0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Évindító akció Crazy camping akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!
Élménybeszámolók

Törökbálinti peca

3 hét kényszerpihenő után, múlt hét szombaton eljutottam horgászni, így meglátogattam egy számomra ismeretlen vízterületet, a Törökbálinti horgásztavat.
Nagy izgalommal indultam el, mert ezen a tavon rengeteg versenyt rendeznek, és a jövőben én is szeretném megmérettetni magam ezeken a versenyeken.

Reggel 7 órára értem a tóhoz, gyors napijegy váltás és már indultam is, hogy keressek egy szimpatikus állást.
A 36-os állásra esett a választásom. Gyors kipakolás és 7:45-kor már a kisebb alapozó etetésemet csináltam.
Etetőanyagnak Aqua Uni és Classic pelleteket használtam és ezek melle kevertem egy kis Bait-Tech Spec G Greent. Csalikból Sonubaits Ozzing ananász működött jól, és az Atomix kókusz és fehérbors ízben.
Az alapozást kb. 40 méterre végeztem el. Miután kész lettem velem, az első dobás után, nem kellett 1 percet sem várni az első bajszos jelentkezőre. Meg is örültem, hogy ilyen hamar megjött az első uszonyos! Ezen a távon sikerült még fogni 3 pontyot és 2 keszeget, de ezek után megállt az élet.

Váltottam egy messzebbi távra, kb 60-70 méterre akasztottam ki a klipszet. Ezen a távon jött még 3 ponty és 3 keszeg, de utána itt is szinte teljesen eltűntek a kapások.
Variáltam mindennel, amivel csak lehetett, de nem hozott eredményt.
Viszont láttam, hogy partközelben rengeteg a szélhajtó küsz, és a naphal, ezért nem bírtam megállni, hogy match bottal egy kicsit ne horgászak rájuk. Kb. másfél órát úszóztam és ez idő alatt rengeteg snecit, bodorkát, sügeret, és naphalat sikerült fogni.
Ezután még egy pár dobás erejéig újra rápróbáltam a methodra, de megint csak nem sikerült kapást kicsikarnom.

Összességében nem volt egy rossz nap. A hétvégén újra rá fogok próbálni erre a vízre.
Köszönöm szépen, hogy elolvastad!

Szényei Zsombor

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk