0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
BLACK FRIDAY Kuponok
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Egyéb

Fókuszban a Prologic Cruzade Carryall Bag...

A 2017-es év a Prologicnál mindenféleképpen a Cruzade termékcsaládjáé.
A kollekció többek között horgászbotot, dobócsöveket, széket, ágyakat, sátrakat és számos táskát is tartalmaz, amelyek közül most a Cruzade utazótáskát szeretném egy kicsit közelebbről bemutatni nektek.

Azt hiszem, hogy túlzás nélkül állíthatom - minden horgásznak van legalább egy, de tapasztalataim szerint inkább több utazótáskája.
Az a helyzet, hogy táska mindig mindennek kell és sohasem elég belőle.
Nos, a Prologic Cruzade Carryal Bag egy kompakt, kellemes megjelenésű utazótáska horgászoknak.
Legyen szó rövidebb vagy akár hosszabb túráról, ebben a táskában biztonságban tudhatjuk a felszerelésünket, megvédve a kosztól és az időjárás viszontagságaitól.Az 54 cm x 33 cm x 31 cm-es méretekkel rendelkező Cruzade utazótáska igényes, zöld-fekete színátmeneteket kapott.
Vízálló aljzat, 400D szakadásálló szövet, párnázott vállpánt és erős cipzárak jellemzik.

A táska frontoldalán, az első zseb közepén kapott helyet a Cruzade logo.A tágas első zsebet számtalan módon kihasználhatjuk, pl. akár az előketartók tárolására.A Cruzade Carryall Bag a New Green széria masszív, strapabíró cipzárait kapta meg.A hordozófülek - szokásosnak mondható módon - tépőzáras összefogó pánttal vannak ellátva.Szintén a szállítást hivatott segíteni a puha és kényelmes vállpánt.A táska két oldalán található zsebek sem kicsik, tökéletes szeparálást biztosítanak.Lássuk a táska belsejét!

Ide bizony lehet pakolni...
A táska tetejét felnyitva először egy hálós tárólórekeszt találunk, amely két ponton tépőzáras rögzítést is kapott.A tágas belső részben tárolhatjuk mindazt, amiért is tulajdonképpen kell az a bizonyos utazótáska - legyen szó akár kapásjelző szettről vagy egyéb kiegészítőkről.A Cruzade Carryal Bag aljzata vízálló, erősített, nagy kopásállóságú, keményebb borítást kapott.
Nem is csoda, hiszen mondhatjuk, hogy ezen a ponton a legkomolyabb a táskák igénybevétele.Összességében a Prologic Cruzade utazótáska egyike lehet a legjobb választásunknak, már a mi a felszerelésünk tárolását illeti.


Prologic Cruzade Carryall Bag


Richard Johnson angol nyelvű bemutató videója a Cruzade táskakollekcióról, érintve a Prologic Cruzade Carryall Bag-et:


Prologic Cruzade Carryall Bag:


A terméket itt tudod megrendelni:
PROLOGIC CRUZADE CARRYALL BAG PONTYOZÓ TÁSKA

Feszes zsinórt mindenkinek!
Hernyák Gábor
Prologic Team Hungary

Forrás: lanitex.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk