0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

Method-os újdonságok a Carp Zoom csali kínálatában

2017-ben újdonságnak számítanak az új „pop-up” Method Bojlik amelyek 8 és 12mm-es, kétféle méretben, és méretenként 6-6 féle ízben és színben kerülnek forgalomba. Ezek a bojlik teljes mértékben ellebegnek a fenéktől, amely azért lehet fontos, mert minden esetben a method kosár felett fog elhelyezkedni, így az etetőanyagra rászívó hal biztosan találkozni fog a csalival. A bojlik nem csak ízükkel és színükkel ingerlik a halat, hanem vízbe érkezés után intenzív aroma és színfelhőt képez, amit folyamatosan bocsájt ki magából, intenzitásából nem veszít, így erőteljes vizuális ingert kelt a halakban. A csalik ízének kialakításánál törekedtünk a legnépszerűbb ízekre amelyek a halfogásra a legalkalmasabbak lehetnek, a piros színű epres, a citromsárga ananászos, a sárga mézes, a kék hal-halibut, a bordó fűszeres, a zöld pedig a népszerű fokhagyma ízű.


Néha kell egy kis plusz aroma a csalikhoz, etetőanyagokhoz. Ebben nyújt segítséget a Feeder Competition Methodos újdonságai között megjelent egy új nagyon tömény és sűrű aroma a Method Colour Coctail, ami ugyan azokban az ízekben kerül forgalomba, mint a bojlik. Viselkedése hasonló, mint az előbb bemutatott csaliknak, vízbe érkezéskor azonnal intenzív ízt és látványos színfelhőt hoz létre, amely elsősorban a kosár körül fog terjedni. Elég csak a kosárra, vagy a kosár töltése közben a kosárba nyomni pár cseppet és így a hatást megsokszoroztuk. Kiválóan használható, kukorica, előanyagok aromásítására.

A termékeket itt tudod megrendelni:
FEEDER COMPETITION METHOD BOJLIK
FEEDER COMPETITION METHOD COLOUR COCTAIL AROMA ÉS SZÍNEZŐ ADALÉK

Forrás: fisch.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk