn, kampós végű, nagy kapófogak helyezkednek el benne. Ezek ha kitörnek, újra nőnek. Testét apró pikkelyek borítják. A vizek eltérő jellege, valamint a táplálék bősége jelentősen hat a test arányaira. A farokrész rövid, és jókora farokúszóval végződik. A három páratlan úszó elhelyezkedése teszi lehetővé, hogy a csuka a táplálékát egyetlen gyors ugrással kaphassa el. Színe a környezethez alkalmazkodik. Alapszíne a zöld, ami a hátán a legsötétebb, oldalán zöldes-aranysárgás és márványozott. Hasa fehéres, úszói is tarkák.
 • Xfish.hu  Rablóhalas 2013.10.15.

  110 kilós Harcsát fogtak Tiszacsegénél

  Tiszacsege – Nyolcvan-százéves lehetett az a kapitális méretekkel bíró harcsa, amelyet hétfőn este akasztott Farkas Attila Tiszacsegén.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk