0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Egyéb

Prologic spod és marker botok

A pontyhorgászat nagyon fontos része az etetés. Ha nincs lehetőségünk csónakkal vagy etetőhajóval elvégezni az etetést, a partról, horgászbottal történő bejuttatás az egyik legjobb megoldás.
A horgászhely partról való alapos feltérképezésének legfontosabb eszköze egy jó markeres bot, amelyik könnyű, érzékeny, jól érzékelhetőek vele a meder egyenetlenségei és hatalmas távolságba tudjuk vele eljuttatni a markeres végszereléket. Hírlevelünkben a Prologic spod és marker botjait mutatjuk be.PROLOGIC SPOD ÉS MARKER BOTOK

A PROLOGIC THE SPODDER bot egy igazi nagyágyú, 5,5 librás dobósúlyával, elképesztő erejével a legnagyobb rakétákat is hatalmas távolságokra juttathatjuk be. A 384 cm hosszú bot 30 tonnás magas modulusú karbon blankkal, Fuji Deep Press SiC gyűrűkkel, 50 mm-es keverőgyűrűvel készül - a legmagasabb igényeket is kielégíti!

A PROLOGIC C1 ALPHA SPOD ÉS MARKER botok tökéletes akcióval, erővel és érzékenységgel, távdobásra kialakított gyűrűkkel érkeznek 2017-ben! Remek teljesítmény, versenyképes áron! A Spod botnak fantasztikus, erőteljes, mégis parabolikus akciója van, aminek hála rendkívül könnyen dobhatjuk akár a legnagyobb etetőrakétát vagy Spomb-ot.
A Marker bot könnyű blankra épült, gyors és érzékeny spiccel, ami lehetővé teszi a legkisebb mederviszony-változások feltérképezését és hatalmas távolságokra tudjuk vele eljuttatni a markerúszónkat.
• 24 tonnás magas modulusú karbon blank
• „Urban camo” mintájú, biztos fogású EVA nyél
• Nagy teherbírású DPS orsótartó
• Prémium minőségű SiC gyűrűkOKUMA X-SPOT SPOD ÉS MARKER ORSÓ

2016-os Okuma X-Spot spod és marker orsó, kimondottan az etetőrakétázás nagy igénybevételére tervezve! A dobon 3 darab rugós, fém zsinórklipsz található, amelyek meg is vannak számozva a jó megkülönböztethetőség miatt. Az orsót extra nagy teherbírású meghajtással, 2+1 csapággyal, masszív tányérkerékkel és bronz csigával látták el. Minden fölösleges alkatrészt eltávolítottak az orsóról, így a visszaforgásgátló kikapcsolási lehetőségét és a felkapókar belső átváltó rendszerét is, a kar dobás közbeni visszacsapódását megakadályozandó. A felkapókar kézzel vagy esetleg (nem ajánlott) a külső visszaváltó bütyök segítségével váltható vissza. A gyors progresszív féken egy mozdulattal beállíthatjuk a 12 kg maximális fékerőt. A tökéletes zsinórképről a csigatengelyes dobemelés gondoskodik. Az orsó különlegessége, hogy egy hajtókar-fordulatra 125 cm a zsinórbehúzása, így az etetés során a rakéta kitekerésére pazarolandó holt idő és fáradtság a minimálisra csökken!
Az OKUMA X-SPOT orsó 80-as méretben kapható – minden ízében a nagy igénybevételre van tervezve!

A termékeket itt tudod megrendelni:

OKUMA X-SPOT SPOD & MARKER TÁVDOBÓ ORSÓ

PROLOGIC C1A SPOD HORGÁSZBOT 12' 360CM 4.5LBS
Forrás: lanitex.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk