0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

Az év első horgászata, az év első hala

Tavasszal amikor a kiolvadt víz felszínén megjelennek a tavaszi napsugár fényei, szinte minden horgászt a vízre csábít. Ugyan ezt az érzést éltem át én is pár héttel ezelőtt. Végre nekem is sikerült kijutni a vízpartra és megkezdeni a szezon első horgászatát. Amikor a parton ránéztem a hőmérőre mindössze 12 °C-ot mutatott, de gyönyörű napsütéses időnk volt. A nap ereje a sekélyebb vizeket elkezdte melegíteni és pontyok is egyre aktívabbak voltak. A hideg letisztult vízben láttuk a pontyok a híd lábánál táplálkozni, hihetetlen látvány volt.


Az etetésre szánt csemegeA híd közelében horgásztam két bottal.Tudtam, hogy ezen a vízen a Pop Up bojlik jól működnek ezért én is több különböző lebegő bojlit vittem magammal.Amikor lebegő bojlival csalizok, akkor ezt a szereléket részesítem előnybe, szinte mindig a pontynak az alsó ajkába akad.Szombat délelőtt érkezett meg az első ponty. Gyönyörű látványvolt ahogy a nap aranyszínűre festette!Ahogy megérkezett az első ponty a keverékünkbe több darabosabb eledelt tettünk. Felezett bojlit és...... különböző magvakat.

Ezt a pontyot egy V-Pops lebegő bojlival csaltam horogra.Nem sokkal ezután barátomnak sikerült fogni egy szép pontyot.Sikeres horgászatot mindenkinek! :)


Christoph Trippe Imperial Fishing Germany Team
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk