0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Nyár eleji akciók Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Pergetés

O'REEL NEXT DROPSHOT

Az O’Reel márkát két éve kezdte el építeni az Eurostar. Az volt a céljuk, hogy olyan termékeket kínáljanak e márkanév alatt, melyek műszaki tartalma, megoldásai és a felhasznált alkatrészek az átlagosnál jobbak. Hozzáállásukról, koncepciójukról így vallanak:
„Minden orsót kívülről ismerünk, mert mielőtt a sorozatgyártást megrendeltük volna apró darabokra szedtük, megvizsgáltunk minden alkatrészt a féklamelláktól elkezdve, a tányérkeréken át, egészen a fékrecsegőig. Csak az az anyag és műszaki megoldás került a termékekbe, amit a szakmai elvárásaink és a szakmai tisztességünk megengedett. Az O’Reel termékek nem a horgászszakma Rolls Royceai, nem is annak szántuk őket, hanem szakmailag átgondolt, abszolút vállalható, igényes termékek, melyekkel mi is szívesen horgászunk.”

A következő napokban, hetekben részletesen bemutatjuk majd O’Reel termékeink széles skáláját és reméljük, hogy sokatok érdeklődését, tetszését nyerik majd el.
Forrás: Eurostar Kft.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk