0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

Forró fülledt nyár

Sziasztok Srácok!

Egy nyári kalandomról szeretnék nektek mesélni. Igazából aznap nem is akartam elmenni horgászni, mert iszonyatosan meleg volt a légnyomás is nagyon magas volt és a levegő meg se mozdult. De úgy gondoltam, hogy ha itthon ülök a kanapén akkor biztos nem fogok semmit, így hát úgy döntöttem, hogy kilátogatok a vízpartra. Felkaptam a kutyámat bepakoltam a kocsiba és már indultam is.


Úton a vízpart felé... :)


Gyorsan odaértem a vízpartra. Ki pakoltam a kocsiból és felpumpáltam a iBoat csónakomat, hát mondanom sem kell teljesen kivert a víz a 34°C-os melegben. Mielőtt a botokat és a rodpodot felállítottam volna bekevertem az etetésre szánt csalogatóanyagot. Csalinak, már nekem sokat bizonyított Imperial Baits Carptrack Fish bojlit választottam. Körülbelül 2 kiló bojlit helyeztem a iBoxba amit először Carptrack inP-vel szórtam le majd jól összeráztam az egészet. Ezután locsóltam le a hozzá tartozó Carptrack inL folyadékkal.


Először inP-vel szórtam le a csalim felületét, majd...... ezután locsoltam le az inL folyadékkal


Fontos, hogy először az inP-vel szúrjuk le a csalink felületét, hiszen így kapunk majd egy homogén szerkezetet a csalink felületén. A bojliban található nedvesség miatt a egyenletesen fog a csalink felületére tapadni. Ezután locsoljuk le az egészet a Carptrack inL folyadékkal, ekkor kapjuk meg a tökéletes állagot.


Tökéletesen kezelt csali...Ez biztosan táplálkozásra ingerli majd a halakat ;)


Amíg felszereltem a botokat, felállítottam a rodpodomat addig a keverékem állni hagytam. Tudtam, hogy a halak ilyen időben, nem fognak aktívan táplálkozni, ezért nem is csináltam nagy etetést. Kapásra is inkább az esti órákban számítottam, amikor a levegő hőmérséklete viszonylag lejjebb ment.Sajnos az első éjszaka kapás nélkül telt el, olyan meleg volt, hogy nem is tudtam aludni a busz hátuljába, így a szabadban folytattam az alvást. :)


Kerestem a hűvös helyet ahová eltudok "bújni" a meleg elöl


Napközben egy igen agresszív kapásra lettem figyelmes, azt hittem, hogy a rodpodomat is berántja a vízbe. A bal oldali botomra jelentkezett érdeklődő. Gyorsan beugrottam az iBoat-ba és a hal után eredtem. Szerencsére a horog tökéletesen akad, így sikerült szákba terelnem a halat.


Gyönyörű példány.Nem tudott ellenállni a "panírozott" Fish bojlinak.Gyors fertőtlenítés.Viszlát barátom!


A magas légnyomás és a meleg ellenére azért sikerült egy szép példányt a matracra fektetnem, ezért már meg érte kilátogatni a vízpartra. Amíg a vízparton vagyunk, minden esély megvan a halfogásra! ;)

Thomas Keutmann - Imperial Baits Germany
  • Gratulálok, gyönyörű hal ! Hány kg ?
    Sipos Márió2016.12.14. 21:33:05Tetszik
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk