0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Évindító akció Thermo ruha akció
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Élménybeszámolók

Október végi örömpeca


Október 26-án szombaton, ellátogattam a méltán híres Villantó horgásztóra. A 11-es helyre esett a választásom, ennek oka egyszerű, kicsit késve indultam, így 7 órára értem oda és ez volt az első szabad hely.

A reggeli órákban olyan sűrű köd volt, hogy minden bedobást úgy végeztem el, hogy ha csobban, akkor annak már örülök. 11 óra környékén pillanthattam meg végre a túlpartot és a köd felszálltával a nap sugarai nagyon kellemes időt eredményeztek.
Etetőanyagnak 4 félét kevertem: Aqua Garant Classic 4mm és Aqua Garant Uni 2mm-es pelletet és Bait-Tech Special G Green és Sonubaits Match Method Mix Dark etetőanyagot, amikhez egy kevés édesítőszert is adtam.
Csaliból pedig egy fajtát használtam egész nap, még pedig a Atomix Pop-Up Dumbelt Feketeribizli-Chili ízesítésben.
Kivételesen most kiakasztás nélkül horgásztam, de amennyire lehetett igyekeztem egy távolságba, egy helyre dobálni, ez a távolság annyit takart, hogy minél közelebb a túlparthoz. A köd felszállta után bedobtam a másik botomat is partközelbe, kb. 4 órát bomb feedereztem, de ez a módszer, most csak 1 tokhalat adott.
Az etetőanyagok közül nehéz lenne megmondani, hogy melyik működött a legjobban, mindegyik szépen vonzotta a bajszosokat, de Aqua Classic minden dobásnál volt a kosárban. A megtöltött kosarat pedig lefújtam Sensas Crazy Bait Juice aroma sprayvel, epres ízben, ami jelentősen gyorsította a kapásokat.
Délután 4 óráig tartott a horgászat, ez idő alatt sikerült 24 darab halat fogni, ami 1 tokhalból, 1 gyönyörű dévérből és 22 pontyból állt, és 4 bajszos fárasztás közben meglépett.
Egy nagyon szuper pecán vagyok túl, a halak kapókedvén egyáltalán nem érződött, hogy október vége van.
Remélem ti is kihasználtátok, az idei vélhetően utolsó 20 fok feletti hétvégét!
Köszönöm szépen, hogy elolvastad!

Szényei Zsombor
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk