0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Év eleji akciók

Nyitólap Kategóriák WebáruházHorog Bojlis Delphin horog 4xISEAMA ring / 10+1pcs BN/80 - horog

Delphin horog 4xISEAMA ring / 10+1pcs BN/80 - horog

Kategória: Horog > Bojlis
Cikkszám:622710008delphin
Most csak:
(2.2 EUR)
régi ár: 769 Ft
1 év garancia
Elfogyott
A Delphin HOOKAIDO White horogsorozat a legnépszerűbb a pontyhorgászok körében. Ezek a horgok a legjobb tulajdonsággal rendelkeznek, és mindemellett a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Afelszínüket TEFCON réteg borítja, amely egy matt megjelenést biztosít a horgok részére, így a vízalatti csillanásuk lehetetlen. A HOOKAIDO horogszéria még a legvadabb pontyok kifogása közben sem hajlanak ki, hála a legújabb technológiáknak, a hegye éles marad hosszú használat után is.
A Delphin HKD RIGER horog egy nagyon erős horog, amelynek kialakítása ideális fluorocarbon használata során.

Hooks of a white series Delphin HOOKAIDO are the top series designed for carp fishing. These hooks possess the best attributes and are made of the best materials and their surfaced is covered by TEFCON layer which guarantees their matt look without any reflection as well as it adds to their better utility attributes. White series of HOOKAIDO will deal with even the wildest carps without unwanted bending of the hook. Thanks to the newest technologies of knot shaping, the tip stays sharp even after being used many times.

Delphin HKD RIGER is made as a very strong hook. The shape of the guide into its inner part enables to use it with hard fluorine-carbon rigs.

Technical parameters:
- with a guide
- with an anti-tip
- curved axis
- cross section: flattened
A Delphin HOOKAIDO fehér sorozatába tartozó horgokat kizárólag pontyok horgászatára szánták. A horgok a lehető legjobb tulajdonságokkal rendelkeznek. A legjobb minőségű alapanyagból készülnek, felületük pedig TEFCON réteggel van bevonva. A felület a horgok visszatükröződés mentes matt felületét biztosítja. Emellett a horgok jobb teljesítményéhez is hozzájárul. A HOOKAIDO sfehér színű sorozata a legellenállóbb pontyokkal is felveszi a harcot a horog nem kívánt elhajlítása nélkül. A legújabb élezési technikáknak köszönhetően a horgok hegye hosszabb idejű használat esetén is tökéletesen éles.

A Delphin HKD RIGER egy magas szilárdságú horog. A befelé irányuló fülnek köszönhetően nagyszerűen alkalmazható fluorkarbon előkékkel.

Műszaki paraméterek:
- füllel
- ellencsúccsal
- tengelyirányban hajlított
- keresztmetszet: lapos
Delphin horog 4xISEAMA ring / 10+1pcs BN/80 - horog
Ajánlott keresési kifejezések

A gyártó további termékei