0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Szezonkezdő akció Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Hírek

Tavaszi telepítés

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége március 7-én, kedden várhatóan a kora délutáni órákban tavaszi telepítést végez a kezelésében lévő vizein. Ennek keretében összesen 12.500 kilogramm 3 nyaras, azaz méretes, fogható méretű pontyot helyeznek ki.Győr egyik legszebb horgászvízébe, a Mosoni Duna Holtágba 4000 kg ponty kerül, ugyanitt a felnőtt éves területi jegyek árát a 2016-os 15.000 forintról 2017-re 12.000 forintra csökkentették. A telepítés mértéke a szokásost meghaladja, így ezen a vízen a horgászok több hallal találkozhatnak kevesebb pénzért.

A tavaszi telepítés részeként a Zátonyi Holt Dunába 6500 kg, a Szigetközi ágrendszerbe 2000 kg ugyancsak méretes pontyot tesznek. Utóbbi esetben Ásványráró térségében lesz a halkihelyezés.

Az érintett vizeken horgászni a halasítást követő napon reggel hat órától lehet.

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége ezúttal is a média teljes nyilvánosságával, teljes körű dokumentálással végzi el a telepítést.

Forrás: horgszovgyor.hu
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk