0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Feeder

Imperial Baits Banana Cold Water Bojli

Köztudott, hogy a „nyári” bojlik nem úgy fejtik ki hatásukat a hideg vízben, mint nyáron. A téli pontyhorgászat során különösen fontos, hogy olyan bojlit használjunk, ami könnyen emészthető (egyébként ez évszaktól független, használjunk mindig könnyen emészthető bojlikat) és a hideg vízben is képes kiadni magából az értékes összetevők. Télen a pontyok emésztése lelassul, és kevesebb táplálékot vesznek magunkhoz, ezért fontos a minőségi csali használata, hogy még ilyenkor is felkeltsük bajszos barátaink érdeklődését.
Az Imperial Baits csapata ezek figyelmbe tatásával alkotta meg a Cold Water bojli családot, ami idén egy új taggal, új ízzel bővül. Február elejétől a nagyközönségnek is elérhetővé válik az új IMPERIAL BAITS BANANA COLD WATER bojli. Ez a termék teljes mértékben megfelel a hidegvízi pontyhorgászat kritériumainak, hiszen könnyen emészthető (ez igaz az összes IB bojlira) és kétszer olyan gyorsan bont a hideg vízben, mint a hagyományos Banan bojlink.De nézzük mitől is tud többet ez a bojli.
Az eredeti bojlit 20% vízben oldódó összetevőkkel egészítették ki. Növelték a bojliban a borjú tej arányát és kevesebb eggalbumint (tojásfehérjét) használtak a bojli elkészítése során. A bojliban található aromát is alkoholbázisúra cserélték, ennek előnye, hogy az alkoholos aromák falsúlya nehezebb, mint a vízé ez által garantáltan a bojlink körül fejti ki hatását. Ezek mellet tartalmaz még Carptrack NHDC-t (édesítőszert), ami egy semmihez sem hasonlítható édes krémest ízt ad a bojliknak, emellett a csaliban található anyagok hatását is fokozza e remek termék. Rendkíkül jó aminio profillal rendelkezik a hozzáadott Carptrack Liquid Aminonak köszönhetően. Az élénksárga színének köszönhetően a lehűlt hideg vízben igen figyelemfelkeltő.
Használható télen, nyáron, de nyáron mivel melegebb a víz ezért sokkal gyorsabban fog bontani a vízben a csali.1 óra múlva:
A bojli legfelső rétege el kezd oldódni, bontani.

3 óra múlva:
A vizet már szinte teljes mértékben „megfestette” rendkívül figyelemfelkeltő a pontyok számára. A bojliról leválik a legfelső réteg.

5 óra múlva:
A bojli tovább dolgozik, oldódik, de a hajszál előkén stabilan „áll” nem málik le arról.


Mairanek Zoli nem véletlenül adta ennek a 23,80 kilogrammos ponty a Banános Joe nevet!


Kövessétek nyomon a www.imperial-baits.hu weboldalt, Februárban rendelhető az Imperial Baits Banana Cold Water bojli.

További hasznos információkért látogass el a www.facebook.com/ImperialBaitsHungary hivatalos facebook oldalára.

Imperial Baits Hungary
Forrás: Imperial Baits Hungary
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk