0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

Crawfish Black & White Bojli

A 2016-os évben került forgalomba az Imperial Baits Crawfish Black & White bojlija. Több évnyi tesztelés kísérletezés során öltött teljes alakot ez az új terméksorozat. Egy teljesen új ízvilágot testesít meg a palettánkon a Crawfish széria. A bojli illata és íze szinte összetéveszthetetlen. Tökéletes kompozíciót képez a Crawfish és a Monstar Crab aroma. A bojli alapja a híres Carptrack Fish és Birdfood Banana bojli keverékéből állt össze. A keverékhez 27 % tiszta egész languszta ráklisztet adtak, sőt a rák páncélját is hozzáadták a keverékhez. Ezek mellet természetesen tartalmaz húslisztet, hallisztet, protein koncentrátumot és egy kis NHDC édesítő szert, ami még intenzívebb ízt és illatot ad a bojlinak. Általában aki elsőnek fogja a kezében a bojlit az első kérdése a következő:

Miért található kétszínű bojli egy zacskóban?

A válasz roppant egyszerű. Az ember soha nem lehet biztos abban, hogy egy adott szituációban a halaknak az érdeklődését egy feltűnőszínű vagy éppen a környezetébe beleolvadó bojli kelti fel. Ez a mixkombináció biztosítja, hogy a bojli minden szituációban helyt álljon.


Elérhető a teljes paletta ebből az ízesítésből is!Természetesen a Rambo Hookbait szériában is találsz Crawfish ízesítéstEttől az évtől a Pocket Powder termékek is kibővültek.A Crawfish DIP-be a langusztarák húsa egy az egyben bele lett darálva...Nincs az a ponty ami ennek ellenáll! :)Főzésálló aromák Crawfish és Monster Crab ízesítésben!Julian és barátja ezt a gyönyörű pontyot Crawfish Rambo Hookbait bojlival csalták horogra.Számos pontyot csaltak már horogra ezzel a csalival!
Kattints a képre és válaszd ki a kedvenc Crawfish terméked!


Nézd meg Szabó "Pipsi" István videóját! A Balatoni pontyok sem tudtak ellenállni ennek a vonzó csalinak.


Imperial Baits Hungary
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk