0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Karácsonyi akcióink Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Feeder

A MULTI RIG

Lebegő, pop-up csalikhoz szeretnék nektek egy olyan előkét bemutatni, amelynek megkötése még a kezdők számára is pofon egyszerű. Az egyszerűségén túl nagy előnye, hogy pillanatok alatt rögzíthető a horogcsali, a horgot akár egyetlen mozdulattal lecserélhetjük egy másikra és a kapást követően mivel könnyen felcsúszik a csali a horogszár tövére, nagy eséllyel jól fog akadni! A szerelék a Multi-Rig, amely sokak számára Jon Mac Rig néven is ismert.

Nézzük, milyen hozzávalókat használok az előke megkötéséhez!

Dark Firefly Pop Up (15 mm)
Grip-Tip horog
Bodyguard bevonatos előkezsinór
Pop Up Screw (csavaros csalirögzítő tüske), de használható sima Rig Ring (előkegyűrű is), amelybe bele tudjuk kötni a csalit
Sörétólom, vagy ólompaszta
Haladjunk lépésről lépésre!


A felsorolt hozzávalók mellett jól szolgálatot tesz egy vékony fűzőtű és egy fonott zsinór vágására alkalmas ollóEhhez a szerelékhez mindig bevonatos előkét használokEgy egyszerű, nagyobb hurkot kötök a zsinór végére, amelyen majd át tudom bújtatni a horgotGrip-Tip horgokat használok, amelyek ehhez az előkéhez is beváltakA hurok végét átbújtatom a horog szemén a horog öble felé eső oldalról indulvaMost itt tartunk...Felfűzöm a hurokra a Bait Screw-tEddig megvan?
A hurokba visszabújtatom a horgotBeállítom a helyes pozíciótMivel egy szem pop uppal fogok csalizni, sörétólmot használok a súlyozáshozA hurok feletti csomóhoz rakom az ólmozástA csomó utáni, felesleges részt levágomJöhet a gubancgátló gumihüvely!Csalizásra kész a multi rigA pop up-ot egyszerűen belecsavarom a Bait Screw-baIndulhat a peca!Műűűűűködik!

Forrás: sbsbaits.com
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk