0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Feeder

Rod Hutchinson "Dream Maker" - váltsd valóra az álmaidat!Rod Hutchinson "Dream Maker" - váltsd valóra az álmaidat!
A különleges név a pontyhorgász legendához méltó, prémium minőséget takar.

A Rod Hutchinson nevével fémjelzett kézzel készült bot minden modern elvárásnak megfelel, mely minimalista dizájnnal párosulva azért született, hogy álmaid halát foghasd meg vele. Pete Chandler korábbi Fox / ACE igazgatója és Max Cottis a termék fejlesztési ágazat vezető mérnöke úgy nyilatkozott, hogy az új Dream Maker kicsit olyan, mint egy mai klasszikus: nincs felesleges díszítés és buta grafika - csak egy minimalista felületű, kompromisszumok nélküli technikai csoda, amely így tökéletes!"Azt akartuk, hogy a Dream Maker botok tökéletes tesztgörbével, felkeményedő akcióval, a legújabb anyagok és technológiák felhasználásával készült gyors reagálású pontyozó botok legyenek; ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy nincs olyan helyzet vagy akkora hal, ahol ne állnának helyt! "bátran kimondja Max. "Minden csúcskategóriás bot a japán alapanyagok felhasználásával készül. A préselési folyamatok során a 40T technológiával készülő 1K blank adja az alapot, mely alacsony gyanta tartalma miatt, a szőtt szén könnyebb, gyorsabb, rugalmasabb!" A soft-fényű (matt) felülettel minden bizonnyal a szemnek is vonzó bottestet alkottak. Kézbe véve azonnal feltűnik a remek kiegyensúlyozottság és gerincesség. Olyan mintha élne a kezünkben! A terheléses vizsgálati tesztgörbék is azt bizonyították, hogy a dobás során fellépő echo rezgések elnyelése tökéletes.
A legkönnyebb dobósúlyú modell, a 2.75lb, kiválóan alkalmas kisebb vízek meghorgászására, vagy behúzós horgászathoz. Tesztelések során a dobótávolság átlagosan 90 méter volt 70 grammos ólommal (360 cm bottal). A kínálatban a „nehézsúlyú” 13' 3.5lb XT lehetőséget kínál a hatalmas dobások kivitelezéséhez - 50-es keverőgyűrűvel van ellátva -, így tökéletes a parti dobálós, casting horgászathoz, miközben továbbra is élmény vele a fárasztás.És most jöjjenek a finom részletek:
A gyűrűzés kiválasztásánál is a kis súly és a tartósság szellemisége vezérelte a tervezőket. A hihetetlen tartósságú cirkónium-oxid alapanyagú gyűrűzés tartós és kíméletes a zsinórral szemben. Az orsótartó kiválasztása során szintén egy életre szóló darab mellett döntöttek, Fuji Gunsmoke DPS-18. . A markolat csúszásmentes duplon hibrid, mely tartósabb és kopásállóbb, mint a normál duplon borítások. A végdugó lézerrel vágott és gravírozott ötvözet, mely ellenálló a karcolásokkal szemben, és mint egy megkoronázza az együttest. A Dream Maker csendes és diszkrét, ugyanakkor elegáns és tartós.

A Botok IDE KATTINTVA tekinthetők meg webáruházunkban.

Az alábbi méretekben rendelhető:

HosszaDobósúlyKategória
10’3 lbsCarp rod
12’2,75 lbsCarp rod
12’3 lbsCarp rod
12’3,50 lbsCarp rod
12’3,75 lbsMarker
12’4,5 lbsSpod
13’3 lbsCarp rod
13’ XT3,50 lbsCasting Carp rod


Hamar Sándor
Forrás: rodhutchinson.co.uk
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk