0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Akciós ajándékötletek

Nyitólap KategóriákHorog Bojlis

Pontyozó Horog Delphin HKD 4xISEAMA ring/ 10+1db 4-es méret

DelphinDelphin
Cikkszám:622015004delphin
Most csak:
(1.4 EUR)
régi ár: 467 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
Készleten
A Delphin HOOKAIDO horgokat a mindennapos horgászatokra tervezték. Rendkívül ellenálló anyagból készültek, hegyük hosszú élettartamúak. Köszönhetően a széles választéknak szinte minden horgász megtalálja számítását. A tasak 10+1 horgot tartalmaz.
Delphin HKD 4x SEAMA egy vastagabb húsú horog, így sokkal erősebb és meg a legnagyobb halaknál sem fog a horog deformálódni. Használhatjuk fűzött csalikhoz, de a horogra is felhelyezhetjük a csalit ( érdemes nagyobb csalit alkalmazni az utóbbi esetben, mert a kisebb méretű csalik a vastag hús miatt kettérepedhet). A horog kör keresztmetszetű.

Horogméret: 4
Kiszerelés: 10+1 db
A Delphin HOOKAIDO piros sorozatába tartozó horgok mindennapi horgászatra alkalmasak. Rendkívül ellenállók, élességüket és alakjukat hosszabb használat vag számos legyőzött hal esetén sem veszítik el. Kizárólag magas minőségű anyagból készülnek. A formák és színek nagy választékának köszönhetően minden horgász megtalálja a sajátját! A 10+1-es asszimetrikus csomagolás lehetővé teszi az igényelt horog kiválasztását.

A Delphin HKD 4xISEAMA egy extra szilárd horog, amely a vastagabb huzalnak köszönhetően nagyobb küzdőhalak horgászatára is alkalmas. Széles körű használatra alkalmas. Többek között a method feeder technikájú pontyhorgászatra pelletekkel vagy a horgon kívül elhelyezett más csalikkal.

Műszaki paraméterek:
- füllel
- ellencsúccsal
- tengelyirányban egyenes
- keresztmetszet: kerek
Pontyozó Horog Delphin HKD 4xISEAMA ring/ 10+1db 4-es méret
Ajánlott keresési kifejezések