0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Karácsonyi akciók Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Élménybeszámolók

HIDEGBEN IS A SOURCE

A kemény tél és a tavasz szeszélyes zord időjárásának köszönhetően a vizeink lassabb ütemben melegszenek az ilyenkor szokotthoz képest. Április derekán is sok helyen hózápor havas eső és alig 4-5 fokos maximum hőmérsékletre lehetett számítani, így semmi képpen szabad elfelejteni a hideg, ill. a lassan felmelegedő vizeknél alkalmazott stratégiát.



Az ilyen körülmények között alkalmazott módszeren kívül a nyílván ehhez szükséges csali megválasztása is döntően befolyásolhatja a horgászat sikerességét. Általános tendencia a gyümölcsös, édes illatú bojlikat részesítik előnyben, amit természetesen magam is előszeretettel választok. Az izésítés mellett azonban fontos szempont a bojli textúrája oldódása, és a beltartalmi értéke. Éppen ezért ilyenkor az egyik kedvencemet használom a The Source családot, ami finoman fogalmazva nekem amolyan minden évszakos kaja. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy csali mindig minden körülmények között működik, de a Source-szal nemcsak nyáron bizonyult hatékonynak, hanem ahogy már említettem hideg és felmelegedő vizekben is. A prémium minőségű halliszt, a három féle madáreledel és többi gondosan összeválogatott alapanyagnak köszönhetően a csaliknak kiváló állaga van, ami kiemelten fontos, a csali emészthetőségét illetően.


A Source bojlik amúgy is intenzív illatát, egy kis aromával tovább fokozhatjuk



Etetésként gyakran használok különböző 15 és 20mm-es bojlikat




Egy hatékony "triumvirátus"



A bojli emészthetősége szempontjából fontos, hogy a csali jó textúrájú legyen



A Source jellegzetes ízét és fűszeres illatát az amurok is szeretik



Kora tavasszal nem ritkán meglepetések is érhetnek…



THE SOURCE BOJLIK ITT: THE SOURCE BOJLI

Forrás: normark.hu
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk