0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Őszi akcióink Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Feeder

Célkeresztben a PVA Bomb

A célzott pontyhorgászatban rengeteg hatékony etetési taktika létezik. A tradicionális növényi magvakkal való etetéstől kezdve egészen a különféle pelletekkel, bojlikkal történő csalogatásig sokféle módszert bevetünk a siker érdekében. Szerencsére egyre többen kezdik felismerni a PVA hálók nyújtotta előnyöket. Ezeket alkalmazva, a legfinomabb pontycsemegékkel töltögetve eltéveszthetetlenül pontosan, a horgunk közvetlen közelében fejtik ki a csalogató hatást. Létezik azonban egy zseniális ötlettől vezérelt, tökéletesen megformált megoldás, ez pedig nem más, mint a PVA Bomb.
Vízben gyorsan oldódó PVA hálóba csomagolt magas minőségű etető pelletek várják a bevetést a légmentesen visszazárható csomagolásban


A PVA hálóba nagy nyomással, precíziós eljárással töltött etető mix a legbiztosabb és legkényelmesebb lehetőséget kínálja a gyors és hatékony etetésre. Nem kell a vízparton bíbelődnünk az amúgy is sérülékeny PVA háló méretre szabásával, töltögetésével! Egyszerűen csak a csali mellé tűzzük, vagy fűzőtűvel az előkére húzzuk, és már repülhet is a kiszemelt helyre azért, hogy kizárólag ott és akkor fejtse ki a hatását, ahol arra szükség van.


Szerencsére a választék bőséges: az édes ízek mellett …

A PVA Bomb tökéletes alternatíváját nyújtja a modern csalizásnak: nem kell etetőanyagot gyúrnunk, pelletet kevernünk és áztatnunk, kihagyhatjuk a hálóba töltögetés vesződségét.


… megtaláljuk a büdös-halas és fűszeres változatokat is és egyetlen tömbben...minden benne van a pontyok és a nagytestű békés halak csalogatásához.


A speciális gyártási eljárás eredményezte azt, hogy másodpercekkel a vízbe érés után oldódásnak indul a PVA háló és a tartalma felrobbanva szóródik szét a horog körül.


Bojlis szerelékünk tuningjaként…… akár a csalink mellé is tűzhetjük


A PVA Bomb vízbe juttatását a legegyszerűbb módon a horog mellé tűzve végezhetjük el. Legyen szó bojlis szerelékről, vagy rövid előkés methodról, az elképzelés minden pontyos fenekező technikánál működik!

PVA Bomb könnyű volta miatt nem jelent jelentős plusz súlyt a bojlis szereléken, csekély mérete pedig nem gátolja lényegesen a távdobások kivitelezését. A horog öblén sem marad nyoma a PVA hálónak, a cukorbázisú anyag nagyon rövid idő alatt oldódik a vízben, így nyomtalanul tűnik el.


Tökéletes összhangban a bojlis szerelékkel!


A horogra tűzés technikáján kívül másik módszer is létezik a PVA Bomb bejuttatására. Ehhez fűzőtűnk segítségére van szükségünk. A szerelékről leakasztott horogelőkére pillanatok alatt felfűzhetjük a PVA hurkát, igény esetén természetesen többet is!


Hosszú fűzőtűre lesz szükségünk a felfűzéshezElőször a tűt bújtassuk a hurkába, majd az előke végfülét helyezzük a tű kampójábaA biztos tartás és, hogy a szerelék súlypontját ne változtassuk meg, a PVA bomb-ot húzzuk egészen a horogig!


A PVA Bomb-ot természetesen lehetőségünk van a fenekező pontyhorgászat számos technikájánál sikerrel alkalmazni. Nincs ez másként a method szerelékek esetében sem.Klasszikus method szerelék a tuningolás előttEgyetlen szem Silicorn-nal csalizott horog …… megspékelve egy adag PVA Bomb-bal, hogy a keményre gyúrt kosár mellett a Bomb pelletszemei lebegjenek lágyan azonnal a fenékre érést követőenA Benzár Fluo Booster sem vált ki reakciót a PVA anyaggal, így elérhetjük, hogy csalink fluoreszkáló zöld ködöt árasszon szét maga körül


A PVA jótékony hatását érdemes kihasználnunk a horgászatainkkor. Bizony, még a PVA Bomb-ot hatását is tovább fokozhatjuk por alapú dip-ekkel, folyadék aromákkal. Ennek csupán egyetlen titka van, a PVA hálót a víz oldja, a tömény folyékony aromák pedig nem!


Elég egyetlen fújás a PVA Bomb-ra bármilyen olajos alapú íz és látványfokozóval …… s ha már kellőképp beitta a töltet az aromát, repíthetjük a kiszemelt helyre


A PVA Bomb tökéletesen egyforma tölteteiben található pellet mix fantasztikusan harmonizál szinte minden létező pontyfogási technikához, ahhoz a széles csali repertoárhoz, melyek a fenekező horgászat során szóba jöhetnek.

Egy adag (20 db) tartalma elegendő legalább ugyanennyi dobáshoz, vagyis többnyire kitart egy zacskónyi PVA Bomb egy átlagos horgászat teljes idejére.


… kicsit várhatunk, amíg a pelletszemek között eltűnik a zöld folyadékAz enyhe vízmozgásra fellibbenő és jobban szétterülő könnyű pelletszemek mágnesként vonzzák a halakatA nagytestű kárászok szívesen látogatják a pontyos etetést


A PVA Bomb-ra nemcsak a pontyhorgászat során számíthatunk, nagytestű kárász és dévér fogás esetén is bizonyított!


De természetesen az arany hasúakra pályázunk minden egyes bevetésen!


Itt tudod megrendelni:

PVA-B52 BOMB

Forrás: Halmos Mihály
energofish.hu
  • Jó kis cucc, szívesen kipróbálnám.
    Minkó Lajos2017.06.12. 22:43:10Tetszik
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk