0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Őszi akcióink Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

KEZD A SZEZONT A RADICAL BAITS CSALIKKAL

Így a szezon elején egyre többen tervezgetik a szezon első horgászatait. Talán erre az első pecára készülnek a legtöbbet a horgászok, hiszen a téli „tétlen” napok után biztosra akar menni mindenki. Ebben a rövid posztban egy kis segítséget szeretnénk nyújtani a csali választás terén.
Tavasszal, illetve a felmelegedő vizekben vannak, akik a édes- és vannak akik büdösebb csalikat részesítik előnyben. Az idei évtől a forgalmazott termékek között megtalálhatóak a Radical csalik is. Ajánljuk figyelmedbe a Punky Monkey és a Dirty Devil bojlikat. A Punky Monkey egy burtál intezív banán és édes szamóca aromával és ízzel van ellátva. Az édes csalit kedvelőknek biztosan a kedvencévé fog válni. Azok, akik a büdösebb csalikat részesítik előnyben azoknak remek választás lehet a Dirty Devil bojli, amely rendkívül magas fehérje tartalommal rendelkezik. Többek között a bojliban megtalálható a szárított vízibolha és csontkukac, kagyló illetve vérliszt.


Könnyen, olló és kés nélkül kibontható. Használat után visszazárható!Kibontás után egyből érezhető a tiszta banán és szamóca aroma.20 és 16 milliméteres méretben kaphatóKívül élénkpiros, belül viszont élénksárga színű …Igen szembetűnő csomagolással és dizájnnal rendelkeznek a Radical bojlikA dizájn mellett a minőségerőzésre is figyeltek, hiszen mindegyik zacskó visszazárható.Valóban minden benne van amire a pontyoknak szükségük lehet.Próbáld ki Te is!


Nézz szét a többi Radical termék és csalik között is!

TEDD PRÓBÁRA A RADICAL CSALIKAT!
LEGYEN KÖZELBEN A MERÍTŐ!!!
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk