0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Akciós ajándékötletek

Nyitólap KategóriákHorog pontyozó

Delphin horog HKD CHINU ring / 10+1db 4-es méret

DelphinDelphin
Cikkszám:622020004delphin
Most csak:
(1.4 EUR)
régi ár: 467 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
Készleten
A Delphin HOOKAIDO horgokat a mindennapos horgászatokra tervezték. Rendkívül ellenálló anyagból készültek, hegyük hosszú élettartamúak. Köszönhetően a széles választéknak szinte minden horgász megtalálja számítását. A tasak 10+1 horgot tartalmaz.
A Delphin HKD CHINU horog egy rendkívül erős és nagy teherbírású horog. Használható pontyhorgászat során fűzött csalikhoz, de egyszerűen a horogra is felhelyezhetjük a kívánt csalit.

Horogméret: 4
Kiszerelés: 10+1 db
A Delphin HOOKAIDO piros sorozatába tartozó horgok mindennapi horgászatra alkalmasak. Rendkívül ellenállók, élességüket és alakjukat hosszabb használat vag számos legyőzött hal esetén sem veszítik el. Kizárólag magas minőségű anyagból készülnek. A formák és színek nagy választékának köszönhetően minden horgász megtalálja a sajátját! A 10+1-es asszimetrikus csomagolás lehetővé teszi az igényelt horog kiválasztását.

A Delphin HKD CHINU egy rendkívül erős horog, amely nagyobb küzdőhalak horgászatára is alkalmas. Széles körű használatra alkalmas. Többek között a method feeder technikájú pontyhorgászatra pelletekkel vagy a horgon kívül elhelyezett más csalikkal.

Műszaki paraméterek:
- füllel
- ellencsúccsal
- tengelyirányban hajlított
- keresztmetszet: kerek
Delphin horog HKD CHINU ring / 10+1db 4-es méret
Ajánlott keresési kifejezések