0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Élménybeszámolók

Október végi örömpeca


Október 26-án szombaton, ellátogattam a méltán híres Villantó horgásztóra. A 11-es helyre esett a választásom, ennek oka egyszerű, kicsit késve indultam, így 7 órára értem oda és ez volt az első szabad hely.

A reggeli órákban olyan sűrű köd volt, hogy minden bedobást úgy végeztem el, hogy ha csobban, akkor annak már örülök. 11 óra környékén pillanthattam meg végre a túlpartot és a köd felszálltával a nap sugarai nagyon kellemes időt eredményeztek.
Etetőanyagnak 4 félét kevertem: Aqua Garant Classic 4mm és Aqua Garant Uni 2mm-es pelletet és Bait-Tech Special G Green és Sonubaits Match Method Mix Dark etetőanyagot, amikhez egy kevés édesítőszert is adtam.
Csaliból pedig egy fajtát használtam egész nap, még pedig a Atomix Pop-Up Dumbelt Feketeribizli-Chili ízesítésben.
Kivételesen most kiakasztás nélkül horgásztam, de amennyire lehetett igyekeztem egy távolságba, egy helyre dobálni, ez a távolság annyit takart, hogy minél közelebb a túlparthoz. A köd felszállta után bedobtam a másik botomat is partközelbe, kb. 4 órát bomb feedereztem, de ez a módszer, most csak 1 tokhalat adott.
Az etetőanyagok közül nehéz lenne megmondani, hogy melyik működött a legjobban, mindegyik szépen vonzotta a bajszosokat, de Aqua Classic minden dobásnál volt a kosárban. A megtöltött kosarat pedig lefújtam Sensas Crazy Bait Juice aroma sprayvel, epres ízben, ami jelentősen gyorsította a kapásokat.
Délután 4 óráig tartott a horgászat, ez idő alatt sikerült 24 darab halat fogni, ami 1 tokhalból, 1 gyönyörű dévérből és 22 pontyból állt, és 4 bajszos fárasztás közben meglépett.
Egy nagyon szuper pecán vagyok túl, a halak kapókedvén egyáltalán nem érződött, hogy október vége van.
Remélem ti is kihasználtátok, az idei vélhetően utolsó 20 fok feletti hétvégét!
Köszönöm szépen, hogy elolvastad!

Szényei Zsombor
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk