0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Élménybeszámolók

Preston In Line Dura Banjo Feeder bemutatása

Amikor, néhány éve, a Preston megjelent a Banjo feeder kosarával, érdekes szerkezetnek tűnt. Aztán, megértve lényegét és kipróbálva működését, tapasztalhattuk hatásosságát.
Ezt a feederkosarat fejlesztette tovább a Preston cég, sőt szinte teljesen megújította. Igazából csak a kosár lényege, a felülről teljesen nyitott elv maradt meg.

Miután megkaptuk az első mintákat, kipróbálás céljából rögtön magamhoz vettem néhányat. Az idő rövidsége miatt a választás az egyik helyi horgásztóra esett.
Etetőanyagok közül a Hidegvízi method mix-et vittem magammal és kevertem belőle egy harmadnyi zacskóval.


Ez az etető ilyenkor az egyik legeredményesebb választás.


Amíg szívta a vizet, készítettem néhány képet az In-Line Dura Banjo Feeder kosarakról. Ezek alapján megpróbálom bemutatni a terméket.


Három méretben, (micro, small és large) készülnek.Minden méretben három súlyú 20 – 30 – és 45g kosár található és természetesen minden mérethez megvan a megfelelő töltőszerszám is.A csomagolásban a kosár egy rövidebb szárral van szerelve és található mellette még egy hosszabb szár és egy gyorskapocs is.A kosár szétszedhető és a szár cserélhető.Sőt, a kosár, kialakításánál fogva, a felszerelés megbontása nélkül a zsinórról is levehető.A horgászathoz a hosszabb szárat választottam, így azt szereltem a zsinórra. A csalitüskére ananászos Method pellet került.Így kell összeszerelni a kosarat.A töltőszerszámmal megtöltött kosárban jól látszik a csali.


Ha a kosarat a töltőszerszámmal töltjük meg, az mindig jól és pontosan dobható lesz. Vannak, akik ellenzik a kosár töltésének ezt a módját. Igazából több időt nem igényel, mint ha kézzel töltenénk meg, miközben azon játszadoznánk, hogy nem sikerült a pontos formázás és az etető inkább az egyik, vagy másik oldalra került, vagy előre-hátra. Kis gyakorlattal a szerszámmal gyorsan és pontosan lehet a kosarat megtölteni és a csali is pontosan a helyére kerül.

A kosár előnye még, hogy a kosár test része cserélhető. Ha tehát egy „S” méretű kosárral kezdek és a körülmények úgy hozzák, hogy nagyobb, vagy kisebb kell, akkor azt egyszerűen át tudjuk cserélni.

A megtöltött 30g-os kosárral és a 3 m-es Korum feeder bottal könnyedén lehet 60 m fölött horgászni. Az első halam dévér keszeg volt, melyet még vagy 10 db követett.


Sok hasonlóan szép dévér lakja a tavat.


Ahogy a kosárral folyamatosan etettem a helyet, egyre szaporodtak a kapások. A röpke órás horgászat pontyot nem adott, de a dévérek is jó szórakozást nyújtottak.

A horgászat befejeztével összecsuktam a botot, a kosarat levettem a zsinórról és a tárolódobozba tettem. Nagy előnye, hogy a bot összecsukott, szállítás közbeni állapotában sem terheli azt és nem is karcolja össze.
A Dura Banjo leszerelt állapotban


ITT TUDOD MEGRENDELNI: BANJO FEEDER KELLÉKEK

Papp József
Forrás: topmix.hu
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk