0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

JAVULÓ JÉGHELYZET

A januári hideg és a havazás kemény próba elé állította a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. dolgozóit, akik a tározó 25 helyszínén folyamatosan ellenőrizték az oxigénszintet, és amikor kellett, 150 lék kivágásával és gondozásával segítették elő a fény lehatolását a mélyebb vízrétegekbe, ezzel biztosítva körzetükben az algák oxigéntermelését.Az utóbbi napokban érkezett meleg és csapadékos időjárás tovább javított a helyzeten. A vastag jégpáncél természetesen nem olvad el néhány nap alatt, de a pozitív tartományba átbillent hőmérsékletnek és az esőnek köszönhetően a felszíni hóréteg részben megolvadt, részben tömörebbé vált, aminek következtében az átlátszósága sokat javult.

Jelenleg tehát megnyugtató a helyzet, de a tél vége még messze van. Dolgozóink továbbra is rendszeresen mérik az oxigénszintet, felügyelik a lékek állapotát, s készen állnak újabb beavatkozásokra, ha a szükség úgy kívánja.

Forrás: sporthorgasz.eu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk