0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Akciós ajándékötletek

Nyitólap KategóriákHorog Bojlis

Delphin horog CUTER CARP ring / 10+1pcs BN/31 - horog

DelphinDelphin
Cikkszám:622720006delphin
Most csak:
(2.2 EUR)
régi ár: 769 Ft
Szállítási idő: 1-3 nap
Készleten
A Delphin HOOKAIDO White horogsorozat a legnépszerűbb a pontyhorgászok körében. Ezek a horgok a legjobb tulajdonsággal rendelkeznek, és mindemellett a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Afelszínüket TEFCON réteg borítja, amely egy matt megjelenést biztosít a horgok részére, így a vízalatti csillanásuk lehetetlen. A HOOKAIDO horogszéria még a legvadabb pontyok kifogása közben sem hajlanak ki, hála a legújabb technológiáknak, a hegye éles marad hosszú használat után is.
A Delphin HKD CUTER horog tökéletes választás pop-up csalik használatakor.

Hooks of a white series Delphin HOOKAIDO are the top series designed for carp fishing. These hooks possess the best attributes and are made of the best materials and their surfaced is covered by TEFCON layer which guarantees their matt look without any reflection as well as it adds to their better utility attributes. White series of HOOKAIDO will deal with even the wildest carps without unwanted bending of the hook. Thanks to the newest technologies of knot shaping, the tip stays sharp even after being used many times.

Delphin HKD CUTER is a carp hook that has a wide variety of usage. It is perfect for fishing with pop-up lures.

Technical parameters:
- with a guide
- with an anti-tip
- straight axis
- cross section: round
A Delphin HOOKAIDO fehér sorozatába tartozó horgokat kizárólag pontyok horgászatára szánták. A horgok a lehető legjobb tulajdonságokkal rendelkeznek. A legjobb minőségű alapanyagból készülnek, felületük pedig TEFCON réteggel van bevonva. A felület a horgok visszatükröződés mentes matt felületét biztosítja. Emellett a horgok jobb teljesítményéhez is hozzájárul. A HOOKAIDO sfehér színű sorozata a legellenállóbb pontyokkal is felveszi a harcot a horog nem kívánt elhajlítása nélkül. A legújabb élezési technikáknak köszönhetően a horgok hegye hosszabb idejű használat esetén is tökéletesen éles.

A Delphin HKD CUTER pontyozó horog széles körben használható. Kitűnően alkalmas pop-up csalis horgászatra.

Műszaki paraméterek:
- füllel
- ellencsúccsal
- tengelyirányban egyenes
- keresztmetszet: kerek
Delphin horog CUTER CARP ring / 10+1pcs BN/31 - horog
Ajánlott keresési kifejezések