0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

Szerdától kaphatóak az akciós balatoni jegyek!

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni a Kedves Horgászokat az új horgászév kezdetén aktuális tudnivalókról. Fontos információk következnek az idei jegyek érvényességének kitolásáról, a jegyakcióról és az új jegyek váltásakor felmerülő kérdésekről!
A balatoni területi jegyek árai idén sem változnak! A jegyek területi érvényessége nagyrészt változatlan, ám három befolyó esetében bővülnek a horgászati lehetőségek. Az újévbe való gördülékeny átmenet érdekében a 2015-re érvényes éves területi jegyek érvényességét kitoltuk 2016. január 3-ig. Emiatt a honlapunkon olvasható új horgászrendek életbe lépése 2016. január 4. Ettől függetlenül természetesen a 2016-os jegyek már január 1-től feljogosítanak horgászatra.

Az akciós éves területi jegyeink akciója 2016. január 31-ig tart. (Ez az utolsó nap, amikor még ki szabad ilyen jegyet állítani.) Az akciós jegyek értékesítését siófoki központunkban december 16-án szerdán megkezdjük, ugyanezen napon juttatjuk el őket jegyértékesítő bizományosainkhoz. Az akciós jegyek megvásárolhatóak lesznek online is, a horgaszjegy.hu rendszerén keresztül.A 2015-re érvényesített állami jegyek 2016 január 31-ig érvényesek. Ezért eddig az időpontig kiadhatóak rá az új, 2016-os területi jegyek, de nyomatékosan felhívjuk a Kedves Horgásztársak figyelmét, hogy január 31. után csak akkor lesz érvényes a balatoni területi jegyük, ha kiváltják az új, 2016-ra érvényesített állami jegyüket, és annak számát az állami jegy megváltásakor az eladóval ráíratják a területi jegyre a korábbi állami jegy szám mellé. A jegyszám rávezetésekor a bizományos pecsétjével vagy aláírásával igazolja, hogy a módosítást ő végezte. Amennyiben online váltanak éves jegyet a 2015-ös állami jegyre, úgy az új állami jegy kiváltása után a horgaszjegy.hu felületén meg kell adni az új számot, és ennek megfelelően új pdf fájlt fognak kapni a frissített adattal.

Kérjük továbbá a Kedves Horgásztársakat, hogy a fogási naplóikat ne Társaságunkhoz adják le! A fogási naplókon is szerepel, hogy azokat ott kell leadni, ahol azt kiállították, vagy ahol az új évre érvényes állami jegyet a horgász megvásárolja.

Forrás: balatonihal.hu
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk