0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok

Értékelési- és moderálási szabályzat

Az Xfish Global Kft. az Xfish webáruházban lehetővé teszi a termék(ek) értékelését, majd azt követően jogosult annak megjelenítésére az adott termék felületén és a hozzá kapcsolódó oldalain.

Az értékelés célja: az Xfish webáruházában kapható termékek értékelése, mely minősíti a terméket, azok nyilvánosságra hozatala, marketing célú felhasználása, vásárlási szokások elemzése, minőségibb, célzottabb kiszolgálás, valamint a vásárlók részletesebb tájékoztatása a termékekről.

A nyilvánosságra hozatal jogalapja: a 6. cikk GDPR az adatkezelés jogszerűsége (1) bekezdés a) pontja.

1. Az Xfish webáruházban lehetőség van vásárlással nem- és vásárlással igazolt értékelés leadására is, ez megkülönböztetve jelenik meg az értékeléseknél.
Vásárlással igazolt értékelésnél a vásárlást és kiszállítást-, illetve személyes átvételt követően lehetőség van a megvásárolt termék(ek) szöveges és pontszámos (csillaggal) értékelésére. Az értékelés teljesen névtelenül történik, csak az adott dátum jelenik meg.




2. Megvásárolt termékek értékelése: Az Xfish webáruház a sikeres vásárlás és a termék átvételét követően 6-8 nappal egy termék értékelést kérő e-mailt küld a vásárló - a megrendelésben megadott - e-mail címére, melyben lehetőség van az átvett termékek szöveges és pontszámos (csillaggal) értékelésére.




3. Az értékelést az e-mailben lévő „Értékelem ezt a terméket” gombra kattintva lehet megkezdeni egy megnyíló új felületen. Minden termék külön értékelhető. Az oldalon található mezők kitöltésével lehet megadni az értékelést a következők szerint:

- a megvásárolt termékeket 1-5 csillaggal, pontozásszerűen lehet értékelni,
- szöveges értékelés is lehetséges, (nem kötelező) melyben a termékről alkotott rövid szöveges véleményt írni,
majd a kész értékeléseket elküldeni.

Az értékelések lehetnek pozitív vagy negatív jellegűek, és a jelen ÁSZF 3.1 pontjában meghatározott termékek tulajdonságaival, vagy ezek használatával kapcsolatosak. Az Xfish Global Kft. nem jogosult az értékeléseket moderálni, kivéve, ha azok a jelen ÁSZF 2.6 pontjában foglalt sértő üzenetnek minősülnek, illetve a 4. pontban meghatározott kritériumok egyikét is kimeríti.

4. Az elküldött értékelést 48 órán belül jóváhagyjuk, majd ezt követően megjelenik a véleményezett terméknél, az értékelés részen. Az adminisztrátorok a szöveges értékelés tartalmát részben, vagy teljes egészében törölhetik, vagy inaktívvá tehetik a következő esetekben:

- az értékelés jogszabályba ütközik, vagy jogellenes
- mások jogát sérti
- sérti az etikai normákat
- faji, etnikai, vallási, fogyatékossághoz köthető, illetve szexuális tartalmú megjegyzéseket jelenít meg
- obszcén, trágár, ízléstelen szavakat tartalmaz
- bűncselekményt, vagy szabálysértést valósít meg
- megtévesztő információt tartalmaz
- az értékelő szándékosan rossz értékelést ír a termék és webáruház szándékos lejáratásával
- olyan linket tartalmaz, mely harmadik fél weboldalára mutat
- gazdasági, vagy politikai reklámot tartalmaz
- az Xfish Global Kft. által képviselt etikai, erkölcsi alapelveivel ellentétesnek tartja

5. Az elküldött értékelés az értékelt termék részletes oldalán jelenik meg, ahol alapesetben csillaggal látszik az értékelés átlag pontszáma. Továbbá a termék felületen, az „Értékelés” fülre kattintva részletesen látszik az 1-5-ig értékelt pontszám csillaggal és egész számmal jelölve, valamint az értékelés leadásának pontos dátuma. (év, hónap, nap, óra, perc, másodperc)

Az értékelések időrendi sorrendben áttekinthetők, átolvashatók.
Itt adható le a termék közvetlen weboldalról indított értékelése is.

6. Az értékelést beküldő személy a megjelent értékelésének törlését a rendeles@xfish.hu e-mail címre írt levélben kérheti.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk