0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Élménybeszámolók

Nyárzáró horgászat

Nyár végén vagyunk és a hőmérséklet még mindig magas, igaz a szél kicsit lengedezett néha pedig erős volt.
Ilyenkor mindenki a megszokott büdös és fűszeres etetőanyagot használja előszeretettel.
Ezért is döntöttem úgy hogy ma csak édessel etetőanyaggal fogok horgászni.Epres-halast választottam hozzáöntöttem ugyanolyan ízvilágú kukoricatejet plusz még egy kis tintahallisztet.
Ahogy az szokott lenni törőszitán áttörve hogy az anyag minél jobban homogén legyen és a vízbe érve minél hamarabb kifejtse hatását.

Csalinak pedig szintén epres-halas pop-up, Már csak azért is ha már ízlik nekik a felkínált anyag akkor gondolom a csali sem fog rosszul esni nekik.

A távolság először közelre ( 20 m ) majd egyre beljebb dobtam ( 70 m ).

Az eredményre nem sokat kellet várni, ismételten horgomra akadt egy gyönyörű tok.Amit drága barátom segítségével megszákoltuk és engedtük vissza a tóba. Köszi Gyuszi!!!

Utána valahogy nem akart jönni a hal ezért egy kicsit másképpen kínáltam fel a csalit.Fluo vitt spray egy kicsit megfúja már mindjárt jobb volt a hatás, újra
görbülni kezdet a botomat, majd újra és újra…..

De sajnos sok volt a halvesztésem aminek a horog csere megoldotta ezt a
problémát.Még egy kis trükk a fluo dippet én úgy használom hogy egy részét beöntöttem egy pumpás üvegben és igy rátudom tenni úgy az etetőanyagra, hogy az a hatását csak a fenékre leérve adja.

Összességében 10 órát horgásztam egy régi barátommal , aminek eredmény 1db Tok, 4 db Ponty amit a szákomba tereltem és sajnos 4 db amit sajnos nem.

A nyárnak vége jönnek a hidegebb idők ami másféle horgászatot tesz lehetővé.

Görbüljön és sok sikert……” csak a Dovit “
Forrás: dovitshop.huAz oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk