0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Őszi akcióink Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Feeder

DYNAMITE BAITS CSL

A CSL (Corn Steep Liquer), azaz kukorica csíra likőr már hosszú ideje egy népszerű adalék -főként a pontyra horgászók körében. A hidegen sajtolt kukorica csírából erjesztett folyadék magas alkoholtartalommal rendelkezik, íze fanyar, savanykás, színe sötét barna. A PVA-t nem oldja, egyaránt adható bojlikhoz, etetőanyagokhoz, vagy akár magmixünk is turbózható vele. Minden évszakban fogós adalék, de a szinte mindig hatékony csalogató hatása a hideg vízben a leglátványosabb. Alkoholos mivolta és nagy fajsúlya miatt a hideg vízben a fenéken elterülve terjed, ami azért fontos, mert ebben az időszakban a halaink döntő többsége is itt tartózkodik.
A Dynamite Baits CSL liquid 1 l-es kiszerelésben kapható, ami még a bőkezű felhasználóknak is sok-sok horgászatát segítheti az eredményesség felé terelni.


A főként meleg vízben verhetetlenül fogós Marine Halibut etetőanyag CSL-lel turbózva azonnal a fázós pontyok kedvence lesz. Apróbb pelletekkel, csemegekukoricával keverve ajánlomA bekeveréshez használt vízben keverem elPár másodperc alatt teljes egészében a víz aljára ül. A hideg vízben a fenéken táplálkozó halak csábítására csak ilyen tulajdonságú aromák alkalmasakHa pelletet is adunk a keverékhez érdemes finoman túlvizezni elsőre az etetőaynagot, mert a pelletszemek felszívják azt, ezzel elkerüljük, hogy túl hamar kiszáradjon az etetőaynagunkNagyon nehéz, de nem lehetetlen a késő őszi/téli pontyfogás, ha a megfelelő csalogatóanyagot használjuk!


DYNAMITE BAITS ETETŐANYAG MARINE HALIBUT METHOD MIX

DYNAMITE BAITS CSL

Forrás: normark.hu
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk