0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Őszi akcióink Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

Ha a terv működik

A pünkösdi hétvégén egy spontán horgászatra adta a fejem, mely vasárnaptól mindössze csak hétfőig tartott. A kiszemelt vízterület a Duna folyó volt. Mikor a vízhez értem egyáltalán nem tudtam, hogy hova horgásszak így az első lépés a precíz helykeresés volt. Több mint két órás helykeresés után sikerül a számomra megfelelőnek vélt helyeket felfedezni.


Festői kép nyújt a Duna...A rövid horgászatra való tekintettel csak a legfontosabb felszereléseket hoztam magammal.A befolyókat soha se hagyjuk figyelmen kívül, ezek a helyek sok halat adhatnak nekünk


Csali tekintetében az Imperial Baits Carptrack Fish bojlira esett a választásom, amit IB Carptrack inLiquddel és IB Carptrack Powderel, illetve egy kis kukoricával és tigrismogyoróval tettem vonzóbbá.Ami a végszereléket illeti, az egyik botomon egy szem IB Carptrack RAMBO - BIG FISH Hookbait kapott helyett, míg a másik szerelékemre egy 20 mm-es Fish boljit tettem fel amit egy IB Cartptrack Rózsaszín V-Pops-al könnyítettem ki melynek mérete 16 mm-es volt.

Tipp: A V-Pops csalikat én mindig lelocsolom IB Carptrack NHDC édesítővel, így tapasztalataim szerint hamarabb lehet kapást elérni.
Gyorsan elhelyeztem a botokat és kezdőzhetett is a horgászat.


Hétfő kora reggel, olyan öt óra körül az egyik botom kapás jelentkezett és sikerült kifogni ezt a gyönyörű folyóvízi pikkelyest.


Nagyon örültem a halnak!


Majd ismét körülbelül másfél óra múlva ismét kapás jelentkezett ugyanazon a botomon. Ezúttal a tükörponty csábult el a halas golyónak.Feszes zsinórt kívánok mindenikek!

Euer Daniel Trocha
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk