0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

Halálos fogás

Egy brit férfi félrenyelt egy élő nyelvhalat, újra kellett éleszteni

A kiérkező mentősök először nem tudták, hogy a férfi miért fuldoklik, a mentőben végül egy tizennégy centiméter hosszú doveri nyelvhalat emeltek ki a légcsövéből. A férfi a fogással pózolt, amikor a hal kicsúszott a kezéből, beleugrott a szájába, és eltorlaszolta a légcsövét.


A kép csak illusztráció


A huszonnyolc éves férfinak leállt a légzése, többször újraélesztették, de egy ideig nem jöttek rá, mi gátolhatja a légzését. Miután nyilvánvalóvá vált, hogy nem élné túl a kórházba vezető utat, a mentősök megpróbáltak rájönni, hogy mi akadhatott el a légcsövében. Laringoszkóp használatával rájöttek, hogy valami idegen szövetnek tűnő kitüremkedés miatt nem kap levegőt – erről a további vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy egy egész doveri nyelvhalról van szó. A beavatkozást végző orvosnak sikerült megragadnia a hal uszonyát, végül több próbálkozás után a mentősök legnagyobb ámulatára egy egész, tizennégy centi hosszú hal került elő a páciens torkából – aki maradandó károsodás nélkül úszta meg a kalandot.

Forrás: magyarhirlap.hu
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk