0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Egyéb

2017-ES OKUMA ORSÓ ÚJDONSÁGOK!

2017-ben az Okuma számos orsóújdonsággal jelenik meg, a pergetők, harcsázók, tengeri horgászok mellett a békéshalas módszerek kedvelői is több új modell közül választhatnak! A 2017-es újdonságok közül néhány modell (például a Longbow XT is) már elért hozzánk és máris megvehetőek! Az új Longbow XT nyeletőfékes, a Custom Black távdobó, az Axeon távdobó nyeletőfékes és az Aventa nyeletőfékes orsók minden bizonnyal nagyon sikeresek lesznek, már most jelentős kereslet mutatkozik irántuk!



ÚJ OKUMA CUSTOM BLACK ORSÓ

Az Okuma Custom Black orsója egy kiváló választás a távdobó orsót igénylő horgászat szerelmeseinek: a bojlizás, nagy távolságra való feederezés és fenekezés kiváló eszköze. A Custom Black a Distance orsók alapjaira épült orsó, matt fekete színben, klasszikus, kényelmes fogású, az Okuma Longbow orsók védjegyévé vált rózsafa hajtókarmarkolattal, amely excentrikus kialakítása miatt mindig a megfelelő szögben, függőlegesen áll, így a horgász vaktában odanyúlva is könnyen megragadhatja azt.
A Custom Black 3+1 egy csapágyat kapott, dobemelő rendszere a Distance orsóknál megszokott, hibátlan zsinórképet produkáló csigatengelyes megoldású. Az Okuma orsóknál megszokott, tökéletesen egyenletesen működő olajos filc betétes fék rövid úton állítható, úgynevezett gyorsfék, amely a sok dobással járó módszereknél sok előnnyel jár: a kezünk hamar rááll, melyik szögben kell állnia a fékgombnak a dobáshoz szükséges, teljesen behúzott állásban. Ezt követően mintegy negyed fordulatot engedve a féken a "fárasztó" fékerősséget érjük el, még egy negyed fordulatot nyitva pedig a "nyeletős" fékerőhöz jutunk, mely mellett ne kell attól tartani, hogy a hirtelen kapó hal vízbe rántja a botot. Kapáskor, bevágáskor egy pillanat műve egy negyed fordulattal beállítani a fárasztáshoz szükséges fékerőt. Aki nem kedveli a nyeletőfékes orsókat, azoknak kiváló és egyszerű megoldás a gyors elsőfékes orsó! Nem mellékesen a Custom Black mintegy 100 grammal könnyebb egy hasonló dobkapacitású nyeletőfékes orsónál.
A Custom Black orsó tartozék grafit pótdobbal kapható, hihetetlenül kedvező ára miatt bárki megengedheti ma már magának, hogy egy igazi minőségi távdobó orsóval horgászhasson!

3+1 rozsdamentes acél csapágy
Quick-set tűgörgős visszaforgásgátló
Esztergált eloxált alumínium dob
Hydro Block vízálló féktömítés
Even Flow zsinórvezető görgő
Csigatengelyes (worm shaft) dobemelő rendszer
Pótdob
Zsinór kontrolláló rendszer a dobon
Gyorsfék



Okuma AXEON orsó

Az Okuma Axeon BF nyeletőfékes orsó egyesíti a távdobó és a nyeletőfékes orsók előnyeit. A 60-as és 65-ös méretben kapható orsó dobja nyújtott, sekély, nagy átmérőjű a lehető legnagyobb dobástáv elérése érdekében. A hátsó nyeletőfék, amely egy gumiborírású állítógombbal finomra hangolható, a hajtókar megtekerésével vagy az átváltó kar használatával kapcsolható ki, így érve el a fárasztáshoz beállított fékerőt. Az soklamellás elsőfék rendkívül precízen, simán, akadozásmentesen működik, az olajozott filc fékbetéteknek köszönhetően. Az Axeon tökéletes zsinórképét az elliptikus fogaskerekes dobemelő rendszere biztosítja.
A sima, könnyű futást a 4+1 csapágy biztosítja. Az orsóhoz grafit pótdob jár!

Automatikusan átváltó nyeletőfékrendszer
Soklamellás, olajozott filc betétes fékrendszer
4+1 csapágy a sima futásért
Quick-set tűgörgős visszaforgásgátló
Korrózióálló grafit ház
Precíziós elliptikus dobemelő rendszer
Esztergált, eloxált alumínium dob
Erős rozsdamentes acél felkapókar
RESII: számítógéppel kiegyensúlyozott rotor
Pótdob
Zsinórkontrolláló rendszer a dobon



Okuma Longbow XT

2017-es újdonság az Okumától a Longbow XT nyeletőfékes orsó és már meg is vásárolható nálunk!Az XT a híres Longbow modernizált megjelenésű utódja, elegánsabb formában, a Ceymar orsóknál már megismert és nagyon bevált merevített rotorral, 5+1 csapággyal, pótdobbal, a régi Longbow-nál megszokott rózsafa hajtókarfogantyúval, egy gombnyomással lehajtható hajtókarral. Az első fék és a nyeletőfk az Okuma orsóktól megszokott módon hibátlanul működik az olajos filc betéteknek és a precíz kialakításnak köszönhetően. Az orsó hosszan tartó, sima futását 5+1 csapágy biztosítja. A Longbow XT 4 méretben - 30, 40, 55, 65 - kapható, elsősorban a picker, feeder, fenekező módszerek kedvelőinek ajánlott! Az orsóhoz grafit pótdob jár!

Automatikusan átváltó nyeletőfékrendszer
Soklamellás, olajozott filc betétes fékrendszer
5+1 csapágy a sima futásért
Quick-set tűgörgős visszaforgásgátló
Korrózióálló grafit ház
Precíziós elliptikus dobemelő rendszer
Esztergált, eloxált alumínium dob
Erős rozsdamentes acél felkapókar
RESII: számítógéppel kiegyensúlyozott rotor
Pótdob
Zsinórkontrolláló rendszer a dobon



Okuma AVENTA nyeletőfékes orsó

Automatikusan átváltó nyeletőfékrendszer 6+1 csapágy a sima futásért Quick-set tűgörgős visszaforgásgátló Precíziós esztergált bronz csiga Korrózióálló grafit ház Precíziós, lassú dobemelés Esztergált alumínium dob Alumínium pótdob Gyorsan lehajtható hajtókar fafogantyú Zsinórkontrolláló rendszer a dobon

Forrás: lanitex.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk