0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Menü Kategóriák
kedvencek bejelentkezés
0
icon
icon
2024-as akcióink Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

2017-es Prologic SÁTOR újdonságok

Nagy, kényelmes és strapabíró legyen, de utazáskor mégis kevés helyet foglaljon. Ezek azok az elvárások, amelyeket a horgászok a kemping felszerelésükkel szemben támasztanak.
A Prologic 2017-es sátor-, ágy-, szék- és hálózsák-kínálata széles választékot nyújt. Legyen rövidebb vagy hosszabb út, egyedül vagy családostul, mindenki megtalálja a saját kényelmét leginkább kiszolgáló felszerelést, hogy maradéktalanul a horgászaté maradjon a főszerep.



Prologic CRUZADE SÁTOR KÜLSŐ HUZATTAL

Kettős bevonatú sátorlap! Továbbfejlesztett 190D nylon szövet felhasználásával készült, új, speciális kettős bevonatának köszönhetően szuper vízállóságú, Az egy és két személyes változatnak is tartozéka a külső ponyva, így a legextrémebb körülményre is felkészülve indulhatunk a horgásztúrára. Tartozék téli ponyva, vízálló PVC aljzat, fém rögzítőpontok. Teherbíró sátorcövekekkel, hordtáska mellékelve, szúnyoghálós ablakkal ellátva. Összsúlya: 7,6 kg az egyszemélyesnek, 10,1 kg a kétszemélyesnek.
Méretek:
1 személyes: magasság: 127 cm, szélesség: 282 cm, mélység: 242 cm
2 személyes: magasság: 150 cm, szélesség: 350 cm, mélység: 320 cm

/webshop/termek/157360



Prologic COMMANDER VX3 2 SZEMÉLYES SÁTOR

A legnagyobb Prologic sátor! A legnagyobb sátor a kínálatunkban, a legjobb alaptábor akár a leghosszabb külföldi túrák során is, de abban az esetben is ideális, ha a kedvenc tavunkra feleségestül, családostul megyünk horgászni. A Commander VX3 vadonatúj Y alakú csatlakozókkal van ellátva, ami sokkal könnyebbé teszi a sátor felállítását és optimális stabilitást biztosít. Storm Safe Tex viharálló bevonatos szövettel készült, 10 000 mm vízállósággal. Tartós, bevonatos, felcipzározható aljzattal. A belső tere annyira tágas, hogy 3 nagy ágy csomagokkal együtt elfér benne. Hátul szúnyoghálós ablak található, elülső panelje levehető. Az elülső bejáraton és az oldalpaneleken is szúnyogháló található. Opcionálisan teljes szúnyoghálós első panel is vásárolható hozzá, ami a sátorhoz és a külső ponyvához is csatlakoztatható. Az elülső ajtón kétirányú cipzárral, fém rögzítési pontok elasztikus pántokkal. Opcionálisan Inner Dome belső egység és külső ponyva is vásárolható hozzá a maximális védelemért.
A sátor méretei:
Magasság: 184 cm, szélesség: 320 cm, mélység: 345 cm
A sátor méretei külső ponyvával:
Magasság: 184 cm, szélesség: 320 cm, mélység: 420 cm

/webshop/termek/157368

Forrás: lanitex.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk