0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Versenyek

72 óra után az V. Nemzetközi Key Telecom Balatoni verseny állása

Hihetetlen eredményekkel indult az V. NBBH harmadik éjszakája. A pontyok egyre nagyobb étvágyának, aktivitásának, és persze a versenyzők ügyességének köszönhetően a ranglistán meghökkentő változások következtek be. Az izzó vonalak végéről több mint 50 értékelhető fogásról érkezett hozzánk bejelentés. Továbbá egy újabb 19 kilogramm feletti bojli faló ponty került horogra, ezúttal az északi oldalról. A megmérettetésben észak és dél igencsak küzdelmes harcot mutat. Minden gramm számít! És még közel sincs a végjáték!

A Balaton éjszakai pontyai alaposan felkavarták az eredménylistát. A déli oldalon (Fonyód Béla-telepi szabadstrand), a ZoPiT Bait Service Straubing (szektorszponzor a KOLIBRI GUMICSÓNAK) továbbra is megőrizte vezető pozícióját.Azonban a Feltörekvők Carp Team (szektorszponzor a FISHINGWORLD HORGÁSZÁRUHÁZ) a Balatonberényi Községi strandon feltörekvően haladt előre a tabellán, a Pötyi Carp Team (szektorszponzor a FISHINGWORLD HORGÁSZÁRUHÁZ) helyébe lépve. Sőt!
Az előkelő ranglista harmadik pozíciója is változott, ugyanis a Fonyódon horgászó DNS Baits Team-et (szektorszponzor a KOLIBRI GUMICSÓNAK) maga mögé utasította az északi oldalon (Badacsony, Bányász Strand) lévő Pirates Gang CFB (szektorszponzor a ROD BUILDING STUDIO) csapatot . A srácok egy 19375 gramm súllyal rendelkező hibátlan pikkelyessel törtek az élbolyba.Igencsak ádáz küzdelem ez a javából, észak - dél harcával. Melyben jelenleg dél vezet 927 kg-os összefogással szemben az északi 889 kg-al.

Ahogy telítődik, a lista úgy válik egyre felfokozottabbá a versenyen, mert az aktuális helyezést csupán grammok döntik el. A napok előrehaladtával ez még inkább izgalmak egész sorát hozza majd a kompániák számára.További meglepetéseket fog tartogatni az egyes zónában horgászó csapatok szektorgyőzelme, mivel egyre termetesebb pontyokkal mérik össze tudásukat a versenyzők.Szektor tabella

KOLIBRI GUMICSÓNAK: 1. ZoPiT Bait Service Straubing - 75750 g
FISHINGWORLD HORGÁSZÁRUHÁZ szektor: 1. Feltörekvők Carp Team - 72400 g
ROD BUILDING STUDIO szektor: 1. Pirates Gang CFB Team - 62450 g
DYNAMITE BAITS szektor: 1. ROD BUILDING STUDIO - 51200 g
MISEL ZADRAVEC CARP BAITS szektor: 1. Zadravec Team - 45275 g

A csapatok 100%-ban meg voltak győződve arról, hogy az időjárás változás hatására a nappali órákban fantasztikusabbnál- fantasztikusabb pontyos órák fognak következni. Ebben azonban mindenki tévedett, mert a halak étvágya csillapodni látszott. A mai nap folyamán kizárólag a kisebb pontyok került célkeresztbe.Erre ugyan senki nem számított, de az egyre megerősödő északi nyugati szélben bármi megtörténhet, elég mindössze egy pillanat, hogy a pocakos nagytestű balatoni pontyok vehemensen táplálkozni kezdjenek.

Biztosra vesszük, hogy a negyedik éjszaka, ismét hihetetlen meglepetésekkel fog szolgálni, a Balaton bőkezűen adakozni fog, hisz a hideg front és a lehűlés megérkezett. Ennek hatására az északi part most előnyösebb helyzetbe kerülhet a déli oldalhoz képest. Izgalmas órák fognak következni, nem vitás! A díjazott helyek jelenleg így alakulnak az összfogás tekintetében:

ZoPiT Bait Service Straubing – 75750 g – KOLIBRI GUMICSÓNAK
Feltörekvők Carp Team – 72400 g – FISHINGWORLD HORGÁSZÁRUHÁZ
Pirates Gang CFB Team – 62450 g –ROD BUILDING STUDIO
DNS Baits Team – 57925 g – KOLIBRI GUMICSÓNAK
PÖTYI CARP TEAM – 57050 g – FISHINGWORLD HORGÁSZÁRUHÁZ
Team BOILE AND MORE SLOVENIJA – 55150 g – FISHINGWORLD HORGÁSZÁRUHÁZ
MAX Carp Nové Zámky – 53300 g – FISHINGWORLD HORGÁSZÁRUHÁZ
ROD BUILDING STUDIO – 51200 g – DYNAMITE BAITS
BOILIE BOYS – 50825 g – FISHINGWORLD HORGÁSZÁRUHÁZ
Zsoldosok Team – 48550 g – KOLIBRI GUMICSÓNAK

Aktuális eredménylista: AKTUÁLIS EREDMÉNYLISTA
EDDIGI VIDEÓK
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk