0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Élménybeszámolók

Imperial Baits - Őszi HorgászShow Beszámoló

Október 23-25. között került megrendezésre az idei őszi horgászkiállítás és vásár. Az Imperial Baits Hungary a már jól megszokott standdal, és teljes termék palettával, illetve a 2015 újdonságokkal várta az érdeklődő horgászokat. A kilátogatóknak az újdonságokon kívül, akciókkal és különböző ajándékokkal próbáltunk kedveskedni a kiállítás ideje alatt.Nem volt hiány semmiből… :)

Ezek a kiállítások remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a horgászok a gyártók által hosszú ideig tesztelt, és fejlesztetett termékeket először kézbe vehessék, és jobban szemügyre vegyék. Termékkel kapcsolatos kérdések sokaságát teszthorgászaink igyekeztek megválaszolni, akik igyekeztek minél bővebb információt adni a csalikról és azok használatáról.


Nagy volt az érdeklődés a termékek irántSokan érdeklődtek a dipek iránt


A kiállításon sok finomszerelékes horgász is meglátogatott minket. Annak ellenére, hogy termékeink a tudatos nagypontyhorgászatra lett kifejlesztve, tudtunk egy-két érdekességet mutatni a finomszerelékes horgászat kedvelőinek is.
Nagy népszerűségnek örvend a method kosaras horgászati módszer. Ezzel a módszerrel sikeresen használhatjuk az Imperial Baits Amino Pelletjét 4 mm-es méretben. Elkészítése roppant egyszerű, vízzel vagy Liquid Aminoval locsoljuk le a pelletünket majd hagyjuk egy napot állni, ezután már tölthető is a kosárba.


Bekevert pellet!Víz alatt.


Nagy érdeklődéssel fogatták a 2015-ös új bojlinkat a Crawfisht, ami már a Balatonon is bizonyított. Különlegessége, hogy a bojli tartalmaz őrölt rákot, illetve languszta rák kivonatott is, mely egy különleges egyedi ízt és aromát kölcsönöz a bojlinak.


Crawfish termékcsaládA zacskóban vegyesen megtalálható a fekete és a fehér golyó isKi ilyet, ki olyat kereset…


Talán az egyik legsikeresebb bojli a Monster Paradise, nem is kellet senkit bizonygatni a hatékonyságáról, ezt mi sem tükrözi jobban, mint az a rengeteg tíz, húsz illetve huszonöt feletti megfogott pontymatuzsálem.


Az egyik nagy favoritMonster Paradise Gel és Dip együttese a víz alattDippek színes választéka.Aromából sem volt hiány…
Tower pop-upok igen kedvező áron voltak megvásárolhatóak a kiállítás ideje alatt.„Csoda” paszta!


Természetesen a botok sem maradhattak otthon. A kiállításra a temptation botot vittük ki magunkkal. A bottest a méltán híres Century MK2 melyre 6+1 SIC gyűrű került fel. A keverő gyűrű mérete 40 mm. A bot hossza 3,60 m 3+3,25 lb. A bothoz két tag vásárolható így akár botunk lehet 3 lb, illetve 3,25 lb is.„leteszteltük” egy kicsit… :)Szombati nap Erdei Zsolt is megtisztelt jelenlétével :)We Love To Fish!November hónapban a Pontyshow kiállításon is találkozhattok velünk. Hasonló kedvezményekkel, ajándékokkal és teljes termékpalettával várunk minden kedves érdeklődőt.

Imperial Baits Hungary
Forrás: Imperial Baits Hungary
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk