0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Nyár eleji akciók Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Bojlis

Pimp my Baits!

Kedves Pontyhorgászok!
Az Imperial Baits széles palettán kínálja a Carptrack termékcsalád attraktorait és adalékait, amelyek minden szituációban a maximumot nyújtják a pontyhorgászoknak.
Ezzel a kis kiadvánnyal segíteni szeretnénk Önöknek termékeink helyes és ésszerű alkalmazásában, hogy a horgászat az első percétől kezdve, akár előetetés nélkül is kimagasló eredményeket érhessenek el! Ezen taktikákat egész Európában sikeres teszthorgászaink ajánlásával gyűjtöttük össze.

Sok sikert kíván az Imperial Baits a vízparton és örülünk, hogy megoszthatjuk Önökkel az évtizedek alatt összegyűjtött tapasztalatainkat.Hogyan használjuk:
A Carptrack attraktorokat használhatjuk bojlikészítésnél a mixünkhöz keverve, vagy a gyári bojliaink csalogató hatását még vonzóbbá tehetjük ezek használatával. Eredményességük főleg erősen horgászott vizeken, valamint kapástalan időben mutatkozik, ahol hihetetlen étvágyra ingerlik a pontyokat.
Használhatjuk őket pelletekhez, mag mixekhez vagy stick mixekhez keverve is. Használata egyszerű, locsolja meg a kívánt csaliját Carptrack Likviddel, vagy az inL Likviddel, majd rázza össze, ezt követően öntsön rá Carptrack Powdert, vagy inP Powdert.
Felkészültségünket a nagy pontyok jutalmazni fogják!
A Carptrack összetevőkkel nagyon egyszerű dolgozni otthon, bojligyúrás alkalmával, úgy mint a kész bojlikkal és egyéb adalékainkkal. Egy vagy több Caprtrack Powder hozzávalónk fixálva lesz a bojlink struktúráján kívül, ilyen a Carptrack Liquid, Carptrack inL és Liquid Amino. Mivel ezek nagyon sűrű kivonatok, ezért azt ajánljuk ,ne adjanak többet a mixhez, mint ami ajánlott. Ezek a termékek nagyon hatékonyak, ezért rendkívüli módon megnöveli az esélyünket, melyet több ezer sikersztori is alátámaszt egész Európa szerte. A 12 oldalas „ Pimp my Baits“ kiadványunkban olvashat arról, hogyan teheti csaliját még hatékonyabbá és ellenállhatatlanabbá a halak számára.NHDC – Az eredeti csak az Imperial Baits kínálatában érhető el!
Az egyetlen eredeti NHDC forrás. Próbálja meg, kóstolja meg és érezze a különbséget. Még édesebb, még erősebb, még érdekesebb!

Ízletes aromák
A Carptrack széria aromái, ízei nagyon intenzívek. A főzési folyamat közben is kiemelkedően ellenálló. Aromáink tökéletes szimbiózisban vannak az általunk készített mixekkel.
IB Carptrack Liquid-Powder Paszta (használatra készen)
Megérkezett: a rendkívül sokak által ismert pontymágnes a Carptrack Liquid és Carptrack Powder-ből elkészíthető paszta ezentúl rendelkezésre áll azonnal felhasználható változatban is.
Max Nollert: „A pontyhorgászatod meg fog változni! Teszteld a pasztát
és lásd a változást! “
THIS HAS NOW AN END - for all of us!
180g Liquid-Powder Paszta = 3670 Ft
Összetevők: 130g CT Powder, 50ml CT Liquid


A „Csoda“ Paszta Tipp!

Carptrack Liquid + Carptrack Powder = Carptrack paszta
A jól bevált pasztánkat a következőképpen készíthetjük el: 1 kanál Carptrack Liquidet keverjen össze 7-8 kanál Carptrack Powder-el. A keverék nagyon ragad és nyúlós, így célszerű kisebb nejlonzacskóba töltve elvégezni a keverést és összedolgozást kívülről. A kész pasztánkkal csomagoljuk be a csalizni szánt bojlinkat, majd tegyük őket zárható dobozba. Így akár több hónapig is eltartható.
A paszta nagyon intenzív illattal és csalogató hatással rendelkezik. A fentiek alapján elkészített paszta egy egyedülálló és igazi pontymágnes. Ezen pasztával sikeresek lehetünk kapástalan időszakokban is. Biztosak vagyunk benne, hogy sok örömöt fogsz benne lelni.

The Liquid-Powder Paszta teszt akváriumban:
1 óra elteltével: A paszta felpuhul és felülete síkossá válik, a színe pedig világosabbá.
A csali körül kezd felhőssé válni a víz és erőteljes, jellegzetes csalogató illata kiterjedté válik. A paszta vízbeérést követően dagadni fog, ennek megfelelően célszerű a hajszálelőke távolságát megválasztani.
12 óra elteltével: A paszta állaga még puhábbá válik, de továbbra is erősen tart a horgon. A víz már erősen felhős a paszta részecskéitől.
16 óra elteltével: Ha esetleg megtörjük a csali paszta borítását ennyi idő elteltével, láthatjuk hogy már a bojli felülete is kapcsolatba került a vízzel, felülete nedves.
Összefoglalva: A paszta igen tartós, hosszú oldódási idővel rendelkezik. 12 óra elteltével is erős szaga van, vagyis attraktív hatása folyamatos. A bojli élettartamát jelentősen meg tudja növelni, akár napokkal is!Keverési alapszabályok
Két főtípust különböztetünk meg bojliainknál: büdös és édes

Büdös: Worm Up • Monster‘s Paradise
Elite • Monster/Liver • Fish


Ezek a termékek büdös és fűszeres illatúak. A bennük lévő Carptrack Liquid és Carptrack Powder felelős azért, hogy a vízben hosszú ideig megőrizzék ízüket és illatukat. A bojlik panírozásánál tartsuk be a sorrendet, először a porral rázzuk össze a bojliainkat és csak ezután öntsük rá a Liquidet. Ezáltal egyenletesen eloszlik a bojli körül.

Édes: Uncle Bait • Explosiv Stickmix • Elite Strawberry Osmotic Spice • Birdfood Banana

Az intenzív illata a Carptrack inL-nek és az inP-nek nem éppen egy finom banánhoz vagy eperhez hasonlítható. Mégis tökéletesen harmonizálnak minden édes ízvilágú termékünkben, ezek a vízben rendkívül jól oldódó anyagoknak köszönhetően ott is kiválóan működnek, ahol a büdös-halas csalikat nem nagyon favorizálják. Téli hideg vizeken is nagyon fogós!
Carptrack Liquid Amino az emberi orrnak egy lágy illattal rendelkező folyékony attraktor, de a vízben mégis robbanásszerűen ontja ki magából az ízeket. A Liquid Amino-t sok pontyhorgász használja inP-vel vagy Powder-el kombinálva bojlik panírozására. A jó hőtűrő képességének köszönhetően saját bojlikészítéshez is kiválóan alkalmas. Ajánlott adagolás: 20-30 ml/kg. Használható halas-büdös és édes bojlikhoz is.
Kísérletezz szabadon! Az adalékainkkal nem követhetsz el hibát!Carptrack inP and inL vízben oldódó Enhancer por vagy folyékony formában, amely egy jel a pontyoknak a természetes táplálékforrásról, tartalmaz lecitint, élesztőt és májat, mely nagyon erős. A használata ajánlott kész bojlikhoz, mixekhez és paszta készítéséhez - valódi ponty mágnes! Nagy sikereket érhet el ezzel a termékpárossal kapástalan időszakokban is.
Carptrack inP
Adagolása: Mixekhez vagy kész bojlikhoz 30-60g/kg
150g = 3390Ft • The Big One 500g = 8690Ft • Mega One 1kg = 13990Ft
Carptrack inL
Adagolása: Mixekhez vagy kész bojlikhoz 20-40ml/kg
300ml = 2990Ft • The Big One 1000ml = 7790Ft

Carptrack Liquid Amino elindít a pontyokban egy nagyon erős késztetést, hogy táplálkozzanak. Ez egy kiváló minőségű folyékony keverék, amely az ízanyagok célirányos alkalmazásának köszönhetően a pontyok fogására lett kifejlesztve. Tartalmaz: oldott állapotú Betain N-Thrymethilglycin, L-Methionyn, L-Cystein, L-Alanin, L-Arginin, L-Tryphtophan, B6 Vitamin, fehérje, szénhidrátot. A folyadék enyhén sós ízű. Használja együtt az Aminoacid Complex-el és egy verhetetlen csalit fog kapni.
Adagolás: Mixekhez vagy kész boljik kezeléséhez 20ml/kg
300ml = 3790Ft • The Big One 1000ml = 7790Ft

Carptrack NHDC the original (Neo Hesperidin Dihydro Chalcone) 1800-szor édesebb, mint a cukor. Íze olyan egyedülálló, hogy Ön és a pontyok garantáltan mindig rá fognak ismerni a termékre - ez egy valódi pontymágnes! Használja bojlikészítéshez, vagy Carptrack Liqviddel együtt.
Adagolás: Mixekhez vagy bojlik felületének kezelésére 3-7ml/kg
Alu Flakon 65ml = 4650Ft • The Big One Alu 300ml = 14650Ft

Carptrack GLM full-fat zsíros keverék, használható mixekhez és nedvesítést követően kész bojlikhoz vagy magmixekhez. Származási helye Új-Zéland. A zöld ajkú kagyló kivonattal még természetesebbé teheti saját bojliait. A nagy pontyok értékelni fogják ennek a terméknek a használatát.
Adagolás: Mixekhez vagy bojlik panírozásához 5-30ml/kg
100g = 6190Ft • The Big One 500g = 24900FtCarptrack Intense Fish Oil amellett, hogy a tiszta, és így erősen halas ízű, amely az úgynevezett instant Attraktor (pl. a pellet), tartalmaz esszenciális zsírsavakat is - kihagyhatatlan minden bojliból. Amikor a víz meleg, akkor van létjogosultsága a használatának, mivel ilyenkor adja ki magából az igazi vonzerőt. A bojliból kiáramolva az egész vízoszlopban elterül, ezáltal a csalihoz vezeti a vízközt tartózkodó halakat is.
Adagolás: Mixekhez és bojlik felületének kezelésére 20-40ml/kg
300ml = 2490Ft • The Big One 1000ml = 4990Ft

Carptrack Aminoacidkomplex, Egy magas hatóerejű száraz keverék, oldódó aminosavakból, melyek a csalik összetevőinek megerősítésére szolgálnak. A különleges keverék és az ebből adódó erős szag teszi egyedülállóvá ezt a terméket. Carptrack Betain Mixekhez és bojlikhoz! Az N-Trymethilglycin a kulcs a sikeres horgászathoz! Ennek a magas minőségű aminosavnak az a különlegessége, hogy jól bírja a hőt és vízben oldódik! Egy bojli nem bojli betain nélkül.
Carptrack Liver Powder ez a természetes májkoncentrátum a pontyhorgászat egy ősrégi és nagyon ismert hozzávalója. A májnak természetes és vonzó az aminósav sokszínűsége. A Carptrack Liver összetevője csalijának intenzív jelleget kölcsönöz, ami hatalmas mértékben megnöveli a csali vonzerejét. Figyelem ez a termék a nagyhalas bojlik alap összetevője!
Adagolás: Carptrack Aminoacidkomplex és Betain 5-10gr/kg;Carptrack Liver Powder 50gr/kg
Aminoacidkomplex 100g = 4990Ft
Liver Powder 150g = 3790Ft • The Big One 500g = 8990Ft
Betain 150g = 4390Ft • The Big One 600g = 12500Ft

Carptrack Stabil`it – penészedés ellen! Öntse a tojáshoz a keveréket. Teljesen ízetlen és szagtalan folyadék, melynek segítségével megakadályozhatja a bojlik kellemetlen penészedését. Szárítsuk a bojlikat legalább 1 napig, majd tárolja azokat száraz, hűvös helyen, óvva a közvetlen napfénytől. A tartósság garantált!

Carptrack Power Powders – ez egy rendkívül tömény por aroma, melynek segítségével hihetetlen természetes ízd adhat csalijának.
Power Powders - elérhető 25g-os kiszerelésben is.
Carptrack Pocket Power Powder 25g = 1990Ft
Carptrack Power Powder 100g = 4690Ft
Power Powder ízek:
Elite Strawberry
Cream/Scopex
Osmotic Spice
Tutti Frutti
Banana

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk