0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Őszi akcióink Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

Drónnal fogott halat egy kanadai horgász

Egy kanadai amatőr horgász, Viva Frei új kihívás elé állt, amikor eldöntötte, hogy drónnal fog halat fogni.
A fiatal férfi azután döntötte el, hogy végrehajtja ezt a merész tettet, miután több videót látott az interneten arról, hogy drón segítségével horgásznak az emberek.A történteket úgy döntött, hogy filmre is veszi. A drónra erősítette a damilt, így a tó közepére tudta juttatni a csalit. Nem sok idő elteltével, Frei legnagyobb megdöbbenésére egy hal ugrott ki a vízből, ami beleakadt a horogba. A videó azzal ér véget, ahogy a férfi lélegzetvisszafojtva várja, hogy a hal partot érjen."Láttam pár videót arról, hogy hogyan fognak mások halat drón segítségével, de őszintén nem értettem, hogy mi ebben a kihívás, ezért aztán kipróbáltam én is. Nem gondoltam, hogy bármi is történhet"Miután partot ért a hal, Frei saját elmondása szerint, futott a feleségéhez, hogy csináljon egy fényképet, majd visszaengedte a vízbe.
"Gyorsan elúszott a hal, izgalmas napja volt. Az biztos, hogy a következő tíz évemet azzal fogom tölteni, hogy ezt mesélem mindenkinek."

Forrás: atv.hu/Daily Mail
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk