0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Élménybeszámolók

23. Fegyver, Horgász és Vadász kiállítás (FeHoVa)

2016. Február 18-21. között került megrendezésre az idei első kiállítás, a FeHoVa. A tavalyi évhez hasonlóan a horgászok ismét egy külön csarnokot kaptak, ami az idei évben a C csarnok volt. Csapatunk a már jól megszokott standdal, teljes árukészlettel, akciókkal és bemutatókkal várta a kedves látogatókat, érdeklődőket, illetve itt vehették először kézbe a 2016-os újdonságokat is. Akik esetleg lemaradtak volna a kiállításról azok e rövid cikkben ízelítőt kaphatnak a 4 nap eseményeiből, illetve megismerkedhetnek az idei újdonságainkkal is.


23. alkalommal került megrendezésre a kiállítás


Az újdonságok közül bemutatásra került a jól ismert Birdfood Banana bojli kifejezetten hideg és felmelegedő vízre készített verziója. Ilyen körülmények között fontos hogy KIS mennyiségű etetésünk attraktív és könnyen emészthető legyen! Lényeges ezek mellet, hogy a bojli oldódása hidegvízben is tökéletes legyen. Ez a Cold Water verzió nem kevesebb, mint 20%-al több, vízoldékony összetevővel lett kiegészítve. Növelt bárány tejet és alkoholbázisú aromát és NHDC-t is tartalmaz. Ezáltal kétszer gyorsabban dolgozik a vízben, mint a sima Birdfood Banana bojli. Élénk színének köszönhetően a vízben figyelemkeltő hatása van. Érdemes tenni egy próbát vele.


Sokan szavaztak bizalmat ennek a terméknek…A teljes Banana kollekció megtalálható voltÉlénk színének köszönhetően a vízben figyelemkeltő hatása van, amit Carptrack GEL-el tovább fokozhatunkNem csak a halknak kelti fel a figyelmét :)


Folytatva az újdonságok sorát, a Banán mellet a a következő termék amit beszeretnék mutatatni az a Carptrack inLiquid. Ez a folyadék a nagysikerű INL és a Carptrack Liquid házasításából született. Nagy sűrűségű, aminosavakban gazdag, karakteres illatú folyadék. Maga a termék egy melasz alapra épül, ami tartalmaz aminosavakat, édesítőt és májkivonatot, hogy csak a legfontosabb összetevőket említsem. Alkalmazhatjuk bojli készítésnél, illetve bojlik,pelletek magok, „utókezelésére”. Ezt a hatást Carptrack inP vagy Carptrack Powder segítségével továbbfokozhatjuk. Teljesen PVA barát, így akár stickmix-hez is használhatjuk.


Minden időszakban sikeresen használható!1 L-es gazdaságos kiszerelésben is kapható!Az inLiquid és az inP egy igen sikeres párost alkot, sok nagy halat köszönhetünk ennek a terméknekA Carptrack inP is új külsővel kerül forgalomba


Az idei évtől az OSMOTIC ORIENTAL SPICE bojlihoz kapható ízben hozzá passzoló GEL, DIP, POP UP és HALF’N HALF balanszírozott (kikönnyített) csali is. Az Osmotic Oriental Spice bojli és fahéjas édes fűszeres bojli amit egy csípős ízzel bolondítottunk meg. Sikeressége olyan jellegű vizeken mutatkozik meg ahol jelentős a fehérhalállomány vagy éppen a törpeharcsa állomány.


Sokan hiányolták már a palettáról…Pop up bojli is több féle méretben kaphatóA „Tower” rendszerű toboznak köszönhetően rendezetten tudjuk tárolni a csalinkat


Próbáltuk egy kicsit színesíteni a programot akváriumi „kísérletekkel” és bemutatókkal, amiket nagyon élveztek az odalátogatok, így élőben láthatták a termékeke használatát és azok „képességeit”.

A legnagyobb érdeklődés a GEL-ek használata iránt mutatkozott. Az Imperial Baits GEL-ek segítségével csalinkat attraktívabbá és figyelemfelkeltőbbé tehetjük. Használata roppant egyszerű. A csalinkat először vízbe kell mártani majd ezután a GEL-be (por dip-be) kell hempergetni. A GEL-ben található természetes kötőanyagoknak köszönhetően rátapad bojlink, csalink felületére. Távoli dobások során becsapódáskor sem mosódik le a csali felületéről (kísérlettel bizonyított), majd csak vízbe érés után kezdi el kifejteni csalogató hatását. Vízbeérés követően egy két perccel el kezd dolgozni és felveszi a „géles” kocsonyás állagot, ami akár egy napot is kibír a csalin, attól függően, hogy milyen vastag rétegben vittük fel a port a csali felületére.


Minden ízhez más szín párosulEz biztosan ott fejti, ki hatását ahol kell


Sok látogató már céltudatosan a jól bevált termékeket kereste, amik már sokat bizonyítottak számára.


Nem nagyon kellet bemutatni a Carptrack pasztát, sokan ismerik már ezt a remek terméketIgen sokan látogattak meg minket! Köszönjük a bizalmat! :)Bátrabbak még a botokat is kipróbálták…Nem kellet sokat győzködni a kollégát…nem kis erővel húzta A botot, de ez szerintem látszik az arcán. :)Voltak olyanok is, akik még csak most ismerkedtek meg a bojlis horgászmódszerrel


Az óriás akváriumnál megfigyelhettük a halak mozgását természetes élőhelyükön.

Reméljük mindenki jól érezte magát és megtalálta számítását.Köszönjük Mindenkinek, aki eljött! Találkozzunk a következő kiállításon is!


Imperial Baits Team Hungary

Forrás: Imperial Baits Team Hungary
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk