0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Élménybeszámolók

Illner hatalmas pontyot csábított el az új Rastafari Bojlival

Az első új Rastafari bojlit az év elején kezdték el tesztelni az első számú Radical pontyhorgásszal Illennel. Erős teljes feltűnő sárga színe miatt a pontyok könnyedén észreveszik a csalit a vízben. Illner a Radical Teammel 2016-ban állították össze a mixet, ami valód kendert és Scopex aromát tartalmaz vajsav formában. Az egyéb fontos összetevő közé sorolható a tojásfehérjében lévő kiváló minőségű fehérjék, amit a hal könnyen meg tud emészteni. Illernek volt lehetősége arra, hogy számos vízen tesztelje és javítsa a bojlit Nemétországban, valamint Ausztriába, Szlovéniába és Franciaországban. A hosszú tesztelések eredménye egy kiváló minőségű gyors és vonzó csali lett. A tesztelés során Illner naponta 20 pontyot is fogott egy-egy túrán, és sikerült 20 kilogramm feletti példányt is horogra csalnia a Rastafari bojlival. Illner az utolsó pecáján egy csekély pontyállományú vízre látogatott el. A túra során sikerült megfognia egy igazán hatalmas példányt, aminek a hossza 110 cm és a súlya 28 kg-ot nyomott. Ez a ponty jelentette Illner új egyéni rekordját is. Meggyőződésünk, hogy az új Rastafari bojli az egyik legjobb Radical csali, amelyet eddig a piacra dobtunk.

Illner: „Elképesztő, hogy mennyire hatékony ez a bojli. A ponty gyorsan rátalál a csalira és szinte azonnal táplálkozásra kényszeríti őket. Azt a gyönyörű pontyot egy 20 mm-es Rastafari süllyedő és egy 16 mm-es lebegő bojlival kombinációjával fogtam. Valóban egy nagyon jó csali lett. Az a tény, hogy megfogtam a személyes rekordomat ezzel a csalival igazolja magas minőségi összetételét és a folytonos fejlődést és javulást. A csalikban lévő vajsav és a kender a garantált fogásokat jelenti. Nagyon büszke vagyok erre a fogásra.

A gyönyörű halakról és Robin Illnerről további információt Robin Facebook oldalán talál: www.facebook.de/robinillner
  • Orsós László 2017.10.28. 22:52:10Tetszik
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk