0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Őszi akcióink Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

Liquid-Powder, a "CSODAPASZTA"

A korábbi kiállításokon több vevő is azzal a kérdéssel fordult felénk, hogy a Liquid-Powder Pasta, miért nem áll rendelkezésre minden kapaható Carptrack bojlihoz. A "Csodapaszta" már több horgászt is hozzá segített egy-egy szebb halhoz. Azonban van néhány jó tipp, amivel még fogósabbá és egyedibbé tudjuk tenni a Carptrack pasztánkat.

Az első módszer az az, hogy az IB Carptrack Pasztához adjunk Power Powder (teljesítmény porokat). Ezzel egy teljesen egyedi ízt adhatunk a pasztának. Nagy kis mennyiségre van szükségünk, mert ezek a teljesítmény porok igen koncentrált és intenzív.

A Power-porok a következő ízekben kaphatóak:
- Elite Strawberry
- ozmotikus Priental Spice
- Banana
- Tutti Frutti
- Scopex vaj
Kis dobozban nagy erő!


A másik út, amivel igazán különlegessé tehetjük a pasztánkat azok a Carptrack Amino GEL-ek használata. Most ennek az elkészítését mutatom be nektek lépésről lépésre.

Az első lépésben vegyünk ki a dobozból egy megfelelő méretű pasztadarabot. Érdemes ezt száraz kézzel elvégezni mert nedves kézre ragadni fog és nem lehet majd megfelelően formázni. Emellett figyeljetek oda, hogy ne hagyjátok kint a napon, mert a meleg hatására is ragadós lesz. Száraz kézzel kezdjük el a kezünk között sodorgatni a pasztát és készítsünk belőle egy golyót. Kézmeleg hatására könnyedén formálható majd a paszta.


Vegyünk ki a dobozból egy megfelelő méretű darabot.A kis darab pasztát kezdjük el sodorgatni.Akkora pasztára van szükségünk mint a bevonni kívánt bojli mérete.Lapítsuk ki a pasztát majd......tegyük bele egy általunk használt Carptrack Amino GEL-be.Jól rázzuk össze.Az Amino GEL egyenletesen ráragad a paszta felületére.Ezután ismét jól gyúrjuk össze a pasztát.


Az egész folyamatot legfeljebb 5 alkalommal ismételjük meg, a megfelelő hatás elérése érdekében.


Jól látható, hogy sokkal világosabb színe lett a pasztának.Végül vonjuk be vele a bojlink felületét.Természetesen bármely Carptrack Amino GEL alkalmas a paszta ízesítésére.Vízben...... rövid idő múlva. Jól látszik a különbség.


Az elmúlt időben sokszor használtam a különböző módokon felturbózott pasztákat Német, Francia és Spanyol vizeken is. Rendkívül sok halat fogtam ezzel a módszerrel. De nézd meg a saját szemeddel, azt hiszem elég meggyőző! ;)


Crazy Laken próbáltam ki először.Más vizeken is bátran nyúltam a turbózott pasztákhoz.Két szép harcsát is sikerül fognom Franciaországban.Ezt a tükröst egy csatornában sikerült megfogni.Ezt a "gömböcöt" két szem 20 mm-es IB Carptrack Crawfish Black & White bojlival fogtam, ami turbózott pasztával vont bevonva.Spanyolországban az Ebró folyón is sikerült becsapnom egy két pontyot.


Remélem tudtam segíteni és Ti is kipróbáljátok és hasonlósikereket fogtok elérni a turbózott pasztákkal! :)

Christoph Trippe
Imperial Baits Team Germany

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk