0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Versenyek

Imperial Baits Carp Cup Series 2015 - Vadkan tavi bojlis verseny

2015-ben visszatér a bojlis versenyek szervezésének világába a megújult Imperial Baits Magyarországi csapata. Versenyenként 1.000.000 forintos összdíjazás mellett. A versenyek között megtalálható a dobálós és a behordásos verseny is, választási lehetőséget biztosítva a horgászok igényeinek, elvárásainak. Várunk minden kedves érdeklődőt a 2015-ös Imperial Baits Carp Cup Series versenyeinken! Az idei versenyeknek a nagy múltú Nagybivalyos horgásztó Várpalotán biztosítja az első helyszínt áprilisban. A második megmérettetés júniusban a fantasztikus környezetben megbúvó cserhátsurányi Vadkan tó ad otthont egy partról dobálós küzdelemhez. Július elején pedig a legendás Palotási víztározó óriásai adhatnak méltó ellenfeleket egy feledhetetlen kihíváshoz. Mindhárom helyszínen a tó adottságainak megfelelő súlykorlátozást alkalmazunk, hiszen az Imperial Baits termékek egész szellemisége a nagy halak megfogására épül. Jelentkezz még ma!
Imperial Baits Hungary


Carp Cup Series 2015.
Vadkan-tó
Főszervező: Hamar Sándor
e-mail: sandor.hamar@imperial-baits.hu
mobil: +3670/3847415
HELYSZÍN: Vadkan-tó, Cserhátsurány
Időpont: 2015. június 09-13.
Megnyitó: 2015. június 9. 09.00.
Verseny kezdete: 2015. június 9. 12.00.
Verseny vége: 2015. június 13. 12.00
Eredményhirdetés: 2015. július 5. 14.00.
Nevezési díj: 90.000 HUF/csapat.
Létszám: 20 csapat
Sorsolás: 1. kör - sorrendhúzás, 2. kör – helyválasztás

Versenyszabályzat:
1. A verseny 2 fős csapatverseny. A csapatok plusz egy fő segítőt hozhatnak magukkal, aki nem teljes értékű jogú tagja a csapatnak, a díjazásban nem részesül! A segítő nem fáraszthat, a halfogásban nem vehet részt. Etetésben, csalizásban, helykeresésben, bójázásban részt vehet.
2. A versenybe minden 4 kilogramm feletti pontyot és amurt mérlegelünk! Pontyzsákban 1 db hal tartható! Minden csapat saját kötelessége gondoskodni a kellő mennyiségű pontyzsák biztosításáról, amely minimum 10 darab!
3. A verseny időtartama alatt a mérlegelés reggel és este történik, a mérlegelésig a halat pontyzsákban (minimum 1 méteres vízmélységben!) kell tartani, mérlegelés után a halat a vízbe vissza kell helyezni.
4. Mérlegelésbe az a hal számít bele, amit még a verseny lefújása előtt megakasztanak.
5. Minden mérésnél jelen kell lennie valamelyik szomszéd csapat egyik tagjának és aláírásával hitelesíteni kell a mérést. 15 kilogramm feletti fogást azonnal jelezni kell a szervezőknél, soron kívül mérlegelésre kerül.
6. Nagyméretű merítő, pontymatrac, pontyzsák, fertőtlenítő használata kötelező. Pontyzsákban 1 db hal tartható! Minden csapat saját kötelessége gondoskodni a kellő mennyiségű pontyzsák biztosításáról, amely minimum 10 darab!
7. A szereléket bejuttatni csak dobással lehet. Etetni bármikor, parittya, spomb, etetőrakéta, óriás csúzli, dobócső használatával, etetőhajóval és csónakból lehet.
8. Csapatonként 4 bot, amely kizárólag 4 méternél rövidebb bojlis bot lehet, botonként egy horog a csalit kizárólag hajszálelőkés módszerrel lehet felkínálni. Elhagyós szerelék használata kötelező! Ezen felül a parton előkészített (szerelékkel, horoggal ellátott, csalizott) tartalék botok maximális száma 4 lehetséges. Az etetésre, markerezésre használatos szerelék korlátlan lehet. A fárasztás alatt a tartalék szerelék vízbe juttatása TILOS! Csak a megakasztott hal vízből kiemelése után lehetséges!
9. Etetésre, csapatonként a verseny teljes időtartama alatt felhasználható mennyiség nincs korlátozva!
10. Csalizni csak bojlival lehet. Horog csalinak pelletet, tigrismogyorót használni TILOS!
11. Plasztik csalik és bojli utánzatok használata tilos!
12. Élő csali használata TILOS!
13. A verseny időtartama alatt csapatonként 2 db bója használható, ami nem zavaró fénnyel világítható /pl.: dőlő bója, H-bója/.
14. Az ólomra paszta és methodmix rágyúrása engedélyezett. (Etetőkosár használata TILOS!) PVA termékek használhatóak.
15. A fonott zsinór használata csak horogelőkének engedélyezett.
16. Tilos a vizet nagy erejű reflektorokkal megvilágítani, viszont szabad világító eszközt használni a sátorban, esernyő alatt, fárasztáskor, csalizáskor stb.
17. Kizárólag elektromos csónakmotor használata megengedett, csónakkal a bójázás, etetés és helykeresés hajtható végre!
18. A csapatoknak a számukra kijelölt horgászhelyen belül kell horgászni. Kérdéses helyzetben a versenybírák döntése a mérvadó!
19. Este 20.00 után reggel 06.00-ig a tó területére a verseny ideje alatt csak a szervezőknél előre bejelentett személyek látogathatják!
20. A versenybíró(k) és a mérlegelők kéréseit, utasításait minden versenyző köteles végrehajtani.
21. A horgászhelyhez autóval be lehet állni, és ott maradhat a verseny teljes ideje alatt.
22. A verseny ideje alatt a csapatok kötelessége a testi épség, valamint a baleset megelőzése /pl.: tilos ittas állapotban a vízben-vízen tartózkodni/
23. Ha a kifogott hal elpusztul a horgász gondatlansága miatt, az kizárással és a hal értékének megtérítésével járhat a tó házigazdájának megítélése és a szervezők közös döntése alapján.
24. A szabályok megszegése, a bojlis horgászathoz nem méltó viselkedés, illetve a hallal való nem kulturált bánásmódot tanúsító csapatot a versenyből kizárják. Minden versenyző saját felelősségére tartózkodik a vízparton.
25. A kifogott pontyok súlya alapján dől el az adott csapat helyezése. Díjazásban részesül az első három csapat, akik a legnagyobb összfogást érik el, valamint a legnagyobb hal kifogója.
Díjjazás:
Legnagyobb hal: Trófea és ajándékcsomag
Összetett:
I. helyezett: Serleg és 350.000 forint értékű ajándék (ajándékcsomag)
II. helyezett: Serleg és 250.000 forint értékű ajándék (ajándékcsomag)
I helyezett: Serleg és 150.000 forint értékű ajándék (ajándékcsomag)

Részvételi információk
Előzetesen regisztrálni a sandor.hamar@imperial-baits.hu e-mail címen kell. Kérjük az jelentkezésnél az alábbi adatokat megadni:
• csapatnév, csapattagok és segítő (ha van!)
• telefonos és e-mail elérhetőségek
• Számla igény, számlázási információk
FONTOS! Utalások esetében ugyanerre az e-mail címre (sandor.hamar@imperial-baits.hu), kérem mellékelni a banki utalásról szóló bizonylatot, mellyel elkerülhetőek az esetleges félreértések!
A nevezési díj első részét, azaz 50.000.- forintot, 2015. március 14-ig az XFISH Global Kft. számlaszámára kérjük utalni. A befizetett összeg foglaló!
A nevezési díj második felét, azaz 40.000.- forintot, legkésőbb 2015. április 20-ig kérjük az XFISH Global Kft. számlaszámára kérjük utalni.
A befizetési határidők be nem tartása a részvételből való kizárással jár!
Az a csapat, aki 2015. április 20.-ig jelzi a szervezőknek, hogy nem tud részt venni a versenyen, tehát a nevezését visszamondja, a nevezési díj második felének 50%-át (20.000 forintot) visszakapja. Visszamondás esetén a tartalékként regisztrált csapatok sorrendben kerülnek kiértesítésre a részvételi lehetőségről!
Számlaszám: 10400494-50526766-88801000 (Xfish Global Kft.)


További információk:

Főszervező: Hamar Sándor
e-mail: sandor.hamar@imperial-baits.hu
mobil: +3670/3847415   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk